Shop roku Akvizice ApF HU

OZONE RAGE Z90

Termékkatalógus
OZONE RAGE Z90
Gamer fejhallgató - surround hang 5.1 - 3 hangszóró minden egyes fülhallgatóban + mélynyomó, aranyozott USB csatlakozó, 40mm-es átalakító, impedancia 32Ohm, frekvencia-válasz 20Hz-20000Hz, LED háttérvilágítás, 3m kábel
24 210 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  OZ500s1 Termékszám:  OZRAGEZ90

OZONE RAGE Z90

OZONE RAGE Z90 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Tedd fel az OZONE RAGE Z90 fejhallgatót, kapcsold be kedvenc számítógépes játékod, és hagyd, hogy az 5.1 csatornás hangzás magával ragadjon, aminek köszönhetően ténylegesen úgy érzed majd, mintha a csatatér kellős közepén lennél. Sőt, a fejhallgató térhatású hangzásának köszönhetően mindig tudni fogod, honnan érkezik a támadás, így lesz időd reagálni, legyőzni az ellenfeleid és elérni a várva várt győzelmet.

Legfontosabb jellemzők

  • Magával ragadó formatervezés, amely illik egy profi játékoshoz
  • A memóriahab gondoskodik füled kényelméről
  • Az 5.1 csatornás térhangzás a játék kellős közepébe repít
  • Minden fülben három hangszóró és egy mélynyomó van
  • A hangszórók akár külön-külön is állíthatók a vezetéken található vezérlő segítségével
  • A lecsatolható mikrofonon keresztül adhatod ki a parancsokat csapattársaidnak

Tökéletes kényelem

A fejhallgató oldalán lévő LED világítás mindenkit első pillantásra elkápráztat. Ha egyszer feltetted a fejedre, úgy érzed majd, hogy sohasem akarod levenni. A maximális kényelem érdekében a bőr felületű fülpárnák speciálisan puha anyagú memóriahabból készültek. Robosztus megjelenése ellenére nem kell aggódnod, hogy a fejhallgató súlya túlságosan terhelné a fejed. Mindössze 392 grammos, ami garantálja, hogy hosszabb játék után sem lesz kényelmetlen.

Minőségi hangzás a szenvedélyes játékosoknak

A kristálytiszta, mély hangzásért a mélynyomó segítségével az első, a hátsó és a középső hangsugárzók felelnek. Ezek teszik lehetővé, hogy valódi térhangzást élj át és felfedezd kedvenc játékaid rejtett részleteit is. Sőt, a lecsatolható mikrofon segítségével megbeszélheted a stratégiát a csapattársaiddal is. Ha nincs szükséged a mikrofonra, egyszerűen húzd ki a csatlakozót, hogy ne legyen útban. A kábel praktikus vezérléssel is rendelkezik, amelynek segítségével a maximális hangélmény érdekében az egyes fülhallgatók személyre szabhatóak . 

 

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE RAGE Z90
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ