30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Panasonic ES-LL21-K503SH

Termékkatalógus
Panasonic ES-LL21-K503SH
4,7 9 értékelés
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős és digitális kijelző, rezgőkéses, 50 perc üzemidő, akkumulátor, 1 óra töltési idő, színe: fekete
Kód:  PANES503 Termékszám:  ES-LL21-K503SH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic ES-LL21-K503SH


Panasonic ES-LL21-K503SH

A Panasonic villanyborotva három pengével és erőteljes lineáris motorral rendelkezik, amely tökéletesen borotválást tesz lehetővé, miközben bőrbarát marad. A borotva felugró trimmelővel is büszkélkedik, amelyet szintén a lineáris motor táplál. Éles pengéivel ideális a barkó és más hasonló területek vágásához.




Mindig sima borotválkozás

Három, mindig éles rozsdamentes acél penge és lineáris motor biztosítja a sima és elsőosztályú borotválkozást, amely nem irritálja a bőrt. A Panasonic ES-LL21-K503SH sokoldalú,multi-fit íves pengével és lebegőfejjel rendelkezik, így sima boortválkozást biztosít még a kósza szálak miatt problémás területeken, például az arcon és az áll alatti területeken is.



Éles és sima felület



Gyors és erőteljes lineáris motor

A Panasonic ES-LL21-K503SH erős és gyors lineáris motorral rendelkezik, amelyet kifejezetten borotvákhoz terveztek. Ezzel a motorral még a sűrű szakáll sem jelenthet problémát. A Panasonic ES-LL21-K503SH simán és zökkenőmentesen működik 13 000 ciklus/perc sebességgel.



Panasonic ES-LL21-K503SH érzékelővel

A Panasonic villanyborotva automatikus érzékelővel rendelkezik, amely felismeri a szakállsűrűséget, és optimális teljesítményszintet állít be. A helyesen beállított teljesítmény prémium borotválkozást biztosít és csökkenti a bőr irritációját.

Sűrű szakáll : A motor forgási sebessége nő, hogy megakadályozza a teljesítményvesztést. 

Vékony szakáll : A motor teljesítménye csökken a bőr károsodásának megelőzése érdekében.



Nagyszerű ívelt penge

A külső ívelt pengék pontosan követik az arc kontúrjait, így biztos lehetsz benne, hogy a kívánt eredményt maximális kényelemmel érheted el. A pengék egyenletesen tapadnak a bőrhöz, még az áll alatt is, ahol tökéletes borotválást biztosítanak.



Tökéletes nedves és száraz borotválkozáshoz egyaránt

A Panasonic ES-LL21-K503SH segítségével gyorsan borotválkozhatsz szárazon, de használhatsz habot vagy gélt is a selymesen sima borotválkozásért. A könnyű karbantartás érdekében a készülék vízálló, így könnyedén leöblítheted folyó víz alatt. A villanyborotva elsőosztályú ergonomikával büszkélkedhet, így a borotválkozási gyerekjáték lesz. A készülék LED-es akkumulátor töltésjelzőjének köszönhetően pedig az akkumulátor töltöttségét tudod ellenőrizni. A kiváló minőségű Li-ion akkumulátor  50 perces működést tesz lehetővé, 60 perces teljes feltöltés mellett.



Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Terület
Arc Kész!
Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!
Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Működési idő
50 perc Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Terület

Terület
Arc Kész!

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Működési idő
50 perc Kész!
Töltési idő
1 óra Kész!

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős, Digitális kijelző Kész!
Vágási hosszúság
1 mm Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Nedves borotváláshoz Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a borotvát kerested? Válassz egy másikat teljes borotva kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic ES-LL21-K503SH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ES-LL21-K503SH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic ES-LL21-K503SH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ES-LL21-K503SH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic ES-LL21-K503SH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ