A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

OZONE RAGE Z50 Glow kék

Termékkatalógus
OZONE RAGE Z50 Glow kék
3,0 1 értékelés
Gamer fejhallgató - mini jack + 3,5 mm jack jack, 40 mm-es átalakító, 32 Ohm impedancia, frekvencia-átvitel 20 Hz-20 000 Hz, 1,5 m kábel
Kód:  OZ500r5 Termékszám:  OZRAGEZ50GLB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OZONE RAGE Z50 Glow kék

Ha egy kiváló minőségű fejhallgatóra vágysz, amely lehetővé teszi, hogy beleéld magad a játékbe, akkor nem kell tovább keresgélned. Már az első használat során megtapasztalod, hogy a minőségi hangzás ennek a fejhallgatók a genetikai kódjába van programozva. Ezért az OZONE RAGE Z50 lehet a megfelelő eszköz, amellyel tökéletes képet kapsz arról, ami a virtuális világban történik körülötted. Az agresszív megjelenés prémium technológiával párosul, amelyek a játékélményt több szinttel feljebb emeli. 

Legfontosabb jellemzők

  • az OZONE RAGE Z50 fejhallgató első látásra felhívja magára a figyelmet agresszív megjelenésével  

  • a puha fülpárnák és a könnyű szerkezet akár több óra játék után is biztosítják a kényelmet

  • a hangszóró 40 mm-es membránja részletes és kristálytiszta hangzást eredményez

  • játék közben a kiváló minőségű mikrofon segítségével osztogathatod a parancsokat 

  • a fejhallgató kompatibilis számítógépekkel, okostelefonokal és tabletekkel is

Igazán kényelmes fejhallgató

Rögtön azután, hogy felhelyezed a fejhallgatót egy puha bőr fülpárna öleli körbe a füled és a játék teljes ideje alatt tökéletes komfortérzést biztosít. A gyártó odafigyelt, hogy akár több óra játék után se érezd kényelmetlennek, hogy rajtad van a fejhallgató. Éppen ezért a fejhallgató anyaga könnyű, de tartós műanyagból készült, amely biztosítja a maximális kényelmet. 

Légy te a győztes

Az agresszív designú fejhallgató fejlett technológiát takar, amely segítségével tökéletes rálátást kapsz a harctéren történtekre. Ebben elsősorban a 40 mm átmérőjű membránok fognak segíteni, amelyek minőségi hangot eredményeznek, így még a leghalkabb zaj sem kerülheti el a figylemedet. Ugyanígy ezek felelősek a részletes és kristálytiszta hangzásért és ezzel garantálják a játékban való győzelmedet. Azért, hogy a csapattársaidnak egyértelmű utasításokat adhass, egy olyan minőségi mikrofonra lesz szükséged, amellyel ezek a fülhallgatók vannak ellátva. A mikrofon minden irányból rögzíti a hangod, biztosítva ezzel a  csapat pontos koordinációját. Ha már nincs szükséged a mikrofonra, akkor egyszerűen visszahajthatod a fejhallgatóba, így biztonságban tudhatod. Játszhatsz a számítógépeden, nézhetsz filmet a tableteden vagy hallgathatsz zenét az okostelefonodon, ez a fejhallgató minden szempontból meg fog neked felelni.

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Platform
PC Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE RAGE Z50 Glow kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE RAGE Z50 GLOW modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZONE RAGE Z50 GLOW modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 GLOW Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 GLOW Blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ