Panasonic RP-DJS200E-W Fehér

Termékkatalógus
Panasonic RP-DJS200E-W Fehér
4,4 5 értékelés
Fej-/fülhallgató DJ, frekvenciatartomány 12-25000Hz, érzékenysége 105 dB impedancia 2-4OH, neodímium mágnes, 3,5 mm-es jack
Kód:  GZ810b4 Termékszám:  RP-DJS200E-W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic RP-DJS200E-W Fehér

Nem fizetnek egy vagyont fejhallgató széles frekvenciatartományban, egyedi design és rugalmas kialakítás összecsukható oldalán és zenét hallgatni. Az első sorozat zenei előadások hozza meg jeladók, neodímium mágnessel. Neodímium mágneses egyedülálló tulajdonságokkal, így mindig hallani hiteles hang nélkül megrendítő. Ezeknek köszönhetően a fejhallgató kiválóan vokál reprodukcióra kiterjesztett frekvencia jobb basszus és különösen isteni emelt magasságban kristálytisztán.

legfontosabb jellemzői

  • Fejhallgató viharos és lágy hang
  • Rotary kagyló DJ,..
  • Összecsukható kivitel a könnyebb hordozhatóság
  • Nos leül egy széles fejpánt
  • Kapható több színkombinációban

Ülnek a fülét, és az úton

A kényelem a hosszú hallgatás és zavartalan zenei élményt puha fülpárnák és fejpánt illeszkedik. Fülpárnák vannak felszerelve egy közös forgatására opciót, és hála összecsukható kivitel elfér a cestových csomagtér. Rotary kagyló szerelmesei értékelni fogják a zenét. Kilépés veszélyezteti a teljesítmény és a minőség, és tartsa a fejhallgatót otthon vagy útközben.

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic RP-DJS200E-W Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-DJS200E-W bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic RP-DJS200E-W biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-DJS200E-W weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-DJS200E-W weiß.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ