30 dnů na vrácení Shop roku

Panasonic SC-HTB250EGK

Termékkatalógus
Panasonic SC-HTB250EGK
4,0 1 értékelés
SoundBar - 2.1 csatornás, 120W (RMS), vezeték nélküli subwoofer, Bluetooth, Dolby Digital, DTS Digital Surround, HDMI (CEC), optikus kimenet
Kód:  GZ309e1f Termékszám:  SC-HTB250EGK Gyártó honlapja:

Panasonic SC-HTB250EGK

Minőségi, dinamikus hangzás. Nem csak ezt ígéri az otthoni, kompakt, subwooferrel ellátott soundbar a Panasonic termékcsaládjából. Méretének köszönhetően kényelmesen elfér a monitor alatt vagy a falon és a helyiséget kiegészíti minimalista designjával. A stereo hangszórók és a subwoofer tiszta és erős hangot biztosítanak. Kedvenc filmjeid vagy sorozatod sokkal élethűbbek lesznek. Kedvenc dalaidat egyenesen a telefonból streamelheted a Bluetooth technológia segítségével.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű, 2.1 csatornás hangzás
  • Kiváló reprodukció, beleértve a mély hangokat
  • Minimalista design és kompakt méretek
  • Falra telepíthető
  • Bluetooth és zene streamelés támogatása
  • Térhatású hangzás és néhány hangzási üzemmód

Nagy teljesítményű hardware és modern audio technológia

Valószínűleg te sem várnál ennyire minőségi hangzást egy olyan kis berendezéstől, mint a SC-HTB250EGK. A térhatású hang azonban körbevesz és az egész helyiséget betölti a tökéletes akusztikával. A két 10 x 4 cm méretű hangszóró és a 80 W teljesítményű erősítő ezzel remekül megbirkózik. A alacsony frekvenciatartományt H.BASS technológia támogatja, így a soundbar tökéletes mély hangzással büszkélkedhet. A Virtual Surronud funkció gondoskodik a térhatású hangzásról és neked csak a Sound üzemmódból kell kiválasztanod az éppen megfelelőt. A vezeték nélküli Bluetooth technológia támogatása lehetővé teszi az azonnali lejátszást, például a telefonodból anélkül, hogy audio kábelt kellene keresned. Egyszerűen streameld a dalokat és élvezd a fokozott minőségüket.

A Panasonic SC-HTB250EGK telepítési lehetőségei

A soundbar egyik nagy előnye a telepítési lehetősége. Természetesen elhelyezhető a TV-asztalon, de akár a falra is felszerelheted, mégpedig vízszintesen vagy függőlegesen - pontosan a beltér igényei szerint. A vékony subwoofer kitűnik az állványon vagy ez is elhelyezhető a TV-asztalon. Nagy előnye a vezeték nélküli jelátvitel a fő egységből, így nem kell azon törned a fejed, hogy hova rejted el az audio kábelt.

Paraméterek

Csatornák száma
2.1 Kész!
USB
1 × Kész!
Surround hangzás formátumok
Dolby Digital Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.1 Kész!

Csatlakozók

USB
1 × Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezetékes Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
9,7 cm Kész!
Mélység
30,7 cm Kész!
Magasság
45,1 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
1,6 kg Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic SC-HTB250EGK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HTB250EGK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic SC-HTB250EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB250EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB250EGK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ