30 dnů na vrácení Shop roku

OZONE TRIFX fekete

Termékkatalógus
OZONE TRIFX fekete
4,2 29 értékelés
Fej-/fülhallgató - gamer headset, cserélhető equalizer modulok, 3,5 mm jack
Kód:  OZ500d1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OZONE TRIFX fekete

A gamer berkekben jól ismert tény, hogy a játék rendszerint órákon át tart, így azok a játékosok, akik nem kedvelik a nagy és nehéz fejhallgatókat, biztosan jól fogadják a TriFX érkezését. Az Ozone fülhallgatók tervezésekor különös hangsúlyt fektettek a tartósságra, a kényelemre és a hangzásra, ami kompromisszummentes játék, zenehallgatás és telefonbeszélgetés közben egyaránt. És hogy hogyan felel meg minden helyzetben? Mindez a különleges, cserélhető equalizer moduloknak köszönhető, amelyek az audio spektrum egy bizonyos hangsávjának kiemelésére szolgálnak. Ezzel együtt az agresszív aluminium kialakítás a felhasználók széles körének igényeit kielégíti.

Legfontosabb jellemzők

  • Headset videojátékhoz, zenehallgatáshoz, beszélgetéshez, stb
  • Kiváló hangminőség sokoldalúsággal kombinálva
  • Könnyű, de erős alumínium
  • Cserélhető equlizer modulok
  • Hangszigetelés mindkét fülben (3 különböző fülgumi)
  • Gabalyodásmentes (ellenálló, lapos kábel)
  • Kompakt hordtáska a szállításhoz, kiegészítőkkel együtt

Semmi váratlan

A TriFX három cserélhető equalizert kap, hogy könnyen alkalmazkodjon a legkülönfélébb helyzetekhez és mindeközben maximális hangminőséget biztosítson. A Pure Mid equalizer tökéletes egyensúlyt nyújt játék közben, zenehallgatáshoz és beszélgetéskor. A High Pitch a magas hangokat emeli ki, ami életbevágó például játék közben. Az Ultra Bass produkálja a legnagyobb hangot és a legerőteljesebb basszust. 

Mikrofon a kézben

Akár számítógépet vagy telefont használ, a legmegfelelőbb kényelemmel kommunikálhat. Csak egy gombnyomás, és máris különféle funkciókat aktiválhat, amely megkönnyíti a játék közbeni csapattástakkal való kommunikációt, vagy a váltást egy telefonhívás és zenehallgatás közben. Emellett lehetővé teszi a hangerőszabályzást és zajszűrővel is ellátott.

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE TRIFX fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE TRIFX černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZONE TRIFX čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON TRIFX schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON TRIFX schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ