Shop roku Shop roku

Panasonic DP-UB420EGK

Termékkatalógus
Panasonic DP-UB420EGK
Blu-Ray lejátszó - 4K Ultra HD, HDR10+/HLG, Ultra HD Premium, 4K upscaling, Hi-Res audio, WiFi, 2 x USB, 2 x HDMI, optikai kimenet, LAN, DLNA, Netflix, Miracast, webböngésző
Kód:  GZ25v0g6 Termékszám:  DP-UB420EGK Gyártó honlapja:

Panasonic DP-UB420EGK

Tökéletes Blu-ray lejátszót keresel a házimozi rendszeredhez? Élvezd a kiváló képminőséget 4K Ultra HD felbontásban a Panasonic DP-UB420EGK modelljével. A készülék az egyedülálló Chroma technológiával lett felszerelve, amely maximális részletességet, dinamikát és mélységet biztosít a képnek. A nagyteljesítményű processzor, a HDR és HDR10+ formátumok támogatása, a WiFi és a LAN port, valamint a két HDMI csupán néhány az ígéretes paraméterek közül, amelyek igazi mozi élményt varázsolnak a saját otthonod nyújtotta kényelemben.

A Panasonic DP-UB420EGK Blu-Ray lejátszó jellemzői

  • Nagyteljesítményű processzor a Hollywood Laboratories felügyelete alatt
  • A legfrissebb HDR szabványok támogatása
  • Nagy felbontású 4K kép
  • Hi-Res audio - nagyfelbontású hanglejátszás
  • Chroma technológia a nagy részletesség érdekében
  • Integrált WiFi modul saját böngészővel
  • USB csatlakozó külső forrásból történő lejátszáshoz
  • Internetes alkalmazások
  • Elegáns, karcsú design

A legkorszerűbb szabványok a nagyfelbontású kép és hangzás érdekében

Az UHD Blu-ray média új szabványa a HDR10 formátum, amely HDR10+ metaadatokat használ. Az UB420 tökéletesen fel lett készítve erre, csakúgy, mint a Hybrid Log-Gamma technológiára. Az erőteljes HCX (Hollywood Cinema Experience) processzor mindent az ellenőrzése alatt tart. Ezeknek az alkotóelemeknek és technológiáknak a kombinálásával korábban sosem tapasztalt, teljesen új látványélmény tárul eléd, amelytől nem fogsz tudni szabadulni. A Panasonic Hollywood Laboratories egyedülálló Chroma technológiája a képet természetes textúrájúvá és mélységűvá alakítja át, miközben kiváló színeket és részleteket biztosít.

Végül, de nem utolsósorban, ez a lejátszó nagyfelbontású hangvisszaadásra készült. A Hi-Res Audio javít a különböző kompatibilis formátumok hangminőségén, így a lejátszót bátran csatlakoztathatod a nagyfelbontású otthoni hangrendszeredhez. A két HDMI portot, egy LAN portot és egy hangkimenetet is magukban foglaló kimenetek egy kupacban helyezkednek el az UB420 lejátszó hátoldalán. Mindazt, ami a modern elektronika működtetéséhez szükséges, egy továbbfejleszett WiFi-modul egészíti ki, amely lehetővé teszi saját webböngésző használatát, vagy mobileszközhöz történő csatlakoztatást.

Paraméterek

Lejátszó típusa
Asztali Kész!
Interfész
Ethernet, HDMI, USB, WiFi Kész!
Videó formátumok
AVCHD, JPEG, MKV, MP4, MPEG2, MPO, TS Kész!
Audió formátumok
AAC, AIFF, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA Kész!

Típus

Lejátszó típusa
Asztali Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Interfész
Ethernet, HDMI, USB, WiFi Kész!
Videó formátumok
AVCHD, JPEG, MKV, MP4, MPEG2, MPO, TS Kész!
Audió formátumok
AAC, AIFF, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA Kész!
Megjegyzés:
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic DP-UB420EGK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic DP-UB420EGK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic DP-UB420EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic DP-UB420EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic DP-UB420EGK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ