AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Panasonic EH-XR10NC803

Termékkatalógus
Panasonic EH-XR10NC803
Tisztítókészlet - simábbá teszi a bőrt, enyhíti a bőröregedés jeleit, fokozza a bőr rugalmasságát, bőrgyógyászatilag tesztelt
Kód:  PANCS552 Termékszám:  EH-XR10NC803 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic EH-XR10NC803

A Panasonic Advanced RF Facial Device készüléket a bőr revitalizálásához tervezték, a bőr természetes szépségének megőrzéséhez. Mérsékli a bőr öregedésének jeleit, már az első használat után látható a hatása. A Panasonic Advanced RF Facial Device a rádiófrekvencia és az ultrahangos hullámok kombinációját alkalmazza. Rendszeres használat esetén ez az együttes hosszú távú pozitív hatást biztosít a láthatóan feszesebb és kisimult bőr formájában. A készülék használata igazán könnyű, rendszeres használattal professzionális végeredményt érhetsz el vele.

A Panasonic Advanced RF Facial Device készülék főbb jellemzői

  • Egyesíti a rádiófrekvenciát és az ultrahangos hullámokat
  • Sima megjelenést biztosít a bőrnek
  • Láthatóan feszesíti a bőrt
  • A Panasonic Advanced RF Facial Device mérsékli az öregedés jeleit
  • A Panasonic Advanced RF Facial Device használata könnyű és biztonságos
  • Dermatológiailag tesztelt
  • A Panasonic Advanced RF Facial Device fokozza a bőr rugalmasságát

Rádiófrekvencia a kisimult megjelenésért

A Panasonic Advanced RF Facial Device által alkalmazott rádiófrekvenciás technológia a bőr kisimult megjelenését és fokozott rugalmasságát kölcsönzi, mivel hőhatást gyakorol a bőr legfelső rétege alá.

Ultrahangos hullámok a feszesebb bőrért

A Panasonic Advanced RF Facial Device készülék ultrahangos hullámokat is használ, amelyek másodpercenként milliónyi ciklussal stimulálják a bőrt, ezáltal pedig jelentős mértékben fokozzák a felső rétegek hidratáltságát. Már első használat után megtapasztalhatod, hogy a bőröd azonnal feszesebbé válik.

Mérsékli az öregedés jeleit

A Panasonic RF Facial Device készülékét kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy az elektromos vezetőképességet biztosító géllel együtt használva mérsékelje a bőr öregedésének látható jeleit. Ez a módszer kimondottan a homlok területére fókuszál, amelynek a készülék fiatalos megjelenést biztosít.

Egyszerű és biztonságos használat

A professzionális eredmények érdekében használd a Panasonic RF Facial Device készülékét 3 alkalommal minden héten 12 percig. Ez egy biztonságos, nem invazív módszer, amelyet bőrgyógyászatilag teszteltek.


Paraméterek

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!
Típus
Tisztítókészlet Kész!
Típus
Rádiófrekvenciás Kész!
Használat
Bőrfiatalítás Kész!
Használat
Bőrfiatalítás Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!

Típus

Típus
Tisztítókészlet Kész!

Típus

Típus
Rádiófrekvenciás Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrfiatalítás Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrfiatalítás Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic EH-XR10NC803. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic EH-XR10NC803. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic EH-XR10NC803. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic EH-XR10NC803.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ