30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PABY GPS nyomkövető állatok részére

Termékkatalógus
PABY GPS nyomkövető állatok részére
GPS nyomkövető - 3G, tevékenység- és mozgásfigyelő, 10 méteres pontosságú GPS, vízálló, lehetőség van a saját SIM-kártyád behelyezésére, az első éves szolgáltatást az ár tartalmazza, fény- és hangjelzés, Androidos és iOS-es alkalmazások
Kód:  PB001b Termékszám:  P11854

PABY GPS nyomkövető állatok részére

Amikor van egy megköszökött kutyád vagy macskád, jobb nem egy jóindulató megtalálóban bízni, hanem egy vezetéknélküli GPS nyomkövetőre támaszkodni. A Paby GPS nyomkövető 10 méteres pontossággal képes meghatározni az állat tartózkodási helyét. Ehhez vezeték nélküli Wi-Fit, egy SIM-kártyát, 2G/3G GPS-t és LBS kommunikációs protokollokat használ. Ugyanakkor rendelkezik egy hangszóróval is, amely csipogó hangot hallat (a közelben kell lenned ehhez, és kell egy aktív mobilalkalmazás is hozzá). és egy villogó LED fénnyel is, hogy még a sötétben se veszítsd szem elől négylábú barátodat. A készülék azonban nemcsak GPS nyomkövetőként működik. A Paby Tracker nyomkövető azt is figyeli, hogy az elveszett állat hány lépést tett meg, mennyit aludt és mennyi időt töltött sétálással. Ha a kutya a nyakörvén viseli a készüléket, akkor a fajtája alapján kapsz javaslatokat a telefonos alkalmazásra, hogy mi az ideális testúlya az állatnak, és hogyan érhető ez el. Használhatod a virtuális kerítés funkciót is. Ennek segítségével létrehozhatsz a térképen egy területet, ahol az állat mozoghat, és ha elhagyja a kijelölt terület bármelyik határát, akkor azonnal értesítést kapsz erről.

A Paby GPS nyomkövető főbb jellemzői

  • Határozd meg kutyád vagy macskád tartózkodási helyét 10 méteres pontossággal
  • Hangszóró és villogó LED fény - hogy könnyebb legyen megtalálni a kóbor kutyát vagy macskát a sötétben
  • Kompatibilis a Paby mobil alkalmazással (ingyenesen letölthető az iTunes-ról és a Google Play-ről)
  • Alvásfigyelő, mozgásfigyelő és az állat fajtája alapján javaslatok az ideális testsúlyra az állat egészsége érdekében
  • Virtuális kerítés funkció
  • Nyakörvre erősíthető
  • Könnyed, nem mérgező anyagokból
  • Vízálló akár 1m mélységig (IP 67)
  • A megfelelő működés érdekében SIM-kártyára van szükség (az első év díja benne van az árban)

Könnyed és vízálló nyomkövető nem mérgező anyagokból

Erősítsd a Paby GPS nyomkövetőt háziállatod nyakörvére az állítható pánt segítségével. A nyomkövető váza erőteljes, kopásálló és nem mérgező anyagokból készült. Ugyanakkor nagyon könnyű (csak 31.6 gramm), és nem terheli feleslegesen négylábú barátodat. A nyomkövető IP 67 minősítéssel rendelkezik, tehát porálló, és vízbe merítve egy méter mélységig maximum 30 percig vízálló is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PABY GPS nyomkövető állatok részére Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Paby GPS Tracker Black Star. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Paby GPS Tracker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Paby GPS Tracker Black Star. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Paby GPS Tracker Black Star.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ