30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Panasonic EH-NA98-K825

Termékkatalógus
Panasonic EH-NA98-K825
5 1 értékelés
Hajszárító ionizátorral, egyedi nanoeTM rendszerrel, amely biztosítja a szükséges nedvességet a hajszerkezethez, Double Mineral technológia, amely cinkionokat szolgáltat a hajnak, automatikus üzemmódok: forró, meleg / hideg, intelligens hőmérséklet, fejbőrápolás, bőrápolás) - LED-jelző, 3 sebesség és 4 hőmérsékleti szint, 1800 W energiafogyasztás, beépített rögzítőelem a gyors száradáshoz + szabványos kiegészítő tartozékok, fekete-réz.
71 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PANFV922 Termékszám:  EH-NA98-K825 Gyártó honlapja:
Panasonic EH-NA98-K825 71 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Panasonic EH-NA98-K825

Professzionális hajszárító nanoe és Double Mineral technológiával

Professzionális ápolás a gyönyörű, sérülésekkel szemben ellenálló hajért

A Panasonic EH-NA98-K825 professzionális hajszárítót úgy tervezték, hogy megőrizze a haj nedvességének egyensúlyát és láthatóan selymes és ragyogó megjelenést kölcsönözzön a hajnak. A hajszárító a Panasonic innovatív nanoe™ technológiáját alkalmazza, amely gondoskodik az egészséges és lenyűgöző szépségű hajról, fejbőrről ésbőrről. A Double Mineral ionos technológiával együtt biztosítja a kifogástalan ápolást a hajnak, amely ezáltal nemcsak szép lesz, hanem rendkívül ellenállóvá válik a sérülésekkel szemben is.


A Panasonic EH-NA98-K825 hajszárító főbb jellemzői

  • Nanoe™ és Double Mineral technológia az egészséges és gyönyörű hajért
  • 3 sebességbeállítás / 4 hőmérsékletbeállítás
  • Szűkítőfej a gyors szárításhoz
  • Intelligens hőmérsékletszabályozás
  • Hideg és meleg levegő kimenet
  • Különböző módok a hajra, a fejbőrre és a bőrre
  • Fejbőrápoló rendszer
  • Szűkítőfej
  • Könnyen tisztítható szűrő
  • Teljesítménye 1800 W

Double Mineral technológia

A Panasonic EH-NA98-K825 hajszárító a Double Mineral technológiával működik, amely két cink elektródán keresztül generálja az ásványi ionokat. A cink kulcsfontosságú eleme a haj növekedési ciklusának.


Double Mineral nanoe technológia

Nanoe™ technológia

A nanoe™ részecskék a haj mélyére hatolnak, ahol fokozzák a kutikula összetapadását, ezáltal mérséklik a kettéváló, töredezett hajvégeket, és hozzájárulnak az egészségesebb, ragyogó fényű hajkoronához. A nanoe™ részecskék emellett elnyomják a haj statikus elektromosságát és stabilizálják a hajat.

Egészséges haj és fejbőr

Gyönyörű haj és egészséges fejbőr

Az ultrafinom ionos nanorészecskék egy milliárddal kisebbek, mint a gőz részecskék, és a negatív ionokhoz viszonyítva 1000× magasabb a víztartó kapacitásuk. A haj nedvességtartalmának kiegyensúlyozottarányával láthatóan fényes és összességében selymes megjelenést biztosítanak a hajnak.

Intelligens hőmérsékletszabályozás

Panasonic EH-NA98-K825 okos hőszabályozással

A Panasonic EH-NA98-K825 hajszárító beépített környezeti hőmérsékletérzékelővel büszkélkedhet, amely a mért értékeknek megfelelően állítja a légáramlást kényelmes hőmérsékletűre minden évszakban a kíméletes hajszárítás érdekében. A Multi gomb megnyomásával könnyedén választhatsz bármilyen hőmérsékletmódot az adott hajtípushoz.

Forró levegő üzemmód

Forró levegő üzemmód

Ez az üzemmód ideális a 100%-os mértékben nedves hajra. A professzionális szalonok technikáját alkalmazza, ahol a forró levegőt a kutikula irányába fújják, majd ezt követően hideg légáramot használnak, amellyel lehűtik a hajszálakat.

Fejbőrápoló üzemmód

Fejbőrápoló üzemmód

Ebben az üzemmódban a Panasonic EH-NA98-K825 hajszárító lassan szárítja meg a fejbőrt egy körülbelül 50 °C-os meleg légárammal. A nanoe™ részecskék optimális nedvességet nyújtanak a fejbőrnek és megszüntetik annak szárazságát. Az eredmény pedig egészségesebb és simább fejbőr.

Bőrápoló üzemmód

Bőrápoló üzemmód

A Panasonic EH-NA98-K825 hajszárító egy olyan különleges bőrápoló üzemmódot kínál, amely a nanoe™ részecskék előállításával hidratálja a bőrt az egészségesebb megjelenés eléréséhez. A funkció használata ideális a hajszárítás végén körülbelül egy percen át.


Könnyen tisztítható szűrő

Könnyen tisztítható szűrő

A Panasonic EH-NA98-K825 hajszárítót tesztelték a porral szembeni ellenállására. A szűrőben megrekedt porszemeket könnyedén letörölheted egy papírzsebkendővel.

Csúszókapcsoló

Csúszókapcsoló

A könnyen mozgó csúszókapcsolóval egyszerűen, egyetlen mozdulattal és komfortosan szabályozhatod a légáramlás mértékét.

Összecsukható fogantyú

Összecsukható fogantyú

Az összecsukható fogantyúval kompakt méretűre alakíthatod a Panasonic EH-NA98-K825 készülékét a kényelmes tároláshoz, amelyet különösen az utazások alkalmával értékelhetsz nagyra.



Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
1 800 W Kész!
Sebességfokozat
3 Kész!
Hőmérséklet fokozat
4 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic EH-NA98-K825 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic Nanoe & Double mineral EH-NA98-K825. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic EH-NA98-K825. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic EH-NA98-K825. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic EH-NA98-K825.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ