Shop roku 30 dnů na vrácení

Panasonic HC-V770EP-K fekete

Termékkatalógus
Panasonic HC-V770EP-K fekete
4,4 3 értékelés
Digitális videókamera - családi, BSI MOS 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 12,76 Mpx, 20× optikai ZOOM, 3" kijelző, optikai képstabilizátor, max. videófelbontás Full HD (1920×1080), max. felvételi frekvencia 50 fps, sztereó videó hangbeállítás, SD, SDHC, SDXC és micro SD memóriakártyával kompatibilis, max. SD kártya méret 256 GB, támogatott formátumok JPEG, H.264, MP4 és MPEG, felvétel max. hossza 60 perc, HDMI és A/V (TV Kimenet) kimenet, USB 2.0 és Wi-Fi, software (CD), USB kábel, HDMI kábel, használati útmutató és töltőkábel/adapter a csomagban, tápellátás típusa akkumulátor, akkumulátor kapacitása 1940 mAh
Kód:  OP260w9a Termékszám:  HC-V770EP-K Gyártó honlapja:

Panasonic HC-V770EP-K fekete

Ragadja meg a különleges pillanatokat Full HD minőségben! Ezzel a kamerával kombinálhatja az egyszerű és a modern fényképezést, mivel az első otthoni kamera a világon, amely használja a HDR funkciót. A HDR mód elnyom bizonyos fényeket és árnyékokat, így a képek élesebbek és élénkebbek lesznek rossz körülmények között is. A széles látószögű objektívvel minden látható a háttérből, így akkor is teljes képet kap, ha közelről fényképez. 

Csúcstechnológia

A minőségi képek alapja a Panasonic 20x lencse  optikai zoommal felvértezve, amely négy fajta lencséből áll. Ez kiváló képminőséget eredményez nagyítás közben is. Hála a BSI érzékelőnek, a gyors processzornak és a Crystal Engine kombinációjának Ön garantáltan a legmagasabb minőséget kapja. Sőt, a kamera fel van szerelve egy öt-tengelyes stabilizátorral (Hybrid O.IS +) is, amely biztosítja a tiszta elmosódás mentes képeket minden körülmény között. A Level Shot okos funkció felismeri a helytelen döntéseket és automatikusan korrigálja a felvételt. A kamera ezen felül háromféle módba használható (erős, normál és kikapcsolva).

Legfontosabb jellemzői

  • 29,5 mm-es nagylátószögű Panasonic objektív
  • HDR funkció
  • 20x-es optikai és 50x-es intelligens zoom
  • WiFi és NFC módok
  • Öttengelyes képstabilizátor

Vezeték nélküli adatátvitel

A kamerába beépített WiFi lehetővé teszi, hogy kihasználja a Twin Camera, azaz a dupla kamera lehetőségeit. Egyszerűen csatlakoztassa a telefonhoz vagy tablethez a kamerát és már kész is a stream. Így bármilyen szögből fényképezhet, hiszen a 3 érintőképernyő egyszerűen kezelhető!

 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
12,76 Mpx Kész!
Optikai zoom
20 × Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus és működés

Típus
Családi Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli Kész!

Memória és tárhely

Kimenetek

Audio/Video
HDMI, A/V (TV Kimenet) Kész!
Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 940 mAh Kész!
Akkumulátor megjelölése
Panasonic VW-VBT190, Panasonic VW-VBT380 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
353 g Kész!
Szélesség
6,5 cm Kész!
Magasság
7,3 cm Kész!
Mélység
13,9 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Software (CD), USB kábel, HDMI kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic HC-V770EP-K fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic HC-V770EP-K černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic HC-V770EP-K čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic HC-V770EP-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic HC-V770EP-K schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ