AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Panasonic RP-BTD5E-K

Termékkatalógus
Panasonic RP-BTD5E-K
4,6 10 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, frekvenciatartománya 18 Hz - 20 kHz, impedanciája 32 Ohm, Bluetooth
Kód:  GZ820d15 Termékszám:  RP-BTD5E-K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic RP-BTD5E-K

A Panasonic elégedett felhasználói tudatalattijában elsősorban a felhasznált alapanyagok kiváló minőségével, modern design-jával és újító technológiáival kapcsolódott össze. Ez a cég egy úttörő, amely sok konkurens céget hagy maga mögött. 1918 óta van jelen a háztartási elektronika területén, és azóta számos gyártó példaképévé és ihletőjévé vált. A Panasonic RP-BTD5E-K fejhallgató a világhírű cég műhelyének következő terméke a zene szerelmeseinek. A pénzedért modern köpenybe csomagolt minőséget és újító funkciókat kapsz. 

Zenehallgatás veszteségek nélkül

Ha megveszed ezt a fejhallgatót, kedvenc zenéid hallgatása egyenesen élvezetté válik, mert nem fognak zavarni a vezetékek. Bluetooth technológiás kapcsolaton keresztül csatlakoztathatod a készülékeidhez. Az egyszerű párosítást az NFC technológia biztosítja, amely már akkor párosítja a kompatibilis zenei forrással, ha megközelíted az NFC jeladót. Ezen felül még a maximális használati idő sem korlátoz. Ezt az integrált akkumulátor biztosítja, amely egyetlen feltöltéssel hihetetlen 40 órán át táplálja a fülhallgatót.

Egyszerű vezérlés

Egy másik remek tulajdonsága, amelyet biztosan értékelni fogsz, a beépített mikrofon, amellyel együtt kihangosítóként is szolgál a telefonhívások kezelésekor, ha párosítottad telefonnal. Az egyszerű és intuitív vezérlést a fülkagyló külsején található gombok biztosítják. Így könnyen és gyorsan irányíthatsz mindent, amire szükséged van.

Remek design

Ennél a terméknél a hangsúly természetesen a kiváló minőségű hangzáson volt. A neodímium hangsugárzók gazdag basszusokat, természetes középső hangzást és kiváló magasságot adnak a zenének. Elegáns és egyszerű fekete megjelenésével biztosan kiemeli kitűnő ízlésedet. A minőségi, összehajtható kialakítás egy pillant alatt fokozza a helytakarékosságot a hátizsákban vagy táskában. Egyszerűen elteheted, amikor nem használod.

 

Jellemzők:

  • Vezeték nélküli fejhallgató a szabad mozgásért
  • Élvezze a minőségi basszusokat hála a Dynamic Bass-nak
  • Könnyen elérhető kezelőszervek a fülkagylón
  • NFC a közelítéses párosításért
  • Az akkumulátor üzemideje akár 40 óra

 

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic RP-BTD5E-K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-BTD5E-K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic RP-BTD5E-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-BTD5E-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-BTD5E-K.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ