Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Panasonic LUMIX DMC-FZ72

Termékkatalógus
Panasonic LUMIX DMC-FZ72
4,8 34 értékelés
Digitális fényképezőgép - CMOS 16,1 megapixel, 60x zoom (egyenértékű 20-1200 mm F2.8-5.9-vel), 3" LCD kijelző, Li-Ion akkkumulátor, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, képstabilizátor
Kód:  ON013dx Termékszám:  DMC-FZ72EP-K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic LUMIX DMC-FZ72

 

Sokoldalú felhasználás

A Panasonic LUMIX DMC-FZ72EP-K egy első osztályú digitális fényképezőgép. A lencse 20 mm-es ultraszéles látószögének köszönhetően közelről és messziről is lehet vele fényképezni. Ezzel a 24 mm-es látószöghöz viszonyítva mintegy 140%-kal tágabb perspektívát kínál.

 A 60-szoros optikai zoomképességű objektív távoli tárgyak, állatok vagy sportesemények megörökítését egyaránt lehetővé teszi. Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor a zoom még tovább fokozható, ha az Intelligens Zoom funkciót a külön megvásárolható DMW-LT55-ös telekonverziós objektívvel kombináljuk, amellyel akár a Hold kráteres felületét is lencsevégre kaphatjuk.

Hatékony képstabilizálás

Az optikai képstabilizátor hatékonyan csökkenti a remegő kéz okozta rezgéseket. Az a szögtartomány, amelyen belül a DMC-FZ72 képes kompenzálni a remegéseket, 200%-kal nagyobb, mint a DMC-FZ62-es előd esetében, azaz most akár 1200 mm-es szupertelefotókat is készíthetünk kézből. Ráadásul a 60-szoros optikai zoom Full HD videók felvételekor is elérhető. 

 

Gyors felvétel

Inkább fényképezzen több képet és utána válassza ki a megfelelőt. A korszerű Venus Engine képfeldolgozó 16 megapixeles felbontás esetén 9 képkocka/másodperc sebességű fotózásra képes.

Az megálmodott összeállítás könnyen megvalósítható a 3 hüvelykes képernyő segítségével vagy elektronikus keresővel a 60 fps-re megnövelt képmennyiséggel a késések csökkentése érdekében.

 

 

Full-HD videofelvétel

A kamera 1920x1080 pixel felbontású videofelvételre képes. Minden, amit megörökít AVCHD vagy MP4 formátumban ment el. Hogy ne késsen le a fontos pillanatokról, a tetején egy speciális gomb azonnal elkezdi a videofelvételt további beállítások nélkül.

Kreatív lehetőségek

A kreatív fotósok örömére összesen 15 különböző szűrő mód és kiemelt P / A / S / M programok találhatóak a készülékben. A szűrők a használatkor azonnal alkalmazhatóak, hogy rögtön megtekinthesse a végső eredményt, valamint videó felvételekor is használhatóak. 

 

További információk:

Standard csomagolás:
PHOTOfunSTUDIO 9.2a / Adobe Reader szoftver
Általános tartozékok: Akkumulátor, töltő, USB kábel, vállpánt, CD-ROM, Lencsevédő, lencsevédő sapka zsinórja

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Oldalarány
4:3 Kész!
Min. záridő
1/1 960 s Kész!
Maximum záridő
58,8 s Kész!
Maximum ISO
3 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
9 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
20 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
1 200 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/2,8 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,9 Kész!
Optikai zoom
60 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!

Memória és mentés

Belső memória
200 MB (0,2 GB) Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
400 kép Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic LUMIX DMC-FZ72 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic LUMIX DMC-FZ72. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic LUMIX DMC-FZ72. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-FZ72. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-FZ72.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ