we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Panasonic HC-X1E

Termékkatalógus
Panasonic HC-X1E
Digitális videókamera - professzionális, érzékelő mérete 1", érzékelő felbontása 9,46 Mpx, 20× optikai ZOOM, 3,5" kijelző, optikai képstabilizátor, max. videófelbontás 4K (4096×2160), max. felvételi frekvencia 60 fps, sztereó videó hangbeállítás, SD, SDHC, SDXC és micro SD memóriakártyával kompatibilis, max. SD kártya méret 128 GB, támogatott formátumok JPEG, H.264, MP4, Mov és MPEG, HDMI és A/V (TV Kimenet) kimenet, töltőkábel/adapter, tartó és objektív sapka a csomagban, tápellátás típusa akkumulátor, akkumulátor kapacitása 5900 mAh
Kód:  OP269z2 Termékszám:  HC-X1E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic HC-X1E

A HC-X1 kamera 4K felbontással, 60p vagy 50p videofelvétellel, húszszoros optikai zoommal, 24 mm-es látószöggel és 1,0 hüvelykes képérzékelővel rendelkezik. Már ezek az alapvető jellemzők is egyértelműen elrendelték, hogy ez a készülék profi alkotóknak készült, akik minőségi technológiát és lenyűgöző képminőséget szeretnének. A praktikus kezelési megoldások és a funkciók széles választéka teszi ezt a kamerát még hasznosabbá.

Legfontosabb jellemzők

  • Lenyűgözően részletes 4K kép kompromisszumok nélkül
  • Továbbfejlesztett optikai stabilizáció az éles videóért
  • Profi beállítások és széleskörű funkcionalitás
  • Intelligens AF (sebesség, érzékenység, sáv)
  • Videó tömörítés MPEG-4 AVC/H.264 High Profile (MOV/MP4/AVCHD)
  • Állítható kijelző és OLED kereső a tökéletes rálátáshoz
  • 2 SD kártyafoglalat

Univerzális rögzített objektív

A kamerához kifejlesztett Leica Dicomar 4K objektív kiváló képminőséget biztosít minden helyzetben és bármilyen fénynél. Az iparág legszélesebb látószögű objektívjével rendelkezik, amelynek köszönhetően profi minőséggel és minimális torzulással rögzíthet széles látószögű lencse használata nélkül. Elsőséget élvez az 1 hüvelykes 9.46 megapixeles MOS-érzékelőjével is. A világ első kamerája, amelynek beépített objektívjének képérzékelője ilyen magas színvonalú.

Páratlan képstabilitás

A 4-Drive Lens System nagyban hozzájárul a kamera kompakt használatához, mivel könnyebbé teszi a kézzel való forgatást. Egymástól függetlenül a 4 motoros objektívrendszerével mind a négy lencsecsoportot meghajtja. Ez nagyban növelte a képstabilizáció hatékonysági területét. A Full HD üzemmódban aktiválódik a hibrid stabilizátor, amely elektronikus képstabilizálással egészíti ki az optikai képstabilizálást.

Egyszerű használat

A rengeteg funkcióval ellátott kamera kezdettől fogva szakértőknek volt szánva. A lencsén három zoom gyűrű, fókuszáló és rekeszbeállító található. Továbbá  13 gyorsgomb is helyet talált a készüléken, amelyek a felhasználó igényei szerint programozhatóak. A jelenet áttekinthetőségét a kamera fogantyújába beépített kijelző biztosítja. A kijelző függőlegesen 270 fokban forgatható, ami nagyban megkönnyíti a forgatást szokatlan szögből. További előnye az elektronikus OLED képkereső 1.769 millió képponttal és a kiváló minőségű színes reprodukció.

Fejlett minden szempontból

Az elsőrangú képen kívül minden szakembernek örömet okoz a kiváló hang, amely megfelel a szigorú szakmai követelményeknek. Rendelkezik továbbá kétcsatornás XLR bemenettel a mikrofon (nem a csomag része), vagy a fantom táp (48 V) csatlakoztatásához. A hang kiváló minőségben feljátszható két csatornában a 16 bites lineáris PCM (MOV/MP4) vagy a Dolby Digital (AVCHD) rendszerrel.

Paraméterek

Érzékelő mérete
1" Kész!
Érzékelő felbontása
9,46 Mpx Kész!
Optikai zoom
20 × Kész!
Kijelző mérete
3,5" Kész!

Típus és működés

Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI, A/V (TV Kimenet) Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
5 900 mAh Kész!
Akkumulátor megjelölése
VW-VBD58, AG-VBR59, AG-VBR89G, AG-VBR118G Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
17,3 cm Kész!
Magasság
19,5 cm Kész!
Mélység
34,6 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Töltőkábel/adapter, Tartó, Objektív sapka Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic HC-X1E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic HC-X1E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic HC-X1E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic HC-X1E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic HC-X1E.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ