Shop roku 30 dnů na vrácení

Panasonic RP-HF300-K fekete

Termékkatalógus
Panasonic RP-HF300-K fekete
Fej-/fülhallgató - összecsukható kivitel, 10-23000 Hz frekvenciaválasz, 110 dB/mW érzékenység, 24 Ohm impedancia, 30 mm-es meghajtó, 1,2 méteres kábel, 3,5 mm-es aranyozott jack csatlakozó
Kód:  GZ816g1 Termékszám:  RP-HF300E-K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic RP-HF300-K fekete

A Panasonic egy valóban kiemelkedő fejhallgatót készített, amely elfogadható áron elérhető. Ha a legtöbbet szeretné a pénzéért cserébe kapni, akkor ez a fejhallgató Önnek lett megalkotva. A magas hangminőséggel lélegzetelállító design párosul. Készüljön fel a fülön elhelyezkedő 30 mm-es neodímium hangsugárzó erőteljes hangzására. A kötetlen stílusú HF300 tiszta hangzást nyújt otthon és az utcán egyaránt.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Fejhallgató telefonokhoz, tabletekhez és noteszgépekhez
  • Modern, stílusos és elegáns megjelenés
  • A kábel nem gubancolódik össze
  • Kiváló minőségű 30 mm-es meghajtó
  • Pontos padding, összecsukható
  • Állítható magasságú fejpánt

Csatlakoztassa elektronikus eszközeit

A magas kompatibilitás a 3,5 mm-es aranyozott jack csatlakozónak köszönhető, amellyel bármilyen elektronikus eszközhöz csatlakozhat. Így nemcsak mobiltelefonjárol, hanem MP3 lejátszóról, noteszgépről és még tabletről is hallgathatja kedvenc zenéit. 

Állandó kényelem

 

Eredeti és ergonomikus alapú szárkialakítás az optimális illeszkedés érdekében. A kényelmes zenehallgatás érdekében puha fülpárnák ölelik körül a fület. Az egyszerűen elegáns kivitel nem tolakodó, és szinte minden ruhához illik. Kis tömege különösen alkalmassá teszi utcai használatra. Készüljön fel a fülön elhelyezkedő 30 mm-es hangsugárzó erőteljes hangzására. A kötetlen stílusú HF300 tiszta hangzást nyújt otthon és az utcán egyaránt.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic RP-HF300-K fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-HF300E-K černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic RP-HF300-K čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF300E-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF300E-K schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ