Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

OZONE RAGE ST fehér

Termékkatalógus
OZONE RAGE ST fehér
3,7 13 értékelés
Gamer fejhallgató 40 mm-es meghajtó, gyakorisága 20 Hz - 20 kHz, érzékenysége 85 dB, impedancia 32ohm, irányítatlan levehető mikrofon, 2,5 m-es kábel
Kód:  OZ500j3 Termékszám:  OZRAGESTW

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OZONE RAGE ST fehér

Kiváló minőségű játék headset meglepően kevés pénzt, ami ózon Rage ST. Modern, ergonomikus kialakítású fejhallgató excel kiváló hang és maximális kényelmet biztosít. Fülpárna borítja egy speciális szövet sima textúra. Összehasonlítva műbőr és szövet bőr csak egy sokkal logikusabb megoldás a hosszú kopás - fülek annyi verejték és elbírja. Az állítható fejpánt könnyen állítható bármely fej mérete.

Elhalasztását levehető mikrofonos fejhallgató átváltozik egy klasszikus készülékek, vigyen magával az úton. A test súlya mindössze 300 gramm, egy pillanatra felejtsük el, hogy valaha is bevetett. Rögzített kábel méri 2,5 méter van még egy praktikus vezérlő egyszerű hangerő-szabályozás. A fülhallgató eladott öt ragyogó színben, ahonnan választani mindenkinek.

Műszaki adatok:

mikrofon:
Méretek: 6,0 x 5,0 mm
Irány: körsugárzó
Impedancia: ? 2,2 k
Érzékenység: -38 dB (1 kHz)

hangszóró:
Átmérő átalakító: 40 mm
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32 ?
Érzékenység (SPL): 85 dB (1 kHz)

felület:
3,5 mm-es jack

Kábel hossza:
2,5 méter

Színek:
fehér ruhák

súly:
300 g

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE RAGE ST fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE RAGE ST bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZONE RAGE ST biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON Wut ST weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON Wut ST weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ