Shop roku Shop roku

Panasonic LUMIX DMC-TZ60 ezüst

Termékkatalógus
Panasonic LUMIX DMC-TZ60 ezüst
4,8 16 értékelés
Digitális fényképezőgép - MOS 18.1MPx, 30x zoom (24-720mm F3.3-6.4), LEICA, 3.0" LCD kijelző, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, HDR, Full HD videó, stabilizátor, GPS, WiFi, NFC
Kód:  ON028d Termékszám:  DMC-TZ60EP-S Gyártó honlapja:

Panasonic LUMIX DMC-TZ60 ezüst

Sokoldalúság

Ez a kicsi, teljes körű kompakt LUMIX DMC-TZ60EP készülék, teljes manuális móddal és kiemelkedő szuper zoom-mal rendelkezik. Minden funkcióval ellátták, amelyet kis, karcsú teste megenged. A Leica nagy látószögű objektív 24-720 mm-es fókusztávolsággal és 1440 mm-es intelligens zoom funkciójával kiemelkedő eszköz s minden szokásos felhasználói igényt kielégít.

Intelligens üzemmód

Ehhez a fényképezőgéphez nem szükséges szakember, aki pontosan tudja, mit, hogyan kell mindent beállítani. Az intelligens iA és iA Plus módok automatikusan felismerik a megfelelő expozíciót, és kiválasztják az optimális beállításokat a legjobb képminőség érdekében.

Tökéletes képek

Kiváló minőségű felvételeket készthet még remegő kézzel is, hiszen a 5 irányú elmozdulás korrigációt végez az optikai stabilizátornak köszönhetően. A rossz fényviszonyok sem jelenthetnek többé akadályt, ugyanis a 18,1 Mpx-es nagy érzékenységű MOS érzékelő
kiváló minőségű képeket biztosít
még 6400-as ISO értéknél is.

Fantasztikus kialakítása nem gátolja a tökéletes képek készítésében még közvetlen napfény esetén sem az LVF viewfinder-nek köszönhetően,, amely a szeme elé tárja az összes lehetséges beállítást.

Full HD videó tökéletes hangzással

További lenyűgöző funkciója a videók Full HD felbontásban való rögzítése. Használhatja a 30-szoros optikai zoom funkciót, valamint a a gyors felvételi módot, mellyel egyetlen másodperc alatt 100 képet rögzíthet. A készülék mindezen felül tökéletesen tiszta hangfelvételre képes. A sztereó mikrofonnak köszönhetően az eszköz kristálytiszta hangzást biztosít.

A közelség elegendő 

A kompaktfény képezőgép NFC technológiával ellátott, így automatikusan átkerülnek a fényképek okostelefonjára vagy tabletjére. Ezután azonnal tovább küldheti őket, valamint megoszthatja különböző közösségi oldalakon.

Távvezérelhető

A Wi-Fi segítségével a táblagépét vagy okostelefonját is használhatja a fényképezőgép távvezérléséhez. A Wi-Fi kapcsolat további előnyt jelent az adatátvitel és tv készülékén a vezeték nélküli lejátszás során.

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Oldalarány
4:3 Kész!
Min. záridő
1/1 960 s Kész!
Maximum záridő
3,92 s Kész!
Maximum ISO
6 400 Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
720 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,4 Kész!
Optikai zoom
30 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!

Memória és mentés

Belső memória
12 MB (0,01 GB) Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
300 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
1 250 mAh Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic LUMIX DMC-TZ60 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic LUMIX DMC-TZ60 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic LUMIX DMC-TZ60 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-TZ60 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-TZ60 silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ