Rapture Akvizice ApF HU

Panasonic eneloop AAA 750mAh 4 db

Termékkatalógus
Panasonic eneloop AAA 750mAh 4 db
4,9 223 értékelés
Tölthető elem - mikro ceruzaelem (AAA), NiMH (nikkel–fém-hidrid) elem, élettartam 2100 töltés, feszültség akár 1,2 V, 750 mAh, 4 db a csomagban - 1 022,50 Ft/db
Kód:  HM065d7m Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic eneloop AAA 750mAh 4 db

Vypnuto
Baterie s dlouhou životností

Egyetlen egy eneloop elem akár 2100 eldobható elemet helyettesít

A Panasonic eneloop újratölthető elemek ideálisak hordozható eszközök, például digitális fényképezőgépek, mp3 lejátszók, borotvák áramellátására. A fő előnyei közé tartoznak az önkisülés hatásának a megszüntetése és a hosszú élettartam. Ha az elemet egy évig nem használják, akkor az megőrzi az eredeti kapacitásának akár a 80%-át is. A japán formatervezés és az öko-hatékonyság magas minőséget garantálnak, amelynek köszönhetően az eneloop elemeket több ezer elégedett ügyfél használja világszerte.


Több, mint kétszeres élettartam

A csúcstechnológia, a modern anyagok használata és a szigorú minőségellenőrzés lehetővé teszi, hogy az eneloop elemeket akár 2100-szor is fel lehet tölteni - ez kétszer annyi, mint a versenytársaké. Vásároljon eneloop elemeket és nem csak energiát, de még pénzt is megtakarít.


További üzemidő egy töltéssel

Az eneloop elemek egyik fő előnye a magasabb feszültségszint. A hagyományos Ni-MH elemekkel ellentétben az eneloop képes fenntartani a feszültséget az 1,1-es szint felett, amely csak a teljes lemerülés előtt csökken le. Ennek köszönhetően az Ön eszköze hosszabb ideig lesz működőképes.


Vypnuto
Dlouhodobé skladování

Hosszútávú tárolásra is alkalmas

A továbbfejlesztett fémötvözet-rács méretének köszönhetően az eneloop elemek még 10 év elteltével is 70 %-os kapacitással rendelkeznek.

Vypnuto
Dlouhá výdrž

Tovább bírja, mint az alkalikus elemek

A stabil feszültségnek köszönhetően az eneloop elemek élettartama jóval hosszabb, mint a hagyományos alkalikus celláké. Mostantól nem kell tartalék elemkészletet magával szállítania.

Vypnuto
Použitelné při nízkých teplotách

Alacsony hőmérsékleten is használható

Az elemek alacsony hőmérséklet mellett is képesek magas feszültséget biztosítani. Ha télen gyakran sportol, akkor az eneloop elem lesz a megfelelő választás. Ezek az elemek akár -20 °C-ig terjedő hőmérsékleten is használhatóak.



Vypnuto
Přednabity solární energií

A megvásárlása után azonnal használható!

Az eneloop elemek napenergia felhasználásával vannak előtöltve és azonnal használhatóak - ezek a világ leginkább környezetbarát elemei.


Vypnuto
Porovnání vybíjení

A stabil feszültségnek köszönhetően sokkal tovább bírja, mint az alkalikus elemek


Vypnuto
Šetrné k životnímu prostředí

Környezetbarát

Az eneloop elemek kifejlesztése során a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre volt leginkább odafigyelve. Évente kb. 30 milliárd elemet használnak világszerte. Ha legalább az elemek egy kis százalékát helyettesítjük az eneloop elemekkel, akkor lecsökkentjük az eldobható cellákból származó hulladék mennyiségét, és ezáltal lerövidítjük a tiszta energiához vezető utat. Ezek az elemek napenergia felhasználásával vannak előtöltve, és a többszörös feltöltésnek és az újrahasznosítás lehetőségének köszönhetően pedig hozzájárulnak a fenntartható életmódhoz.


Vypnuto
Eliminace paměťového efektu

Ne is törődjön a memóriahatással

Ha újra feltölti azt az elemet, amelyik nincsen teljesen lemerülve, akkor az "megjegyzi" hogy rövid ideig használták és az újrahasználása során a feszültsége is gyorsan lecsökkenhet. Ezt a jelenséget memóriahatásnak nevezik. Kezdetben az eneloop elemek magas feszültséggel rendelkeznek, tehát mindig elegendő energiát tárolnak még akkor is, ha ez a hatás bekövetkezik.


Vypnuto
Uznávaná kvalita

Világszerte elismert minőség!

Az eneloop elemek több mint 80 országban kaphatóak, a japán formatervezésüket és gyártásukat a világ minden táján értékelik az ügyfelek. A felhasználók pedig nagyfokú elégedettséget tapasztalnak.



Specifikus tulajdonságok:

  • Öt év tárolás után is megőrzi a kapacitásának akár a 70 %-át
  • Kapacitás: 750 mAh
  • Feszültség: 1,2 V
  • Alacsony lemerülési idő
  • Nagy teljesítmény 
  • Memóriahatás nélkül
  • Az elem feltölthető, ha teljesen vagy részben lemerült
  • 2100 töltési ciklus az általános elemekhez képest
  • Extrém körülményekben is használható (akár -20 °C-ig)
  • A csomagolás tartalma: 4 db elem 
  • Gyárilag előtöltött - azonnal használható

Paraméterek

Kapacitás
0,75 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
2 100 × Kész!
Elem típusa
Újratölthető Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
0,75 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
2 100 × Kész!

Típus

Elem típusa
Újratölthető Kész!
Akku mérete
AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
4 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic eneloop AAA 750mAh 4 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic eneloop AAA 750mAh 4ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic eneloop AAA 750 mAh 4 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic eneloop AAA 750mAh 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic eneloop AAA 750mAh 4 Stück.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ