Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Paby Black

Termékkatalógus
Paby Black
GPS nyomkövető - 3G, tevékenység és mozgás monitorozás, 10 méteres pontosság, vízálló, saját SIM-kártya behelyezésének lehetősége, egy éves javítás az árban, fény és hangjelzéssel, iOS és Android alkalmazás
Kód:  PETb015 Termékszám:  P11855 Gyártó honlapja:

Paby Black

Ha szeretnéd kutyád vagy macskád tartózkodási helyét fellelni, használd ezt a megbízható GPS helymeghatározó készüléket. A Paby kiváló készülékei 10 méteres pontossággal határozzák meg házikedvenced tartózkodási helyét. A készülék vezeték nélküli WiFi (SIM kártyával) és 2G / 3G GPS és LBS hálózatokon keresztül kommunikál, ráadásul beépített hangszóróval és LED fénnyel is rendelkezik. A hangszóró pittyegő hangot ad ki (ha az állat közelében vagy, és van aktív mobilapplikációd), a LED fény pedig villogva adja tudtodra négylábú barátod pontos tartózkodási helyét. Ugyanakkor a készülék nem csak GPS helymeghatározóként működik: a Paby figyeli a lépések számát, az alvással és mozgással töltött időt. Ha kutyádon nyakörv van, akkor a készülék ajánlásokat ad Neked a megfelelő súlyról, és az állat fajtájáról a mobilapplikáción keresztül. A helymeghatározó lehetővé teszi a virtuális kerítés beállítását: ez annyit jelent, hogy Te állítod be az állatod által járható utat, amennyiben pedig az eb letér erről, azonnali értesítést kapsz az applikációban.

Főbb jellemzők

  • Kutya vagy macska helyének meghatározása 10 méteres pontossággal
  • Hangszóró és LED fény, melyek segítenek megtalálni kóbor állatodat a sötétben
  • Kompatibilis mobil alkalmazásokkal (ingyenesen letölthető az iTunes és a Google Play felületéről )
  • Alvás, testmozgás figyelemmel kísérése, egészséges ajánlások a kutya súlyát, és fajtáját tekintendő
  • Virtuális kerítés
  • Nyakörvre szerelhető
  • Nem tartalmaz toxikus anyagot
  • Vízálló akár 1 méterig (IP 67)
  • A megfelelő működéshez SIM-kártya szükséges (díja az első évben benne van az árban)

Könnyű és vízálló készülék, nem mérgező anyagokból

Csatold a készüléket kisállatod nyakörvére az állítható pánt segítségével. A GPS háza robusztus anyagból készült, amely ellenáll a károsodásnak, és toxikus anyagokat sem tartalmaz. Súlya nagyon alacsony (mindössze 31,6 gramm), így nem terheli le kis barátodat feleslegesen. IP67 minősítéssel rendelkezik, így porálló, és 1 méteres vízben áztatható, akár 30 percen keresztül is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Paby GPS Tracker Black sign. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Paby GPS Tracker Black sign. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Paby GPS Tracker Black Sign. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Paby GPS Tracker Black Sign.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ