A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Panasonic eneloop AA 1900mAh 8db

Termékkatalógus
Panasonic eneloop AA 1900mAh 8db
4,9 188 értékelés
Tölthető elem - AA ceruzaelem (LR6), NiMH (nikkel–fém-hidrid) egység, töltési ciklus: 2100, 1,2 V feszültség, 1900 mAh, csomag tartalma: 8 db - 1 411,25 Ft/db
Kód:  HM065d7i Termékszám:  HR-3UTGB-8BP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic eneloop AA 1900mAh 8db

Egy Panasonic eneloop akkumulátor akár 2100 eldobható elemet is helyettesít

A Panasonic eneloop tölthető elemek ideálisak hordozható eszközök, például digitális fényképezőgépek, mp3 lejátszók, borotvák stb. energiaellátására. Fő előnyük az önkisülési hatás kiküszöbölése és a hosszú élettartam. Az akkumulátor eredeti kapacitásának akár 80%-át megőrzi még egy év használaton kívüli időszak után is. A japán formatervezés és az öko-hatékonyság garantálja a magas minőséget, amelynek köszönhetően az eneloop akkumulátorokat világszerte több ezer elégedett ügyfél használja.

A Panasonic tölthető elemek élettartama több mint kétszeres

A csúcsminőségű tervezés, a fejlett anyagok használata és a szigorú minőségellenőrzés hozzájárul ahhoz, hogy az eneloop akkumulátor akár 2100-szor is feltölthető, amely kétszerese a versenytársak hasonló értékének. Szerezd be az eneloop akkumulátorokat, és ne csak energiát, hanem pénzt is takaríts meg. Az eneloop akkumulátorok egyik fő előnye a magasabb feszültségszint. A hagyományos Ni-MH akkumulátorokhoz képest az eneloop a feszültséget 1,1 fölött tudja tartani, amely közvetlenül a teljes kisülés előtt e határérték alá esik. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék hosszabb ideig működjön.

Panasonic eneloop AA 1900mAh Tölthető elem

Hosszú távú tárolásra alkalmas

A fémhidrid ötvözetből készült rács továbbfejlesztett méretének köszönhetően az eneloop akkumulátorok megtartják 70%-os kapacitásukat még 10 év tárolás után is.

Panasonic eneloop AA 1900mAh Tölthető elem

Sokkal tovább bírja, mint egy alkáli elem

A stabil feszültségnek köszönhetően az eneloop elemek élettartama sokkal hosszabb, mint a hagyományos alkáli elemeké. Mostantól nem kell többé tartalék elemeket hordoznod.

Panasonic eneloop AA 1900mAh Tölthető elem

Az akkumulátorok alacsony hőmérsékleten is használhatók

Az akkumulátor még alacsony hőmérsékleten is magas feszültséget tart fenn. Ha gyakran űzöl a téli sportokat, akkor az eneloop akkumulátor a megfelelő választás. Akár -20 °C-os hőmérsékleten is használhatóak.

A Panasonic eneloop tölthető elemek a vásárlás után azonnal használatra készek

A napenergiával előre feltöltött és használatra kész eneloop elemek a világ legkörnyezetbarátabb akkumulátorai. Stabil feszültségének köszönhetően sokkal tovább tartanak, mint az alkáli elemek.

Ne aggódj a memóriahatás miatt

Ha egy nem teljesen lemerült akkumulátort töltesz fel, az "emlékezni fog" arra, hogy rövid ideig használták, és a feszültség gyorsan lecsökkenhet, amikor újra használod. Ezt hívják memóriahatásnak. Az eneloop akkumulátorok eleve magas feszültséggel rendelkeznek, így mindig elegendő energiát tartanak meg, még akkor is, ha ez a hatás bekövetkezik.

A Panasonic eneloop akkumulátorok környezetbarátak

Az eneloop akkumulátorok fejlesztése során a lehető legnagyobb mértékben szem előtt tartották a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet. Évente körülbelül 30 milliárd akkumulátort használnak világszerte. Az akkumulátorok napenergiával vannak előtöltve, így újratölthetőségüknek és újrahasznosíthatóságuknak köszönhetően hozzájárulnak a fenntartható életmódhoz.

A Panasonic eneloop tölthető elemek legfontosabb jellemzői

  • Öt év tárolás után is megőrzik kapacitásuk akár 70%-át
  • Az akkumulátorok kapacitása 1900 mAh, nagy teljesítményűek és memóriahatás-mentesek
  • Alacsony önkisülési idő
  • A Panasonic akkumulátorok teljesen vagy részben lemerült állapotban is újratölthetők
  • 2100 újratöltési ciklus a hagyományos akkumulátorokhoz képest
  • Szélsőséges körülmények között (akár -20 °C-ig) használhatóak
  • A csomagban 8 darab akkumulátort találsz, amelyeket a gyártó már előre feltöltött

Paraméterek

Kapacitás
1,9 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
2 100 × Kész!
Elem típusa
Újratölthető Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
1,9 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
2 100 × Kész!

Típus

Elem típusa
Újratölthető Kész!
Akku mérete
AA ceruzaelem (LR6) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
8 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic eneloop AA 1900mAh 8db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic eneloop AA 1900mAh 8ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic eneloop AA 1 900 mAh 8 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic eneloop AA 1900 mAh 8 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic eneloop AA 1900 mAh 8 Stück.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ