30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OZONE RAGE Z50 Glow Narancs

Termékkatalógus
OZONE RAGE Z50 Glow Narancs
Gamer fejhallgató
Kód:  OZ500r3 Termékszám:  OZRAGEZ50GLO

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OZONE RAGE Z50 Glow Narancs

Ha egy kiváló minőségű fejhallgatóra vágysz, amely lehetővé teszi a játék irányítását, akkor nem kell tovább keresned. Már az első használat során megtapasztalod, hogy a minőségi hangzás a fejhallgatók genetikai kódjába van programozva. Ezért az OZONE RAGE Z50 a megfelelő eszköz, amellyel tökéletes képet kapsz arról, ami a virtuális világban történik körülötted. A vad megjelenés a prémium technológiával párosul, amelyek a játékélményt több szinttel emelik feljebb. 

Legfontosabb jellemzők

  • az OZONE RAGE Z50 fejhallgató első látásra a vad megjelenésével hívja fel magára a figyelmet 

  • a puha fülpárnák és a könnyű szerkezet akár több óra játék után is biztosítják a kényelmet

  • a 40 mm-es hangszóró membrán részletes és kristálytiszta hangzást eredményez

  • játék közben a kiváló minőségű mikrofon segítségével osztogathatod a parancsokat 

  • a fejhallgató kompatibilis számítógépekkel, okostelefonokal és tablettokkal is

Igazán kényelmes fejhallgató

Rögtön azután, hogy felhelyezed a fejhallgatót egy puha bőr fülpárna körülöleli a füleidet és a játék teljes ideje alatt tökéletes komfortérzést nyújt. A gyártó odafigyelt, hogy akár több óra játék után se érezd kényelmetlennek, hogy rajtad van a fejhallgató. Éppen ezért a fejhallgató anyaga könnyű, de tartós műanyagból készült, amely biztosítja a maximális kényelmet. 

Légy Te a győztes

Az vad design-ú fejhallgató fejlett technológiát takar, amely segítségével tökéletes rálátást kapsz a harctéren történtekre. Ebben elsősorban a 40 mm átmérőjű membrán fog segíteni, amely minőséges hangot eredményez, így még a leghalkabb hang sem kerülheti el a figylemedet. Ugyanígy felelős a részletes és kristálytiszta hangzásért és ezzel garantálják a játékban való győzelmedet. Azért, hogy a csapattársaidnak egyértelmű utasításokat adhass, egy olyan minőségi mikrofonra lesz szükséged, amellyel ezek a fülhallgatók vannak ellátva. A mikrofon minden irányból rögzíti a hangod biztosítva ezzel a  csapat pontos koordinációját. Ha már nincs szükséged a mikrofonra, akkor egyszerűen visszahajthatod a fejhallgatóba, így biztonságban tudhatod. Játszhatsz a számítógépeden, nézhetsz filmet a tableteden vagy hallgathatsz zenét az okostelefonodon, ez a fejhallgató minden szempontból meg fog neked felelni.

Paraméterek

Szín
Narancssárga Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE RAGE Z50 Glow Narancs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE RAGE Z50 GLOW oranžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZONE RAGE Z50 GLOW oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 GLOW Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 GLOW Orange.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ