AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Panasonic LUMIX DMC-FT5

Termékkatalógus
Panasonic LUMIX DMC-FT5
4,4 29 értékelés
Digitális fényképezőgép - kompakt, 1/2.3", 16.0 Mpx-es CCD, 12× zoom (24-288mm f/3.1-6.3), 2.7" kihajtható kijelző, SD/ SDHC/ SDXC, HD videofelvétel, HDR, stabilizátor, WiFi, USB, Li-ion
Kód:  ON041hnp Gyártó honlapja:

Panasonic LUMIX DMC-FT5

Ez a fényképezőgép mindenki számára készült, akik valóban élnek az életüApproxen. A készülék nem engedélyezi a fókuszálást semmilyen környezetre, és teljesen elérhető a nedves, meleg és fagyos helyen.

A tökéletes lencse mellett számos olyan kiegészítő funkciót is kínál, amelyek azonnal beleszeretnek.
 

GPS és GLONASS


A digitális fényképezőgép nagy előnye a GPS támogatás és a GLONASS. Így mindig tudhatja, hol kapja meg a képet. A hely szerinti rögzítés automatikusan történik, és rendkívül praktikus. Felszerelt kamera, de iránytűvel, magasságmérővel és barométerrel is rendelkezik. Ideális minden lelkes utazó számára. 

Nagyszerű megjelenítés a tökéletes kilátásért


A 3 "-es LCD-nek köszönhetően mindig világos képet kaphat arról, hogy milyen beállítások aktívak, és milyen hatással lesz a fotózás eredménye.A kijelzőt még közvetlen napfényben is könnyen olvashatjuk.

Kézi kiállítások - szakemberek számára


Az expozíciós fényképezőgép kézi beállításával olyan nehéz körülmények között készíthetők el, amelyeknek nincsen automatikus funkciója megbízhatóan. Állítsa be a rekeszértéket, az érzékenységet és a zársebességet a változatos fényképezési helyzetek szerint.

Nézd... panoráma!


Ma sok népszerű panorámaképek lehetőséget nyújtanak arra, hogy barátaikkal és családjával megoszthassanak egy átfogó tapasztalatot és emlékeket, például ünnepeket. 

Idő eltávozás - engedje el az időt


Hagyja a digitális fényképezőgépet statikus helyzetben, és használja a Time Lapse felvételt olyan mágikus jelenségekkel, mint a virágzó virágok és a felhők az égen. Állítsa be a képek gyűjtésének gyakoriságát, és a fényképezőgép képes kezelni minden más dolgot.

POWER O.IS - Egy lépéssel


A POWER O. címszó alatt.IS Számos kombinált technológia biztosítja az intelligens ISO vezérlést, az elmosódott mozgáskompenzációt, az arcfelismerést, az arcfelismerést, az intelligens jelenetválasztást és számos olyan funkciót, amelyek javítják a fotódat.

1080p videó és sztereó mikrofonok


A kiváló Full HD videó kiváló minőségű sztereó hangzással tökéletes hordozót jelent minden napra. Élvezze a ropogós és csodálatosan színes videókat minden nap.

Wi-Fi - a világgal együtt


A mai Wi-Fi segítségével azonnal és egyszerűen megoszthatja képeit barátaival. Lehetővé teszi a távolról történő fényképezést, képeket egy közösségi hálózathoz, vagy az Instant Transfer használatát más eszközökre - például mobiltelefonra - történő átvitelre. Egy másik nagyszerű lehetőség a képek vezeték nélküli lejátszása a HDTV VIERA támogatásához a DLNA szabvány szerint. 

Intelligens automata


Nézd meg!Az intelligens iA mód számos tényező értékelésén alapul, a legmegfelelőbb módot állítja be, és az így kapott kép tökéletesen tökéletes.

Creative Control - a kreativitás új szintje


A képzelet összefogása , a PANASONIC LUMIX DMC-FT5EP hihetetlen kreatív lehetőségeivel együtt növelheti fotóit és videóit egy új szintre.Használja a különböző művészi szűrőket vagy a népszerű Creative Retouch effektet. Kövesse az egyes egyedi hatások hatását a képekre, és mindig válassza ki a legjobbat.

Zseblámpa - több fény az életedben


Használja ki a Torch Lightt, amikor több fényerősségű fényre van szüksége

Paraméterek és specifikációk:

Típus:
rezisztens digitális fényképezőgép

Képérzékelő:
Érzékelő típusa: MOS
Érzékelő mérete: 1 / 2.33 "
Hatékony képpontok: 16,1 megapixel
Összes képpont: 17,5 megapixel

Lencse:
Típus: LEICA DC VARIO-ELMAR / 10 elem 8 csoportban / (5 aszférikus lencsék / 6 aszférikus felület / 1 ED lencsék) / ködvédő
Optikai zoom: 4,6x
Gyújtótávolság: f = 4,9 - 22,8 mm (28-128 mm filmes ekvivalens) / (33-140 mm ekvivalens 35 mm-es egyenérték a videofelvételhez)
Lencse fényereje: F = 3,3 ~ 5,9
Optikai képstabilizátor

Összpontosítás:
Fókusztartomány: Normál: Széles 30cm - végtelen / Tele 30cm - végtelen / Makró / Intelligens AUTO / videó: W 5cm - végtelen / Tele 30cm - végtelen
AF segédfény: Igen + LED világítás a videóhoz
Fókusz: Normál, AF Makró, Makró Zoom / Gyors AF gomb (Be. / Ki., Zap. Intelligens Auto mód), Folyamatos AF (csak videó) / AF követés
AF mérés: Arc / AF követés / 23 terület / 1 terület / Spot

Érzékenység ISO:
Auto / i.ISO / 100/200/400/800/1600/3200 / Nagy érzékenységű üzemmód (ISO 1600-6400)

Zárás dátuma:
Kb. 4 - 1/1300 s / 15 s / 30 s Sarry Sky mód

Kijelző:
Méret: 3 "
Felbontás: 460 000 pont

Villám:
Automatikus, automatikus / vörösszem-hatás csökkentés, kényszerített, szinkron / vörösszem-hatás csökkentés, kényszerített ki / 0,3 és 5,6 m között (széles / ISO automatikus), 0,3-3,1 m (Tele / ISO Auto)

Más:
Vízálló 13 m-ig
2 méteres ütésálló
Fagyálló -10 ° C-ig
pormentes
légnyomásmérő
Magasságmérő
Compass
GPS / GLONASSS
Cseh menü
DPOF
hisztogram
Automatikus retusálás
Panoráma
Naptár
a kedvencek beállítása
Választó a közvetlen nyomtatáshoz
Formátumváltozás
Vágja az animációt
Videó szerkesztés
Mono mikrofon

Videó:
Maximális felbontás: 1920 x 1080-ig
Maximális felvételi idő: 80 perc
Nagyítás a forgatás során

Rekord:
Memóriakártyák: SD, SDHC, SDXC
Belső memória: 10 MB
Fényképformátumok: JPEG (3D képek: MPO)
Videó formátumok: MP4, AVCHD

Felület:
mikro HDMI
AV kimenet (PAL / NTSC)
USB 2.0 Hi-Speed
WiFi 802.11b / g / n (WPS)
NFC

Tápegység:
Li-Ion akkumulátor (1250 mAh)
akár 370 felvétel

Szoftver:
PHOTOfunSTUDIO 9.1
Adobe Reader

Méretek:
109 x 67,4 x 28,9 mm

Súly:
Elem és kártya nélkül: Approx. 188 g
Elem és kártya: Approx. 214 g

Kiegészítők:
Akkumulátor, töltő, váltóáramú kábel, USB kábel, kézi heveder, CD-ROM

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic LUMIX DMC-FT5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic LUMIX DMC-FT5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic LUMIX DMC-FT5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-FT5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-FT5.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ