A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

OZONE TRIFX fekete

Termékkatalógus
OZONE TRIFX fekete
4,8 16 értékelés
Gamer fejhallgató - fülhallgató, cserélhető ekvalizer (3 féle), jack 3,5 mm (4 pin), 16 Ohm impedancia, frekvencia-válasz 10 Hz-20000 Hz
Kód:  OZ500d10 Termékszám:  OZTRIFX

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OZONE TRIFX fekete

A játék rendszerint több óráig tart folyamatosan, és így a játékosok, akik nem szeretik a nagy és nehéz fejhallgatókat, minden bizonnyal szívesen fogadják az OZONE TRIFX fülhallgatót. Az Ozone fülhallgató tervezésekor a hangsúlyt a tartósságra, a kényelemre és a kiváló minőségű hangzásra helyezték, akkor is ha játszik, ha zenét hallgat, vagy telefonálásra használja. És hogyan felel meg minden követelménynek? Speciális változtatható hangszínszabályzóval rendelkezik, hogy a hangspektrum kívánt részét "emelje ki". Az agresszív kialakítású alumínium borítással kiegészülve a felhasználók széles körét fogja szolgálni.

Az OZONE TRIFX fülhallgató főbb jellemzői

  • A fülhallgató alkalmas játékhoz, zenehallgatáshoz, telefonáláshoz
  • Egyesíti a kiváló hangminőséget a fülhallgatók sokoldalúságával
  • Az OZONE TRIFX könnyű, de erős alumíniumból készült
  • Változtatható hangszín a különböző helyzetekhez
  • Hangszigetelés mindkét fülhallgatóban (3 különböző borítás)
  • A kábel nem gabalyodik össze (rezisztens, lapos kábel)
  • Kis hord táska a fejhallgatónak és kiegészítőknek

Az Ozone TriFX fülhallgató nem okoz meglepetést

A TriFX fülhallgató három módosítható kiegyenlítőt kínál, hogy minden helyzetben magas minőségű hangot produkáljon. A Pure Mid equalizer tökéletes egyensúlyt kínál játékhoz, beszélgetéshez és zenehallgatáshoz. A High Pitch tökéletes azokhoz a játékpillanatokhoz, amikor még a legkisebb hangok is döntőek lehetnek. Az Ultra Bass növeli a zenénél a teljes hangerőt és a megfelelő ütemeket.

A mikrofon kéznél van

A kényelmes kommunikáció érdekében a mikrofont a kábelen helyezték el. Ezen kívül található egy hívásaktiváló gomb, megkönnyítve a híváskezdeményezést egy másik játékossal, vagy telefonhívást, miközben zenét hallgat a mobil eszközön. Emellett lehetővé teszi a hangerőszabályzást, a mikrofon zajszűrője pedig kiszűri a kellemetlen zajokat.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE TRIFX fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE TRIFX černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZONE TRIFX čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZONE TRIFX schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZONE TRIFX schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ