AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Panasonic EH-NA63CN825

Termékkatalógus
Panasonic EH-NA63CN825
4,4 3 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2000 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 4 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 2,7 m hosszú kábel, fekete kivitel
32 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PANFV749 Termékszám:  EH-NA63CN825 Gyártó honlapja:
Panasonic EH-NA63CN825 32 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

35 720 Ft
Szett megvásárlása

Panasonic EH-NA63CN825

Ragyogó és egészséges megjelenésű hajra vágysz? Akkor a Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 ionizátorral rendelkező hajszárító ideális lesz számodra. 3 sebesség- és 4 hőmérséklet-beállítást kínál, miközben innovatív nanoe™ technológiával büszkélkedhet, amely megvédi a hajat a sérülésektől, valamint javítja a hajsimaságát és fényét. A nanoszemcsék jelentősen csökkentik a napi fésülés okozta hajkárosodást. A csomag egy praktikus diffúzort is tartalmaz a göndör és hullámos hajhoz. Ha szükséges, a hajszárítót hűvös levegő fújásra is kapcsolhatod, amely a végső frizurát fixálja.



A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító legfőbb jelemzői

  • Hajszárító ionizátorral
  • Innovatív nanoe technológia™
  • A hajszárító 3 sebesség- és 4 hőmérséklet-beállítást kínál
  • A nanoszemcsék jelentősen csökkentik a haj károsodását
  • A részecskék olyan kicsik, hogy mélyen behatolhatnak a hajba
  • Praktikus diffúzor hullámos és göndör hajhoz
  • Cserélhető szívószűrő
  • A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hűvös levegő funkcióval is rendelkezik

Fényes és puha haj a nanoe technológiának köszönhetően

A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító innovatív nanoe™ technológiával rendelkezik, amely gondoskodik a szép és puha hajról. A technológia eltávolítja a nedvességet a levegőből, és nedvességben gazdag apró részecskéket hoz létre. Ezek a részecskék aztán behatolnak a hajba. Az eredmény fényes és puha haj. nanoe™ technológia előnye egyebek mellett a fésű napi használata által okozott károsodás elleni védelem is, ugyanakkor javítja a haj simaságát és fényét. A Panasonic Nanoe hajszárító Intertek fésülési tesztet is teljesített.

A nanoszemcsék jelentősen csökkentik a haj károsodását

Tudtad, hogy a napi fésülés károsítja a hajat? Éppen ezért a Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító nano részecskékkel rendelkezik, amelyek jelentősen csökkentik ezt a károsodást. A részecskék olyan kicsik, hogy félelem nélkül mélyen behatolhatnak a hajba, megerősítve a kutikulát, így biztosítva, hogy a haj ellenálljon asúrlódás okozta károknak.

Praktikus diffúzor hullámos és göndör hajra

A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító egy praktikus diffúzort is tartalmaz, amely kiválóan alkalmas hullámos haj szárítására. A diffúzor egyenletesen oszlatja el a levegőt a haj gyökerein keresztül, ennek köszönhetően tökéletesen szárítja a hullámos és göndör hajat. Az eredmény kiválóan szárított és puha haj.


Cserélhető szívószűrő 

A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító cserélhető szívószűrővel rendelkezik, amelyet rendkívül könnyű tisztítani és visszahelyezni.

Panasonic Nanoe EH-NA63CN825hideg levegő funkcióval

Lehetőséged van, hogy a meleg levegőt hidegre váltsd, így fixálhatod a végső beállítást. A frizura tökéletesen rögzített és hosszabb ideig tartós lesz.

3 sebesség- és 4 hőmérséklet-beállítás

A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító 3 sebesség- és 4 hőmérséklet-beállítással rendelkezik, amelyet pontosan igényeidnek és a szükséges beállítás típusának megfelelően választhatsz ki.



Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic EH-NA63CN825 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic Nanoe EH-NA63CN825. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic EH-NA63CN825. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic EH-NA63CN825 Fön. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic EH-NA63CN825 Fön.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ