we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

PAMPERS Premium Care Midi 3-as méret (80 db)

Termékkatalógus
PAMPERS Premium Care Midi 3-as méret (80 db)
4,9 76 értékelés
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 3, gyermek súlya 5 - 9 kg, 80 darab a csomagban, nedvességjelző, Pampers Premium Care sorozat - 121,13 Ft/db
Változat
Kód:  PLN044 Termékszám:  4015400507499 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PAMPERS Premium Care Midi 3-as méret (80 db)

PAMPERS Premium Care 3 méretű

A baba bőre az első érintéstől kezdve megtapasztalhatja a gondoskodást a Pampers Premium Care pelenkákkal, mely a bőr legjobb védelmét biztosítja, mely így selymesen puha és azonnal száraz lesz. A pelenkákat kifejezetten az újszülöttek bőréhez tervezték, selymesen puha felülettel és 3 nedvszívó csatornával, amelyek gyorsan felszívják a nedvességet, így azonnal biztosítják a szárazságérzetet. Annak érdekében, hogy a bőr lélegezni tudjon, a pelenkák légáteresztő anyagokból készülnek, melyek lehetővé teszik, hogy a friss levegő befelé, a nedves levegő pedig kifelé áramoljon. A pelenka nedvességjelzővel is rendelkezik, amely megváltoztatja a színét, amikor a pelenkátki kell cserélni. A baba hasához igazodó formát kifejezetten úgy tervezték, hogy védje a baba érzékeny pocakját.

Pampers Premium


3 abszorpciós csatorna


Tartsd szárazon a babát az egyedülálló nedvszívó csatornáinkkal, amelyek gyorsan felszívják a nedvességet az azonnali száraz érzésért.
Pampers Premium

Felszíni réteg a folyékony széklet felszívódásához

Fontos, hogy a pelenka elvezesse a folyékony székletet az újszülött bőrétől. A folyékony székletet felszívó felületi réteggel a baba vidám és kényelmes lehet.

Pampers Premium

100%-os védelem a Pampers-től

Nem lehet kompromisszumra kényszeríteni. A Pampers Premium Care pelenkák 5 csillagos szivárgásvédelmet és nedvességjelzőt kínálnak a további megnyugtatás érdekében.

Részletes
specifikációk

  • 3 nedvszívó csatorna: tartsd szárazon a babát az egyedülálló nedvszívó csatornákkal, amelyek gyorsan felszívják a nedvességet az azonnali szárazságérzet elérése érdekében.
  • Lélegző anyagok: a lélegző anyagok lehetővé teszik a levegő keringését és segítenek frissen tartani a baba bőrét.
  • Nedvességjelző: figyelmeztet, ha a babának pelenkacserére van szüksége. Így nem kell állandóan figyelned a helyzetet, és a baba vidám lesz, mert a kényelme biztosított.
  • Felületi réteg a folyékony széklet felszívására: fontos, hogy a pelenka elvezesse a folyékony székletet az újszülött bőrétől.

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Darabszám
80 db Kész!
Méret
3 Kész!
Gyermek min. súlya
5 kg Kész!
Gyermek max. súlya
9 kg Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Darabszám

Darabszám
80 db Kész!

Méret

Méret
3 Kész!

Gyermek súlya

Gyermek min. súlya
5 kg Kész!
Gyermek max. súlya
9 kg Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Nedvességjelző Kész!

Sorozat szerint

Sorozat szerint
Pampers Premium Care Kész!

Típus

Típus
Hagyományos pelenka Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes pelenkázás kategóriánkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PAMPERS Premium Care Midi 3-as méret (80 db) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PAMPERS Premium Care Midi vel. 3 (80 ks). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PAMPERS Premium Care Midi veľkosť 3 (80 ks).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ