30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Panasonic HC-black VXF990

Termékkatalógus
Panasonic HC-black VXF990
4,3 3 értékelés
Digitális videókamera - családi, Live MOS 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 8,3 Mpx, 20× optikai ZOOM, 3" kijelző, optikai képstabilizátor, max. videófelbontás 4K (4096 × 2160), max. felvételi frekvencia 50 fps, sztereó videó hangbeállítás, SD, SDHC, SDXC és micro SD memóriakártyával kompatibilis, max. SD kártya méret 256 GB, támogatott formátumok JPEG, H.264, MP4 és MPEG, felvétel max. hossza 65 perc, micro HDMI és külső mikrofon kimenet, Wi-Fi, software (CD), USB kábel és töltőkábel/adapter a csomagban, tápellátás típusa akkumulátor, akkumulátor kapacitása 1940 mAh
Kód:  OP260w9g Termékszám:  HC-VXF990EPK Gyártó honlapja:

Panasonic HC-black VXF990

Semmi sem állhat utadba, ha az élet megismételhetetlen pillanatait vagy a természet szépségeit szeretnéd megörökíteni. A legújabb technológia prémium 4K videóvá digitalizálja a képet, így felvételed még a profi szakemberekre is nagy hatással lesz. Ennél a készüléknél alap a csúcskategóriás hardver, amelyet a számos funkciónak köszönhetően még inkább ki tudsz használni. Ötleteid megvalósítása még soha nem volt ilyen egyszerű.

Legfontosabb jellemzői

  • Top 4K kamera, rengeteg professzionális funkcióval
  • A Leica Dicomar 20x-os zoom lencse éles képeket biztosít finom árnyalatokkal (F/1.8)
  • Fejlett BSI szenzor, amely elnyomja a torzítást (Crop Offset)
  • Pozícionálható EVF elektronikus kereső az éles, tiszta képkereséshez még erős fényben is
  • Fokozatos nagyítás elmosódás nélkül
  • Téma követése, amelyet megtart a kamera
  • HDR egy gombnyomásra, még kedvezőtlen fényviszonyok között is (ellenfény)
  • Élő felvétel hozzáadása a képhez okostelefonról

Ahogy annak lennie kell

A kivételes Leica Dicomar objektív, más kiváló tulajdonságai mellett olyan megvilágítási móddal rendelkezik, amely a hiányos fényviszonyok között történő fotózásnál kiemeli az abszolút élességet és árnyalatokat. A kép még tovább tökéletesedi az impresszív 8 millió tényleges pixelnek, a BSI érzékelőnek és a Crystal Engine 4K processzornak köszönhetően, amely pontosan feldolgozza a hatalmas adatmennyiséget, miközben maximalizálja a végső felvétel minőségét. Elnyomja a zajt, és pontosan megjeleníti a színárnyalatokat.

Kompozíció korlátok nélkül

Ahhoz, hogy bármilyen körülmények között elérd a kívánt eredményt, egy EVF elektronikus keresőt kapott a készülék. Ennek köszönhetően részletesen látni fogod a kamera felvételét még erős napfényben is. Ezen kívül a kereső is rugalmasan állítható, így különböző pozíciókból készítheted felvételeidet, a filmet vagy a képeket. Ha nem használod, finoman hajtsd be!

További lehetőségek

A kamerához számtalan professzionális effekt tartozik. Keverheted a lassú és gyors mozgásokat egy videóban, megszakítás nélkül, amellyel a drámai pillanatokat tudod megjeleníteni. Filmbeli érzelmeket a Dolly zoom tud hozzátenni, amikor felnagyítja a hátteret, de a személy mérete nem változik. Nagyon előnyös a HDR mód is egy dedikált gombbal, amely elnyomja a vakító fényt, és láthatóvá teszi az egyébként rejtve maradó sötét részeket.

Több látószög

A kamerával készíthetsz egy sor teljesen új típusú felvételt, amelyek egyébként sok utómunkálatot igényelnének. Ilyen például, hogy a főképernyőn lévőhöz két újabb élő képet lehet hozzáadni okostelefonról. Egyszerűen csak csatlakoztass akár három okostelefont is wifi-n keresztül, és válaszd ki a kívánt képet!

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
8,3 Mpx Kész!
Optikai zoom
20 × Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus és működés

Típus
Családi Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli Kész!

Memória és tárhely

Kimenetek

Audio/Video
micro HDMI, Külső mikrofon Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 940 mAh Kész!
Akkumulátor megjelölése
Panasonic VW-VBT190, Panasonic VW-VBT380 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
396 g Kész!
Szélesség
6,9 cm Kész!
Magasság
7,8 cm Kész!
Mélység
16,3 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Software (CD), USB kábel, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic HC-black VXF990 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic HC-VXF990 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic HC-VXF990 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic HC-VXF990 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic HC-VXF990 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ