30 dnů na vrácení Shop roku

OZONE RAGE Z50 Fehér

Termékkatalógus
OZONE RAGE Z50 Fehér
4,8 5 értékelés
Gamer fejhallgató - mini jack + redukció a 3,5 mm jack-hez, 40 mm-es átalakító, 32 Ohm impedancia, frekvencia-válasz 20 Hz-20 000 Hz, 1,5 m kábel
Kód:  OZ500r1 Termékszám:  OZRAGEZ50W

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OZONE RAGE Z50 Fehér

Ha egy kiváló minőségű fülhallgatóra vágysz, amely lehetővé teszi a játék irányítását, akkor nem kell tovább keresned. Már az első használat során megtapasztalod, hogy a minőségi hangzás a fülhallgatók genetikai kódjába van programozva. Ezért az OZONE RAGE Z50 a megfelelő eszköz, amellyel tökéletes képet kapsz arról, ami a virtuális világban történik körülötted. A vad megjelenés a prémium technológiával párosul, amelyek a játékélményt több szinttel emelik feljebb. 

Legfontosabb jellemzők

  • az OZONE RAGE Z50 fülhallgató vad megjelenésével első látásra felhívja magára a figyelmet 
  • a puha fülpárnák és a könnyű szerkezet akár több óra játék után is  kényelmet biztosít
  • a 40 mm-es hangszórómembrán részletes és kristálytiszta hangzást eredményez
  • játék közben a kiváló minőségű mikrofon segítségével osztogathatod a parancsokat 
  • a fülhallgató kompatibilis számítógépekkel, okostelefonokkal és tabletokkal is

Igazán kényelmes fülhallgató

Rögtön azután, hogy felhelyezed a fülhallgatót, egy puha bőr fülpárna körülöleli a füleidet, és a játék teljes ideje alatt tökéletes komfortérzést nyújt. A gyártó odafigyelt arra is, hogy akár több óra játék után se érezd kényelmetlennek, hogy a fülhallgató rajtad van. Ez azért van, mert a fülhallgató anyaga könnyű, de tartós műanyag, amely biztosítja a maximális kényelmet. 

Légy Te a győztes

Az vad kivitelű fülhallgató fejlett technológiát rejt, amely segítségével tökéletes áttekintést nyersz a harctéren történtekről. Ebben elsősorban a 40 mm átmérőjű átalakító segít, amely minőségi hangot eredményez, így még a leghalkabb hang sem kerülheti el a figyelmed. Ugyanígy felelős a részletes és kristálytiszta hangzásért, ami garantálja a győzelmet játékban. Ahhoz, hogy a csapattársaidnak egyértelmű utasításokat adhass, egy jó minőségű mikrofonra lesz szükséged. A fülhallgatót ezzel is ellátták. A mikrofon minden irányból rögzíti a hangot érthetően és tisztán, biztosítva ezzel a  csapat pontos koordinációját. Ha már nincs szükséged a mikrofonra, akkor egyszerűen visszahajthatod a fülhallgatóba, így biztonságban tudhatod. Játszhatsz a számítógépeden, nézhetsz filmet a tableteden vagy hallgathatsz zenét az okostelefonodon, ez a fülhallgató minden szempontból megfelelő számodra.

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE RAGE Z50 Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE RAGE Z50 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZONE RAGE Z50 biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 Weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ