Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

Panasonic SC-HTB200EGK

Termékkatalógus
Panasonic SC-HTB200EGK
3,2 10 értékelés
SoundBar - 2,0 csatornás, 80 W, Bluetooth, Dolby Digital, DTS Digital Surround, HDMI (CEC), optikai bemenet
Kód:  GZ309e1b Termékszám:  SC-HTB200EGK Gyártó honlapja:

Panasonic SC-HTB200EGK

Minőségi, dinamikus hangzás. Nem csak ezt ígéri az otthoni, kompakt soundbar a Panasonic termékcsaládjából. Méretének köszönhetően kényelmesen elfér a monitor alatt vagy a falon is, és a helyiséget remekül kiegészíti ízléses, minimalista designjával. A sztereó hangszórók együttműködésével tiszta és erős hangot kapsz. Kedvenc filmjeid vagy sorozataid így sokkal élethűbbek lesznek, kedvenc dalaidat pedig egyenesen a telefonodból streamelheted a Bluetooth technológia segítségével.

A Panasonic SC-HTB200EGK soundbar legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű, 2.0 csatornás hangzás
  • Kiváló reprodukció, beleértve a mély hangokat
  • Minimalista design és kompakt méretek
  • Falra telepíthető
  • Bluetooth és zene streamelés támogatása
  • Térhatású hangzás és néhány hangzási üzemmód

Nagy teljesítményű hardware és modern audio technológia

Valószínűleg Te sem várnál ennyire minőségi hangzást egy olyan kis berendezéstől, mint az SC-HTB200EGK. A sztereó hang azonban körbevesz Téged, és az egész helyiséget betölti a tökéletes akusztikával. A két 10 x 4 cm méretű hangszóró és a 80 W teljesítményű erősítő ezzel remekül megbirkózik. A alacsony frekvenciatartományt a H.BASS technológia támogatja, így a soundbar tökéletes mély hangzással is büszkélkedhet. A Virtual Surronud funkció gondoskodik a térhatású hangzásról, és Neked csak a Sound üzemmódból kell kiválasztanod az éppen megfelelőt. A vezeték nélküli Bluetooth technológia támogatása lehetővé teszi az azonnali lejátszást például a telefonodból, anélkül, hogy audio kábelt kellene keresned. Egyszerűen streameld a dalokat, és élvezd a fokozott minőségüket.

A Panasonic SC-HTB200EGK telepítési lehetőségei

A soundbar egyik nagy előnye a telepítési lehetősége. Természetesen elhelyezhető a TV-asztalon, de akár a falra is felszerelheted, mégpedig vízszintesen vagy függőlegesen - pontosan a beltér igényei szerint. 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
HDMI Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic SC-HTB200EGK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HTB200EGK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic SC-HTB200EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB200EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB200EGK.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ