A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Panasonic SC-HC1020EGS

Termékkatalógus
Panasonic SC-HC1020EGS
4,8 4 értékelés
Mikro HiFi - 40 W teljesítmény, CD, DAB+, Bluetooth, WiFi, LAN, támogatott formátum(ok): MP3, kijelző, USB, digitális, optikai bemenet, távirányító
Kód:  GZ308s1 Termékszám:  SC-HC1020EGS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic SC-HC1020EGS

Gondolkodtál már azon, hogy jó lenne egy modern mikrorendszer az otthonodban? Akkor hadd mutassunk be egy új generációs mikrorendszert a népszerű és elismert Panasonic márkától, modern technológiával, minőségi kivitelezéssel és 40 W teljesítménnyel. A DAB+ digitális tuner sokkal jobb rádióközvetítést biztosít, mint a hagyományos FM rádiók. Ebben a mikrorendszerben megvan minden, ami kell mind az analóg mind a digitális műsorszórásra való hangolódáshoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern mikrorendszer a Panasonictól
  • Bluetooth vezeték nélküli technológia és WiFi
  • CD-meghajtó és USB port
  • Falra szerelhető
  • Zenestreamelés iOS eszközökről és  Androidról
  • LincsD-Amp erősítő, DAB + tuner
  • Kis súly és kompakt méretek

Zenét bárhonnan

A beépített Bluetooth adapter vagy a WiFi segítségével zenéidet közvetlenül az intelligens készülékeidről is lejátszhatod, és még a kanapéról sem kell felkelned. Streaming lehetséges a Panasonic Music Streaming Appról vagy Google Play portálról is. A mikrorendszer minimális méretei ellenére olyan erős hangot biztosít, mint sok nagyobb testvére. Megbirkózik nemcsak a hagyományos audio CD-kkel, hanem az MP3 formátummal is, amit akár egy hordozható USB flash meghajtóról is le lehet játszani. Meglepetés, hogy támogatja az MP3, AAC, FLAC, ALAC, és WAV formátumokat is.

Egyszerűen modern

A fő újdonság a feljavított szoftver. A nagyszerű MP3 Re-Master rendszer fokozza a Pure Direct Sound System teljesítményét, így biztosítva a maximális minőségű zenét.

 

Harmadik generációs LincsD-Amp erősítő

A harmadik generációs D osztályú erősítők magas teljesítményt nyújtanak minimális torzítással. Ennek következtében a zene minden árnyalatát pontosan úgy hallod, mintha élő lenne. Dőlj hátra és hallgasd a zenét nagyobb mélységben és maximális tisztasággal. A rendszer nagyon mély basszust nyújt, kiteljesítve a hangzást a legmélyebb területeken is.

Falra szerelhető

Ideális társ lesz minden háztartásban mind a designt, mind a kiváló minőségű hangzást tekintve. A minimalista belső mellett minden bizonnyal értékelni fogod a falra szerelés lehetőségét.

Paraméterek

Teljesítmény
40 W Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, LAN Kész!
Támogatott audio formátumok
MP3 Kész!
Tuner típusa
DAB+ Kész!
Előbeállítások száma
20 × Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, LAN Kész!
Támogatott audio formátumok
MP3 Kész!

Rádió

Tuner típusa
DAB+ Kész!
Előbeállítások száma
20 × Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
40 W Kész!

Méret & súly

Lejátszó szélessége
420 mm Kész!
Lejátszó magassága
225 mm Kész!
Lejátszó mélysége
102 mm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic SC-HC1020EGS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HC1020EGS stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic SC-HC1020EGS strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HC1020EGS Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HC1020EGS Silber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ