30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

PALMOLIVE Triple Naturals Orchid set

Termékkatalógus
PALMOLIVE Triple Naturals Orchid set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalmazza: Folyékony szappan, zuhanykrém és izzadásgátló golyós dezodor
Kód:  KSDS1335 Termékszám:  8718951459564 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PALMOLIVE Triple Naturals Orchid set

Ajándékozz egy pihentető kozmetikai szettet a PALMOLIVE Naturals Orchid szett formájában. A készlet 3 terméket tartalmaz: tusfürdőt, folyékony szappant és izzadásgátlót. A csomag minden terméke az orchidea mámorító illatát árasztja, és elegendő hidratálást biztosít a bőrnek. A virágillatú izzadásgátló akár 48 órás védelmet nyújt az izzadás és a szagok ellen. 

A PALMOLIVE Naturals Orchid kozmetikai szett főbb jellemzői

  • A készlet tusfürdőt, folyékony szappant és izzadásgátlót tartalmaz
  • A kozmetikai készlet papírdobozba van csomagolva
  • A szett kiváló ajándék lehet
  • A tusfürdő mámorító virágillatot áraszt
  • A folyékony szappan puhává és hidratálttá varázsolja a kezeket
  • Az izzadásgátló akár 48 órán át védelmet nyújt a szagok és az izzadság ellen

PALMOLIVE Naturals Orchid & Milk tusfürdő, 500 ml

Olyan tusfürdőre vágysz, amelynek csodálatos az illata? Pontosan ezt nyújtja a PALMOLIVE Naturals Orchid & Milk tusfürdő. A tisztaság és a frissesség kivételes érzését garantálja. Bársonyos állaga és kiváló formulája tiszteletben tartja a bőr természetes egyensúlyát. Értékelni fogod a vitaminkomplexet tartalmazó formulát is, amely tisztítja a bőrt és friss illatot kölcsönöz. A semleges 5,2-es pH-érték még az érzékeny bőrnek is megfelelő. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

PALMOLIVE Naturals Milk & Orchid folyékony szappan, 300 ml

Száraz és viszkető kézbőrtől szenvedsz? A folyékony szappan formulájának köszönhetően soha többé nem kell szembesülnöd a száraz bőr problémájával. A kézmosó a gyengéd tisztító és hidratáló összetevők egyedülálló kombinációját tartalmazza.

PALMOLIVE  Luxurious Softness izzadásgátló roll-on, 50 ml

A frissesség érzése érdekében használd a virágillatú izzadásgátlót. A dezodor akár 48 órás védelmet nyújt az izzadás és a szagok ellen. A termék puhítja és hidratálja még az érzékeny bőrt is. Nem tartalmaz etanolt. Az izzadásgátlót nem szabad irritált bőrön használni. 

Összetétel:
Naturals Orchid & Milk tusfürdő:

Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Parfum, Lauryl hydroxysultaine, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Glycol distearate, Glycerin, Polyquaternium-7, Citric acid, Coco-glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate, Glyceryl oleate, Glyceryl stearate, PPG-2 hydroxyethyl cocamide, Lactose, Whey protein, Phalaenopsis amabilis extract, Benzyl salicylate, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Naturals Milk & Orchid folyékony szappan, 300 ml:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Cocamide MEA, Sodium salicylate, Parfum, Sodium benzoate, Styrene/acrylates copolymer, Polyquaternium-7, Tetrasodium EDTA, Citric acid, Lactose, Whey protein, Phalaenopsis amabilis extract, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Linalool.

Palmolive Luxurious Softness izzadásgátló roll-on:
Aqua, aluminum chlorohydrate, glycerin, PPG-15 stearyl ether, steareth-2, dimethicone, steareth-21, parfum, caprylyl glycol, calcium silicate, sine adipe lac, olea europaea fruit oil, butylphenyl methylpropional, citronellol, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool.

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Szappan, Tusfürdő Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Szappan, Tusfürdő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PALMOLIVE Triple Naturals Orchid set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Triple Naturals Orchid set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PALMOLIVE Triple Naturals Orchid set.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ