AlzaBoxy Q1 Shop roku

Panasonic EW1611W503

Termékkatalógus
Panasonic EW1611W503
4,6 16 értékelés
Elektromos szájzuhany - 10 program, 2 fúvóka a csomagban, tartály térfogata 600 ml, nyomásszenzor, hálózati tápellátás
Kód:  PANEW503 Termékszám:  EW1611W503 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic EW1611W503


Panasonic EW1611 elektromos szájzuhany

A Panasonic EW1611 segítségével megvalósíthatod a tökéletes szájhigiénét. A készülék eltávolítja a szájüregből a baktériumokat, ezáltal segít megelőzni a fogínygyulladás kialakulását. Tökéletesen tisztít a fogak között, és kifejezetten előnyös azoknak, akik hidat vagy fogszabályozót hordanak. A készülék víztartályába 600 ml vizet tehetsz.



Az ultrahangos technológia és annak előnyei

Az ultrahangos technológia növeli a víz átfolyásának erősségét, apró buborékokat képez, amelyek segítenek az ételmaradék és a baktériumok eltávolításában, miközben gyengéden masszírozzák a fogíny problémás részeit. A Panasonic EW1611 elektromos szájzuhany segítségével hamarosan elérheted a tökéletes szájhigiénét.


Eltávolítja az ételmaradékot

A Panasonic EW1611 elektromos szájzuhany vízpumpája nagy nyomású vízsugár segítségével távolítja el a fogak közül a baktériumokat és az ételmaradékot, így segítségével elérhető a tökéletes szájhigiénia.


Tisztítja az fogínytasakot

A gyengéd, de nagy teljesítményű és hatásfokú vízsugár eltávolítja a fogínytasakból a fogínygyulladást okozó ártalmas baktériumokat.


Kellemes váltakozó stimuláció

Az elektromos szájzuhany a vízsugárba apró buborékokat juttat, így stimulálja a fogíny problémás részeit.



Mágneses nyél

Az elektromos szájzuhanynak hamar helyet találsz majd a fürdőszobában, mivel nem csak hatékony, hanem megjelenése is szemet gyönyörködtető. Egyszerűen helyezd be a kábeltartóval ellátott mágneses tartóba. Így a készülék alja nem érintkezik semmivel, és nem lesz piszkos. A szájzuhany mosogatógépben is mosható. 



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic EW1611W503 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic EW1611W503. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic EW1611W503. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic EW1611W503. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic EW1611W503.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ