Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

OZONE RAGE sárga Z50

Termékkatalógus
OZONE RAGE sárga Z50
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - 40mmr, frekvencia 20Hz-20kHz, impedancia 32ohm, mindenirányú mikrofon, 1,2 m-es kábel, 3,5 mm-es jack
Kód:  OZ500p Termékszám:  OZRAGEZ50GLY

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OZONE RAGE sárga Z50

A felsőgkategóriás gaming fejhallgatók közt olyat keresel, amellyel játékélményed tökéltes lesz? Ne keress tovább! Amint felhelyezted a fejhallgatót azonnal ráébredsz: a minőségi hangzás az OZONE RAGE Z50 lételeme. Épp ezért, tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megfigyeld mi történik a kedvenc játékaid virtuális környezetében. A brutális külső a legfejlettebb technológiákat rejti, amiknek segítségével játékélményedet egy újabb szintre emelheted.

Főbb jellemzők

  • Az OZONE RAGE Z50 fejhallgató külcsíne lenyűgöző
  • A puha fülpárnánknak és könnyű kialakításnak köszönhetően több óriányi játék után is kényelmes marad
  • 40 mm-es meghajtó, amely részletes, tiszta hangot biztosít
  • A kiváló minőségű, minden irányú mikrofon hangparancsaidhoz
  • Kompatibilitás: PC, tablet, okostelefon

Nagyon kényelmes fejhallgató

Közvetlenül a felhelyezés után érezni fogod, ahogy a füleidet a bőr fejpánton található puha fülpárnák körülölelik - mintha füleidet puha pamut takarná. A gyártó külön ügyelt arra, hogy a fejhallgató bírja a sok órás használatot. Épp ezért könnyű, tartós műanyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a maximális kényelem érzetet.

Légy Te a győztes

Az ördögi külső alatt olyan technológiák lapulnak, amelyek segítségedre lesznek a harcmezőn, tökéletes rálátást biztosítva az eseményekre. Segítségedre lesz egy 40mm-es meghajtó, amely amellett, hogy biztosítja a minőségi hangzást, úgy lett optimalizálva, hogy a legapróbb zajok se vesszenek el. Az átalakítók szintén biztosítják a részletes, kristálytiszta hangzást, amelynek segítségével győzedelmeskedhetsz. Annak érdekében, hogy csapattársaidnak érthető instrukciókat adhass, minőségi mikrofonra van szükséged - épp ezért ezek a fejhallgatók ezekkel együtt lettek kialakítva. A mindenirányú mikrofon minden szavadat tisztán, érthetően rögzíti, így lehetőséget biztosít a precíz csapatirányításhoz. Ha nem lenne szükséged a mikrofon használatára, könnyedén visszahajthaod azt a biztonságos fülpárnába. Ha épp számítógépeden játszol, filmet nézel tableteden, vagy zenét hallgatsz okostelefonodról, az OZONE RAGE Z50 mindegyik tevékenységedhez tökéletes választás!

Paraméterek

Szín
Sárga Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE RAGE sárga Z50 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE RAGE Z50 GLOW žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZONE RAGE Z50 GLOW žltá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 GLOW Gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 GLOW Gelb.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ