Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K

Termékkatalógus
Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K
Bluetooth hangszóró - HiFi rendszer több helyiséghez, 2.1 csatornás, 2x50W + 100W-os mélynyomó, Party Mode, Multiroom, Qualcomm AllPlay, Spotify, WiFi, LAN, NFC, HDMI, AUX, Bluetooth, Music Streaming App iOS/Android készülékekre, fekete
Kód:  GZ309j5 Gyártó honlapja:
Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K Megszűnt

Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K

Az All sorozatú hangsugárzó rendszer otthonának összes helyiségében kiváló minőségű hangzást nyújt. Szinte bármit le tud játszani vele, még a veszteségmentes FLAC fájlokat is. E pazar kialakítású vezeték nélküli rendszer hordozható ALL2 hangszóróból és rafinált dizájnú ALL3, a TV alatt elhelyezkedő hangszóróból áll (maximum terhelhetősége 50 kg), ahol teljes mértékben élvezheti kedvenc filmjeit, de különösen a bármilyen multimédiás készülékről lejátszott zenéket.

Fontosabb termékjellemzők

  • ALL szett a minőség és kényelmes zenelejátszás érdekében
  • Támogatja a streamelést és más népszerű szolgáltatásokat is (Spotify, Napster, Aupeo!, TuneIn ...)
  • Panasonic alkalmazások kényelmes vezérlő interfésszel
  • Mindkét készülék széleskörű formátum támogatottsággal rendelkezik, beleértve a FLAC formátumot is
  • Lejátszás Bluetooth-on és WiFi-n keresztül
  • Több szobában alkalmas lejátszás (Multiroom)
  • Az ALL3 olyan, mint egy szerény talapzat, ennek ellenére bivalyerős 2.1-es hangzást rejt magában
  • Az ALL2 hordozható a szobák közt és 6 előre beállított kedvenc lejátszóeszköz lehetőségével rendelkezik

Széles eszköz támogatottság és streamelés

Ezt a szettet minden zene rajongó nagyra értékeli majd, mivel a hangszórók nem csak kompatibilisek minden mobil platformmal, de emellett egy speciális alkalmazással is rendelkeznek. Ezzel az alkalmazással könnyen streamelhet bármilyen tartalmat a hangszórókra. A másik lehetőség, hogy olyan szolgáltatók zenéjét streamelheti, mint a Spotify, a Napster vagy az ALLPLAY. Csak arról kell gondoskodnia, hogy a multimédia lejátszója rendelkezzen Wi-Fi vagy Bluetooth támogatással.

A nappali

Az ALL3 szerény kialakítása ellenére rendkívül robusztus hangzással bír. A vékony TV alatt elhelyezkedő teste leginkább egy TV-állványra hasonlít, de ennél sokkal többet kínál.  Az ALL2 teljesen új hangszórókat használ, amiben sikerült elérni a torzítás csökkentését, javítani az élességet és a frekvenciatartományt. Ez a két nagy teljesítményű hangszóró és mélynyomó 200 W-os házimozi teljesítményt nyújt. Így teljesen olyan hatást kelt, mint a hagyományos, nagyméretű hangsugárzók de mégis, szinte láthatatlan.

Használja máshol

Az ALL2 stílusos design-al, rádiós órával és nagy teljesítményű hangszóróval tökéletesen egyesíti a kényelmet a minőségi hangzással. Olyan jól hangzik mint amilyen jól is néz ki, így bátran magával viheti a konyhába vagy más helyiségekbe is. A belsejében egy 80mm-es teljes vezérlésű hangszóró rejlik amely részletes hangzást biztosít, miközben a mélynyomó sokkal nagyobb horderejű basszust garantál, olyat, amilyen csak a nagyobb rendszerektől elvárható. A készülék felső részén elhelyezkedő hat gomb biztosítja az azonnali hozzáférést kedvenc zenéihez és az internetes rádió forrásokhoz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-ALL30TEG + SC-K-K-ALL2EG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-ALL30TEG + SC-K-K-ALL2EG.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ