30 dnů na vrácení Shop roku

Panasonic EW-DJ10-A503

Termékkatalógus
Panasonic EW-DJ10-A503
4,5 12 értékelés
Elektromos szájzuhany - utazó, alkalmas fogszabályzóra, 1 fúvóka a csomagban, tartály térfogata 165 ml, tisztítási módok, 2 intentizási szint, pulzáló üzemmód, 1400 percenkénti impulzus, akkumulátoros tápellátás, üzemidő egy töltéssel 20 perc
Kód:  PANUS003 Termékszám:  EW-DJ10-A503 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic EW-DJ10-A503

Élvezze a ragyogó mosolyt és a maximális szájüreg tisztaságot ezen kiváló Panasonic termék igénybevételével. Már néhány használat után is a mosolya fehérebbé válik és a lehelete sokkal frissebb lesz. Az egyszerű tervezése és formai kivitelezése alkalmassá teszi a készüléket az utazások során történő használatra is. 

Az elektromos szájüreg zuhany könnyedén képes megtisztítani a fogakat és fogak közötti réseket. A szájüregben lévő baktériumokat eltávolítja még a legnehezebben hozzáférhető helyekről is. Hála a készülék zuhany fúvóka kialakításának képes az íny masszírozására és ezzel megakadályozza a vérzésüket. A készülék alkalmas azon felhasználók számára is, akik foghíddal és fogszabályozóval rendelkeznek.

A tartályt fel lehet tölteni egészen165 ml mennyiségű vízzel vagy szájvíz oldattal. Két lehetséges beállítást lehet választani a víz sugár nyomásra. A szivattyú 1600 impulzus percenkénti teljesítménnyel képes működni. A terméket akár 20 percig lehet folyamatosan használni töltés nélkül. Azzal a lehetőséggel, hogy a fogkefe cserélhető, a maximális mértékű higiénia  folyamatosan fenntartható. 

Méretek:
218 × 51 × 61 mm

Tömeg:
210 g

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kompakt fogászati szivattyú, utazáshoz alkalmas
  • Letisztult és egyszerű formai kialakítás
  • Zuhanyzás kétféle nyomás beállítással
  • A folyadékot tartalmazó tartály térfogata 165 ml
  • Tökéletes szájüreg tisztaság 
 

Paraméterek

Típus

Típus
Utazó Kész!

Tulajdonságok

Tartály térfogata
165 ml (0,17 l) Kész!
Tulajdonságok
Tisztítási módok, Kijelző Kész!
Intenzitási szintek
2 Kész!
Ajánlott
Fogszabályzóra Kész!
Percenkénti impulzus
1 400 Kész!

Tápellátás

Üzemidő (egy töltéssel)
20 perc Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic EW-DJ10-A503 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic EW-DJ10-A503. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic EW-DJ10-A503. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic EW-DJ10-A503 Munddusche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic EW-DJ10-A503 Munddusche.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ