Panasonic PT-TW351R

Termékkatalógus
Panasonic PT-TW351R
Projektor - LCD, nat. 1280x800, 3300lm, 16000:1, HDMI, D-Sub, LAN, USB A, USB B, mini USB, SERIAL IN, 10W-os hangszóró, akár 10 000 órás élettartam ECO módban, 36 hónap garancia
Kód:  WX132e8 Termékszám:  PT-TW351R Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic PT-TW351R

A T sorozatú Panasonic projektorok a teljesítményüknek köszönhetően olyan előadástermekbe és irodákba alkalmasak, ahol fontos a jó láthatóság a nappali fényben. A szöveges prezentációid tökéletesen olvashatóak és a képek pedig egyértelműen élesek lesznek bármilyen fényviszonyok között. Még nappali fényben is élénk színeket és természetes árnyalatokat, valamint sötét színeket biztosít, hogy megkapd a nézők teljes figyelmét. A prenzentáció hatását pedig megnövelheted a beépített 10 W-os hangszóró segítségével.

A PT-TW351R főbb jellemzői

  • Alacsony üzemi zaj: 28 dB Eco üzemmódban
  • Daylight View Lite - vetítés nappali fényben
  • A JPEG és PNG fájlok azonnali lejátszása a számítógéphez való csatlakozás nélkül
  • Kompatibilis az interaktív tollal (két toll található a csomagolásban)
  • Automatikus kalibrálás
  • Gyors válasz
  • A lámpa élettartama: akár 10 000 óra
  • Kompatibilis PC-kkel, kamerákkal, TV tunerekkel és játékkonzolokkal

A csendes projektor, amellyel nappali fényben is lehet vetíteni

A Panasonic PT-TW351R projektor Daylight View Lite funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően még nappali fényben is vetíthetsz. Eco üzemmódban a projektor 28 dB-en működik, amely révén kellemes környezetet teremt mindenféle bemutatáshoz. Ezenkívül a JPEG és PNG fájlok azonnal lejátszhatóak az USB flash memóriából számítógépes kapcsolat nélkül. Ugyanilyen egyszerű a kivetítő kalibrálása is, mivel automatikusan történik.

A forráseszköz lehet kamera vagy játékkonzol is

Annak ellenére, hogy ez egy hatékony eszköz, hosszú élettartama is van, különösen a gazdaságos Eco módnak köszönhetően. Ha nem ragaszkodsz a lámpa nagy fényerejéhez, akkor a Panasonic PT-TW351R sok pénzt takarít meg neked a működése során. Továbbá lejátszhatod az elkészített tartalmat például egy USB tárolóeszközről. Az önálló használaton kívül a projektorhoz VGA-n, kompozit bemeneten vagy digitális HDMI-n keresztül is csatlakoztatható a kép. Ezek segítségével a projetorhoz szintén csatlakoztatható egyéb forráseszköz, beleértve a konzolokat, a kamerákat, a lejátszókat, a számítógépeket avagy a TV tunereket.

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Élettartam
5000 / 6000 / 10000 h Kész!
Lámpa teljesítménye
230 W Kész!
Zajszint
37 dB Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic PT-TW351R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic PT-TW351R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic PT-TW351R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic PT-TW351R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic PT-TW351R.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ