30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Panasonic SC-HC395EG- S ezüst

Termékkatalógus
Panasonic SC-HC395EG- S ezüst
3,5 2 értékelés
Mikro HiFi - FM tuner RDS-sel, CD és MP3 lejátszó, 40W RMS, USB, Bluetooth, NFC, zene streamelés, LincsD-Amp erősítővel, hangszóró bambusz szerkezetű szén nanocsövekkel
Kód:  GZ308n31 Termékszám:  SC-HC395EG-S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic SC-HC395EG- S ezüst

Bemutatkozik a népszerű Panasonic HC39E mikrorendszer új generációja, a HC395EG, ami jobb technológiával, jobb tervezéssel és új színekkel büszkélkedik. 

Legfontosabb jellemzői

  • Bluetooth
  • NFC
  • zenestreamelés
  • LincsD-Amp erősítő
  • Bambusz-szén nanocsövekkel készült hangszórók
  • Dual Passzív radiátor 

A kiválóság új generációja

Az elődjéhez képest változás, hogy a HC395EG tökéletes bambusz szerkezetű szén nanocsövekkel van felszerelve. Ezek biztosítják a lenyűgöző audiót és a könnyű kialakítást. Ez természetesen még nem minden. A fő újdonság a feljavított szoftver. A nagyszerű MP3 Re-Master rendszer fokozza a Pure Direct Sound System teljesítményét, így biztosítva a maximális minőségű zenét.

Zenét bárhonnan

A SC-HC395EG mikrorendszer minimális méretei ellenére olyan erős hangot biztosít, mint sok nagyobb testvére. Megbirkózik nemcsak a hagyományos audio CD-kkel, hanem az MP3 formátummal is, amit akár egy hordozható USB flash meghajtóról is le lehet játszani.

A beépített Bluetooth adapter vagy a WiFi segítségével zenéidet közvetlenül az intelligens készülékeidről is lejátszhatod, és még a kanapéról sem kell felkelned. Streaming lehetséges a Panasonic Music Streaming Appról vagy Google Play portálról is.

Párosításra használhatod az NFC technológiát is, hogy kapcsolatot létesíts pusztán a kívánt eszköz érintésére.

LincsD-Amp és 2. generációs dual passzív membrán

A második generációs D osztályú erősítők magas teljesítményt nyújtanak minimális torzítással. Ennek következtében a zene minden árnyalatát pontosan úgy hallod, mintha élő lenne. Dőlj hátra és hallgasd a zenét nagyobb mélységben és maximális tisztasággal.

A rendszer kettős passzív sugárzóval rendelkezik, amely hatékonyan eltávolítja a nem kívánt zajt és vibrációt, így nagyon mély basszust nyújt, kiteljesítve a hangzást a legmélyebb területeken is.

Keskeny és stílusos

Ideális társ lesz minden háztartásban mind a designt, mind a kiváló minőségű hangzást tekintve. A minimalista belső mellett minden bizonnyal értékelni fogod a falra szerelés lehetőségét.

 

Paraméterek

Teljesítmény
40 W Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Tuner típusa
FM Kész!
Előbeállítások száma
30 × Kész!
Lejátszó szélessége
500 mm Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Rádió

Tuner típusa
FM Kész!
Előbeállítások száma
30 × Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
40 W Kész!

Méret & súly

Lejátszó szélessége
500 mm Kész!
Lejátszó magassága
205 mm Kész!
Lejátszó mélysége
92 mm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic SC-HC395EG- S ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HC395EG-S stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic SC-HC395EG-S strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HC395EG-S silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HC395EG-S silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ