30 dnů na vrácení Shop roku

Panasonic SC-HTB885EGK

Termékkatalógus
Panasonic SC-HTB885EGK
4,9 10 értékelés
SoundBar - 5.1 csatornás, 500 W-os, vezeték nélküli mélysugárzó, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II / Dolby Virtual Speaker, Bluetooth, NFC, Panasonic Music Streaming, 2x HDMI bemenet, HDMI kimenet, ARC, optikai kimenet
Kód:  GZ309h1l1c Termékszám:  SC-HTB885EGK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic SC-HTB885EGK

Ha nem vagy elégedett a televíziódban található beépített hangszórók hangzásával, akkor az SC-HTB885EGK pont Neked való. Az összesen 500 W-os teljesítménnyel rendelkező rendszer elsőosztályú hangzást biztosít, amely magasabb szintre emeli a hangélményt. Ez az 5.1 csatornás, rendkívül jó minőségű audio rendszer gazdag hangzást, és éles, tiszta párbeszédeket reprodukál. A Music Sound lehetővé teszi a zenehallgatás optimalizálását a hangegyensúllyal együtt. Ez az egyedülálló SoundBar támogatja a 4K/60P jelátvitelt is, és egyszerű lejátszást garantál 4K-ban. 

Tulajdonságok

  • Teljes teljesítménye 500 Watt
  • 5.1 csatornás rendszer
  • Vezeték nélküli mélynyomó
  • NFC és Bluetooth ™
  • HDMI bemenet és kimenet
  • Digitális audio bemenet

Házimozi

A beépített hangszórók és a vezeték nélküli mélynyomó együtt egy olyan házimozi rendszert alkot, amely nem foglal sok helyet, de lehetővé teszi a kedvenc filmjeid és zeneszámaid lejátszását realisztikus hangzással. Kényeztesd magad Te is ezzel a dinamikus és tiszta hanggal!

Egyedi és dinamikus hangzás

Az újonnan kifejlesztett hangszórók lágy hangokat képeznek közepes és magas tartományban is. A soundbar egy erősítővel is fel van szerelve, ami elnyomja a hangminőség ingadozását, amely magas hangerő mellett fordulhat elő. A különböző típusú tartalom tiszta és éles lesz, a basszusok pedig dinamikusak, beleértve a párbeszédeket és az éneket is. Ezeket az egyedülálló technológiákat kombinálva mindig tökéletesen kiegyensúlyozott lesz a hang. 

Vezeték nélküli kapcsolat

Választhatod a kényelmes utat, és csatlakozhatsz vezeték nélkül is. A Bluetooth-kapcsolattal gyors hozzáférésed lesz az összes kedvenc zenei és filmes fájlodhoz, amelyet az okostelefonodon, a tableteden, vagy pedig az MP3 lejátszódon tárolsz. Az NFC segítségével való csatlakozás pedig egy érintéssel is lehetővé teszi a megosztást. A Panasonic soundbarral egy élmény lesz a kedvenc dallamaid megosztása!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic SC-HTB885EGK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HTB885EGK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic SC-HTB885EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB885EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB885EGK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ