Panasonic Lumix DC-S1H

Termékkatalógus
Panasonic Lumix DC-S1H
Digitális fényképezőgép - SLR, Full Frame CMOS 24 Mpx, 3,2 hüvelykes dönthető kijelző, SD/SDHC/SDXC kompatibilis, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, 24 fps sorozatfelvétel, stabilizálással
Kód:  ON113ax Termékszám:  Nadpoložka Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic Lumix DC-S1H

A(z) Panasonic Lumix DC-S1H tükör nélküli digitális fényképezőgéppel kiváló minőségű képeket készíthetsz. Ami lehetővé teszi, hogy 6K felbontású videókat alkothassunk vele. Az érzékelő maximális felbontása 24 Mpx, oldalaránya pedig 3:2. A fényképezőgép funkcióit a 3,2" kihajtható érintőképernyőn tudjuk módosítani. Ennek hála a vlogolás és a szelfik készítése is sokkal könnyebb. A kijelzőt egy mozdulattal ki lehet hajtani és tetszőlegesen szögben elforgatni. A Live view technológia segítségével úgy láthatod a világot, mintha a keresőn keresztül szemlélnéd. Az elkészült képek és videók SD, SDHC és SDXC memóriakártyára kerülnek elmentésre. A gép tápellátását egy akksi biztosítja, melynek kapacitása 3100 mAh. A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel akár 400 kép is elkészíthető.

A(z) Panasonic Lumix DC-S1H MILC fényképezőgép fontosabb tulajdonságai

  • A(z) elektronikus kereső lehetővé teszi számunkra a fotózni kívánt tárgy és a beállítások ellenőrzését
  • A(z) Panasonic által készített érzékelő felbontása 24 Mpx
  • 3,2" kihajtható érintőképernyő
  • A videófelvételek maximális felbontása: 6K
  • A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel akár 400 kép kép is elkészíthető

A(z) Panasonic tükör nélküli fényképezőgépének váza

Ennek a remek gépnek a méretei 11,42 × 11,04 × 5,1 cm így főleg azoknak ajánlott, akik szeretnek utazni. Teljes súlya mindössze 1164 g, tehát a bőrönd sem lesz tőle nehéz. A gombokon kívül találunk még a vázon egy képernyőt és egy elektronikus keresőt is. Állapotkijelzője releváns információkat jelenít meg az aktuális beállításokról. Úgy tervezték, hogy nagyon kicsi legyen az energiafelhasználása, így nem kell túl gyakran tölteni. További pozitívuma a felső részén található papucs, amely külső berendezések csatlakoztatására szolgál. A gépet egy menettel is ellátták, hogy gyorsan állványra lehessen helyezni. A doboz tartalma (a gépen kívül): akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és objektív sapka.

A(z) Panasonic tükör nélküli digitális fényképezőgépének interfészei és a támogatott formátumok

A videókhoz H,264/MPEG-4 AVC és H,265/MPEG-H HEVC videó-kodeket alkalmaz, melynek célja a fájl méretének csökkentése észrevehető minőségromlás nélkül. A fényképek RAW formátumban is készíthetők, így rengeteg lehetőség nyílik a szerkesztésükre. A beépített WiFi segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhatunk okostelefonunkhoz vagy számítógépünkhöz. A tükör nélküli fényképezőgép egy klasszikus USB porton keresztül köthető össze a PC-vel. A jobb minőségű hang felvételéhez a gépet ellátták egy mikrofon porttal is. A grafikus kimenetek közül ez a modell közkedvelt HDMI konnektorral rendelkezik.

Mi egyébbel büszkélkedik a(z) Panasonic Lumix DC-S1H fényképezőgép?

A(z) Panasonic fényképezőgépének maximális ISO értéke 204800. Ha gyakran készítesz videófelvételeket biztosan örülni fogsz a(z) 24 FPS értéknek és a 6K felbontásnak. A folyamatos (sorozat) felvétel sebessége 24 kép/másodperc. A maximalitás jegyében a záridő tetszőlegesen változtatható 1/8000 -tól/-től - 60 s -ig. A felvett videók sztereó hangzással készülnek.

A(z) Panasonic objektívével tökéletes fotókat készíthetsz

A csomagolásban található egy objektív is.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic Lumix DC-S1H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic Lumix DC-S1H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic Lumix DC-S1H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic Lumix DC-S1H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic Lumix DC-S1H.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ