A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Páraelszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Sziget
(19)
Felfüggesztés
(5)
Tulajdonságok
LED világítás
(213)
Visszacsapó szelep
(70)
Elektronikus vezérlés
(53)
Kijelző
(17)
Mechanikus vezérlés
(15)
Átmérő
12 cm
15,6 cm
-
Kivezetés elhelyezése
Baloldali
(4)
Baloldalt hátul
(2)
Középen hátul
(18)
Jobboldalt hátul
(1)
Jobboldali
(3)
Felül
(182)
Szívási teljesítmény
120 m3/óra
1007 m3/óra
-

A páraelszívók minden konyha elengedhetetlen részét képezik. Kínálatunkban típusok, méretek és különböző kialakítások széles választékát találod, így itt mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. A páraelszívó kiválasztásakor figyelembe kell venned az elhelyezkedését, a használatát és számos más kritériumot. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válassz páraelszívó készüléket.

Tovább

A kürtős páraelszívóknak csatlakozásra van szükségük a páraelszívó rendszerhez

Kürtős páraelszívók nagyszerű választásnak bizonyulnak nagyobb konyhákba, ahol a lehető legnagyobb szívóerőre van szükség, de minden méretű konyhában népszerű választásnak számítanak. Ne feledd, hogy a kürtős páraelszívó kürtőhöz, elszívócsőhöz vagy esetleg szellőzőaknához csatlakozik. Ha nincs ilyen, a telepítés kihívást jelenthet.

A keringetős páraelszívók szinte bárhol elhelyezhetők

A belső keringetésű páraelszívók a többi elszívótól az elszívás módjában különböznek. Míg a hagyományos páraelszívó egyszerűen elszívja a levegőt a helyiségből kifelé, addig ez a szagelszívó szénszűrőkkel van felszerelve. Ezek megtisztítják a levegőt, és közvetlenül a helyiségbe vezetik vissza. A készüléket nem kell csatlakoztatnod az elszívórendszerhez, de a szűrőket körülbelül félévente egyszer ki kell cserélned.

A belső keringetésű páraelszívónak van egy kisebb hátránya. A szűrők csak a zsírt és a szagot szedik ki a levegőből, a nedvességet nem. Tehát főzés után ki kell szellőztetned.

Milyen a páraelszívó megfelelő kialakítása?

Az elszívás típusa mellett a páraelszívó kialakítása is döntő fontosságú. Leggyakrabban a páraelszívókat a szekrény helyére, a tűzhely és a sütő fölé helyezik, de ez a kialakítás nem mindenhol működik. Nézzünk meg néhány más lehetőséget.

i

Nincs konkrét elképzelésed, de tudod, hol kell elhelyezned a párelszívó készüléket? Nézd meg a kategóriánkat páraelszívók elhelyezés szerint, hogy megkönnyítsük számodra a választást.

A sziget páraelszívó kéz a kézben jár a konyhaszigettel

A sziget páraelszívó, nem meglepő módon a konyhaszigethez tartozik. Leggyakrabban a mennyezetről függesztik le, és általában recirkulációs. Egyes modellek azonban kürtős páraelszívóval is rendelkeznek, amelyet a tetején keresztül kell vezetni. Egy ilyen páraelszívó beszerelése bonyolultabb lehet, de számodra ez lesz az ideális, amennyiben nagyobb konyhával rendelkezel, elsősorban a lényegesen nagyobb teljesítmény miatt.

Amennyiben igazán modern megjelenést szeretnél elérni a konyhádban egy szigettel, nézd meg a főzőlapok beépített páraelszívóval című cikkünket.

A beépíthető páraelszívó nem zavarja a konyha formatervezését

Beépíthető páraelszívó nagyszerű választás számodra, ha szereted a tökéletesen összeillesztett konyhai elemeket. Bár néha egy páraelszívó érdekes színfoltja lehet egy konyhának, sőt, még a megjelenést is feldobhatja, máskor viszont egyszerűen nem illik bele. Ilyenkor nincs is egyszerűbb, mint közvetlenül a konyhaszekrénybe építeni, ahol el lesz rejtve a külvilág elől.

A teleszkópos páraelszívó segít helyet megtakarítani a kis konyhákban

Teleszkópos páraelszívó felbecsülhetetlen érték az olyan konyhákban, ahol minden centiméter számít. A kicsúsztatás szempontjából különböznek egymástól. A beépíthető modellek keskenyebb konyhaszekrények alá is elhelyezhetők. Ha szükséges, csak csúsztasd az aktív részt a főzőlap fölé, és máris készen áll. Az asztali páraelszívók is igen mutatós dizájnelemek lehetnek.

Amennyiben a teleszkópos páraelszívók iránt érdeklődsz, kérlek vedd figyelembe, hogy kisebb méretük miatt kisebb a teljesítményük, mint más páraelszívó modelleké. Ezáltal különösen alkalmasak kisebb konyhákba.

A hagyományos páraelszívók nem foglalnak el sok helyet

Hagyományos páraelszívók nagyon kompaktak, és könnyen elférnek a konyhaszekrény alatt. Így nem kell értékes helyet elfoglalnod a kis konyhádban. Bár a kürtős páraelszívókhoz képest hiányzik a felső "kürtős" rész, a hagyományos páraelszívó lehet keringető és kürtős elszívó is. Mindenesetre mindkét esetben kisebb teljesítményre kell számítanod.

Hogyan válasszunk páraelszívót a szélessége szerint?

Szélesség szerint a páraelszívó leggyakrabban a következőképpen osztható fel. Bár más méretek is fontosak, általában a szélesség határozza meg, hogy a páraelszívó befér-e a szekrények közé. Optimális esetben a készülék szélessége megegyezik vagy nagyobb, mint a főzőlap szélessége. A páraelszívók lehetnek különböző (akár atipikus) szélességűek. Ezek azonban a leggyakoribbak:

  • Páraelszívó 90 cm elég sok helyet foglal el a konyhában, de cserébe általában sokkal nagyobb teljesítményt nyújt.
  • Szagelszívó 80 cm a nagy teljesítmény és az ésszerű méretek közötti arany középutat jelenti.
  • Konyhai elszívó 60 cm nagyon népszerű. Ennek oka, hogy ez a konyhaszekrények és tűzhelyek általános mérete is egyben.
  • Páraelszívó 50 cm a valaha volt legkisebbek elszívók közé tartozik. Így tökéletes olyan konyhákba, ahol a helyhiánnyal küszködnek.

Javaslom, hogy vásárolj kiegészítőket a páraelszívó készülékhez

Tartozékok amelyekre elkerülhetetlenül szükséged lesz. Nálunk azonban széles a választék, így nem kell, hogy váratlanul érjen. A tartozékok kategóriában szén- és zsírszűrőket találsz a kürtő nélküli páraelszívókhoz, a kürtővel rendelkező elszívókhoz pedig visszacsapó szelepet. Ez az elszívócsatornába kerül, és biztosítja, hogy a levegő csak kifelé áramoljon.

i

Amennyiben nem a beépített kivitel mellett döntöttél, a páraelszívó a design kérdése is. Ha azt szeretnéd, hogy a készülék tökéletesen illeszkedjen a konyhád többi részéhez, akkor nézz körül a design páraelszívók között.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
245 termék
3,8
ELECTROLUX EFF60560OX
Páraelszívó - kürtős és beépített, fali, szélessége 59,8 cm, szén szűrő, B energiaosztály, zajszint 57 dB, szívási teljesítmény 603 m³/h, 4 teljesítményszint, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, Hob2Hood funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, szűrő telítettségjelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
Szuper ár
106 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ELXDG027
WHIRLPOOL WCT 64 FLY X
Páraelszívó - beépített, szélessége 53,4 cm, rozsdamentes acél, C energiaosztály, szívási teljesítmény 224 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
41 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WHDG020
Electrolux LFP226S
Páraelszívó - beépített, szélessége 59,8 cm, C energiaosztály, zajszint 64 dB, szívási teljesítmény 368 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
39 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXDG068
4,0
WHIRLPOOL AKR 750 G SD
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 59,8 cm, rozsdamentes acél, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 304 m³/h, 3 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
62 500 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHDG037
5,0
ELECTROLUX 700 SENSE Hob2Hood LFT769X
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 90 cm, A energiaosztály, zajszint 68 dB, szívási teljesítmény 615 m³/h, 3 szűrő, zsír szűrő, Hob2Hood funkció, főzőlapról vezérelhető, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
179 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ELXDG035
AMICA OSC5231W (SP 52 AW)
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
28 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AMIOP046
AMICA SKZ 65 XWG
Páraelszívó - kürtős, fali, A energiaosztály, szívási teljesítmény 642 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP022
5,0
AMICA SKZ 95 XBG
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 90 cm, A energiaosztály, szívási teljesítmény 611 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, kijelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
77 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP024
4,6
AMICA SKZ 65 BB
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, szén szűrő, fém, szívási teljesítmény 366 m³/h, 3 teljesítményszint, 1 szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
58 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP020
MORA OT 651 W - Páraelszívó Típusok
4,1 16×
MORA OT 651 W
Páraelszívó - beépített, szélessége 60 cm, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 304 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
32 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MORDG013
4,8
MORA OP 540 X
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 175 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
58 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG029
MORA OP 640 X - Páraelszívó
Típusok
4,3 25×
MORA OP 640 X
Páraelszívó - aláépíthető, C energiaosztály, szívási teljesítmény 175 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
51 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: GORDG028
AMICA OSC6231I (SP 62 AX) - Páraelszívó Típusok
4,0
AMICA OSC6231I (SP 62 AX)
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
34 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AMIOP049
3,7
MORA OV 648 GBX
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, B energiaosztály, szívási teljesítmény 430 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG032
3,5
AMICA SKZ 65 BW
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, C energiaosztály, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 366 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP034
4,5
AMICA SKZ 62 BB
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 280 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP033
4,0
MORA OP 530 W
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 183 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG018
4,1 19×
MORA OP 630 W
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 183 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG019
4,0 11×
MORA OP 530 X
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 183 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG016
MORA OP 640 W - Páraelszívó Típusok
4,3 25×
MORA OP 640 W
Páraelszívó - aláépíthető, C energiaosztály, szívási teljesítmény 178 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
33 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG022
WHIRLPOOL AKR 747 IX/1
Páraelszívó - beépített, szélessége 60 cm, rozsdamentes acél, C energiaosztály, zajszint 70 dB, szívási teljesítmény 400 m³/h, 3 teljesítményszint, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
Szuper ár
61 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: FAV5301b4
BOSCH DWB64BC50
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 340 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
84 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: BODI13
WHIRLPOOL WCT3 64 FLB X
Páraelszívó - beépített, szélessége 51,4 cm, rozsdamentes acél, zajszint 61 dB, szívási teljesítmény 395 m³/h, 3 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
114 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHDG040
CIARRA CBCS6736G-OW Slop Glass Hood
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 59,5 cm, szén szűrő, üveg, A+++ energiaosztály, zajszint 64 dB, szívási teljesítmény 647 m³/h, 4 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, érintés nélküli vezérlés, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, okos funkciókkal, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
122 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CIADG550

Páraelszívók

Páraelszívók

A Páraelszívók kategóriában összesen 245 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó páraelszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább páraelszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb páraelszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: páraelszívók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ