Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Panasonic PT-LW373

Termékkatalógus
Panasonic PT-LW373
Projektor - LCD, nat. felbontás 1280x800, 3600 lm, 16000:1, HDMI, D-Sub, LAN, USB, 10W hangszóró, ECO üzemmódban élettartama akár 6000 óra, 36 hónap garancia
Kód:  WX130b4d Termékszám:  PT-LW373 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic PT-LW373

A Panasonic L sorozatú projektorok teljesítménye előadótermekre és irodákra van optimalizálva, ahol fontos a nappali fényben való jó láthatóság. A szöveges prezentáció tökéletesen olvasható és a képek minden megvilágítási körülmények között tisztán, élesen láthatóak. Még a nappali fényben is élénk színeket és még a sötét színeknél is természetes árnyalatokat biztosít, hogy a nézők a tartalomnak szentelhessék a teljes figyelmet. A prezentációkat a beépített 10 W-os hangszórón keresztül színesítheted hangfelvétel hozzáadásával.

Főbb tulajdonságai

  • Alacsony 28 dB zajszint Eco üzemmódban
  • Daylight View Lite - vetítés nappal
  • JPEG és PNG fájlok azonnali lejátszása számítógépes csatlakozás nélkül
  • Interaktív tollakkal kompatibilis (két toll a dobozban)
  • Automatikus kalibrálás
  • Gyors válaszidő
  • A lámpa élettartama akár 6000 óra
  • Kompatibilis a számítógépekkel, fényképezőgépekkel, set-top-boxokkal és játékkonzolokkal

Csöndes projektor, amely nappali fénynél is használható

A Panasonic PT-LW373 projektor Daylight View Lite funkciója lehetővé teszi, projekt nappali kivetítését. Az Eco módban a projektor csak 28 dB zajt bocsájt ki, kellemes környezetet teremtve a mindenféle bemutatóhoz. A JPEG és PNG fájlokat USB pendrive-ról azonnal kivetítheted, a számítógéphez való csatlakoztatás nélkül, és éppen ilyen egyszerű a projektor kalibrálása is. Ugyanis teljesen automatikusan működik.

Forrásként egy kamera vagy játékkonzol is használható

Annak ellenére, hogy ez egy erőteljes eszköz, van egy hosszú élettartamot biztosító takarékos Eco módja is. Ha nem igényled a nagy fényerőt a Panasonic PT-LW373 sok pénzt tud megtakarítani neked. Az elkészített tartalmat például egy pendrive-ról is kivetítheted. Az önálló működés mellett természetesen csatlakoztathatsz a projektorhoz eszközöket VGA, kompozit bemenet vagy digitális HDMI bemeneten keresztül. Természetesen használhat különböző eszközöket, beleértve a játékkonzolokat, kamerákat, médialejátszókat, számítógépek vagy TV kültéri egységeket.

 

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Kontraszt
16 000:1 Kész!
Élettartam
5000 / 6000 / 10000 Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
6 000 óra (250 nap) Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Kontraszt
16 000:1 Kész!

Csatlakozás

További bemenetek
USB 2.0 Kész!

Interfész

További bemenetek/kimenetek
USB Kész!

Méretek

Tömeg
63 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic PT-LW373 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic PT-LW373. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic PT-LW373. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic PT-LW373. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic PT-LW373.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ