AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Panasonic MK-F800SXE

Termékkatalógus
Panasonic MK-F800SXE
Multifunkciós robotgép - 1000 W Teljesítmény | 5 program, 13 tartozék, 33 funkció, megszakító | Tartály űrtartalma: 2,5 liter | Rozsdamentes acélpengék
Kód:  PANKR002 Termékszám:  MK-F800SXE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic MK-F800SXE

A tökéletesen profi asszisztens, aki számos kiegészítőjének, rozsdamentes acél pengéjének és verhetetlen teljesítményének hála olyan sok munkát végez el, hogy neked szinte már semmi se fog maradni. El fogsz csodálkozni azon, hogy milyen könnyedséggel vágja a zöldségeket, darálja a húst vagy aprítja a gyógy- és fűszernövényeket, illetve darabolja a dióféléket. Működtetése meglepően intuitívan érhető el az elülső üveglap és a háttérvilágítással rendelkező forgatógomb megérintésével. Az 5 előre beállított programot 4 sebesség beállítás egészíti ki, 33 különböző funkciója hihetetlen változatosságot nyújt az ételeid elkészítéséhez. A tál és a fedele tartós Eastman Tritan-ból készült, amely nem szívja magába a kellemetlen szagokat és ízeket, és természetesen BPA-mentes. A robotgép biztonságos működése garantált, amelyet csúszásmentes tapadókorongok biztosítanak.

Főbb jellemzők

  • Professzionális konyhai robotgép
  • Számos hasznos funkció - 33
  • Rengeteg kiegészítő
  • Érintéses irányítás az üveg panelen
  • 5 előre beállított program
  • 4 sebesség fokozat (manuális / rövid (állítható) / pulzáló / automatikus)
  • Nagy ellenálló képességű Estman Tritan 2,5 literes tartály
  • Könnyen karbantartható, a kiegészítők és a tartály mosogatógépben is mosható
  • Biztonsági funkciók
  • 1000 W-os fogyasztás
  • Tároló hely a kiegészítők számára

Rengeteg funkció

A funkciók listája ennél a háztartási gépnél hihetetlenül hosszú. 1313 különböző kiterjesztés és 1000 W teljesítmény lehetővé teszi a darálást aprítást, szeletelést, zúzást, salátaszárítást, a citrusfélék préselését, a kávé őrlését, ostorozást, dagasztást - 33 egyszerű funkció. Lehet vele krumplit és tésztát szeletelni, vagy akár kockákra vágni. Egy váratlan látogatás nem lesz többé nyűgödre, hiszen szinte azonnal ízletes fagylaltot, szorbettet, pesto-t, egyedi salátát vagy tiszta természetes gyümölcslevet készíthetsz vele.

Hasznossága az elsődleges szempont

Egy olyan eszköztől, mint a konyhai robot, határozottan elvárható, hogy gyors és praktikus legyen. A Panasonic MK-F800SXE ezeknek a követelményeknek is tökéletesen megfelel. Az 5 előre beállított program és a 4 különböző sebesség kombinálva az érintő kijelzővel rövid időn belül használható és könnyedén be lehet állítani a kívánt funkciónak megfelelően. A 2,5 literes tartály lehetővé teszi, hogy feldolgozza a nyersanyagokat akár egy egész család részére, a kiegészítőket és az edényt pedig akár mosogatógépben is elmoshatod, majd tárolhatod a dobozában. Hasonlóképpen a 90 cm hosszúságú kábele is feltekerhető az erre kialakított helyén. A készülék háza öntött alumíniumból készült, ezért tartóssága és élettartama nem is lehet kérdéses.

Kiegészítők:
1 literes keverőedény
Fűszer és növényi malmok
2 vágópenge - 1 és 3 mm
2 aprítókerék - 1 és 3 mm
Sült krumpli
Dagasztó kiegészítő
Vágólapát
Aprító- őrlőkorong
Citrus préselő
Saláta centrifuga
Receptek
Doboz a tartozékokhoz és kiegészítőkhöz

Paraméterek

Szeletelő korongok száma
5 Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!
Sebességfokozatok
4 Kész!

Tartozékok

Szeletelő korongok száma
5 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Alumínium Kész!

Méret & súly

Mélység
25,9 cm Kész!
Szélesség
26,3 cm Kész!
Magasság
43,7 cm Kész!
Tömeg
6,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic MK-F800SXE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic MK-F800SXE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic MK-F800SXE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic MK-F800SXE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic MK-F800SXE.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ