AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Páramentesítő légtisztítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Páramentesítő kapacitás
0,75 l/nap
25 l/nap
-
Ajánlott szobaméret
15 m2
120 m2
-
Tartály térfogata
1 l
6,5 l
-
Maximális zajszint
30 dB
54 dB
-
Funkció
Teljesítmény szabályozás
(30)
Légtisztítás
(26)
Automatikus kikapcsolás
(25)
"Turbo" rendszer ruhák szárításához
(25)
Megtelt tartály jelző
(24)
Szűrés

A páramentesítő légtisztító modern megoldást kínál azok számára, akik friss és egészséges levegőt szeretnének biztosítani otthonukban vagy irodájukban. E két funkció egy készülékben való kombinációja lehetővé teszi, hogy ne csak megtisztítsd a levegőt a nem kívánt részecskéktől, hanem szabályozhasd annak páratartalmát is. Ez különösen fontos a hidegebb hónapokban vagy a magasabb páratartalmú helyeken. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan választhatod ki a számodra megfelelő légtisztító páramentesítő készüléket.

Tovább

Légtisztító és páramentesítő egyben – mire jó egy ilyen eszköz?

A páramentesítő légtisztító olyan eszköz, amely segít megtisztítani a levegőt különböző szennyeződésektől és irritáló tényezőktől. Ezeket a készülékeket általában olyan helyeken használják, ahol a levegő minősége rosszabb lehet, például nagyvárosokban, ipari területeken vagy olyan helyiségekben, ahol sok a por, pollen vagy más allergének.

Milyen előnyökkel járhat egy légtisztító párátlanító beszerzése?

Egy párátlanító és légtisztító készülék használata számos előnnyel járhat.

  • Allergiás tünetek csökkentése: ezek a készülékek kiszűrik a polleneket, poratka-ürülékeket és egyéb allergéneket a levegőből, ami segíthet az allergiás tünetek enyhítésében.
  • Szagok eltávolítása: a párátlanító és légtisztító eszközök képesek eltávolítani a kellemetlen szagokat, például a dohányfüstöt vagy az ételek illatát.
  • Jobb egészség: ezek a termékek tiszta levegőt biztosítanak, ami hozzájárulhat az általános egészségesebb légzéshez és csökkentheti a légzőszervi problémák kockázatát.
  • Páramentesítés: a légtisztító és páramentesítő készülékek segítenek csökkenteni a levegő páratartalmát, ami fontos lehet a penészesedés és a nedves környezet miatt.
  • Milyen paramétereket kell figyelembe venned, ha páramentesítő légtisztító vásárlása mellett döntesz?

    Ha párátlanító és légtisztító készülék vásárlását tervezed, több paramétert is figyelembe kell venned.

    • A párátlanító légtisztító kapacitása 0,7 és 25 liter/nap közötti tartományban van. Így garantáltan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő gépet.
    • Ajánlott helyiségméret: a készülék 15 és 120 m² közötti helyiségekben képes hatékonyan működni, így a kisebb helyiségektől kezdve a nagy lakóterekig vagy irodákig mindenféle terekben ideális lehet.
    • Tartálykapacitás: az 1 és 6,5 liter közötti kapacitásnak hála nem kell aggódnod a tartály gyakori ürítése miatt.
    • Maximális zajszint: a 30 és 54 dB közötti zajszint biztosítja, hogy a légtisztító páramentesítő mindig a lehető legcsendesebb legyen, és ne zavaron a mindennapi tevékenységeid során.
    légtisztító és páramentesítő egyben

    A párátlanító és légtisztító funkciói lehetővé teszik az eszköz hatékonyabb és kényelmesebb használatát, hogy tiszta és friss levegőt biztosítsanak otthonodban vagy a munkahelyeden.

    Légtisztító páramentesítő márka alapján is választható. Kínálatunkban többek közt Concept, Rohnson vagy Meaco párátlanító légtisztító modelleket is találsz.

    Páramentesítő légtisztító és a fontos funkciók

    Egy modern párátlanító légtisztító számos funkciót kínál, amelyeket a bal oldali parametrikus szűrő segítségével választhatsz ki. Nézzünk meg néhányat együtt.

    • Teljesítmény szabályozás: a páramentesítő légtisztító általában különböző ventilátorsebesség-beállításokkal rendelkezik, így lehetőség van a levegőtisztító teljesítményének szabályozására az aktuális igényeknek megfelelően.
    • Automatikus kikapcsolás: lehetővé teszi, hogy a légtisztító és páramentesítő eszköz automatikusan kikapcsoljon, ha nem érzékel levegőszennyeződést vagy ha eléri a beállított időkorlátot, ezáltal energiát takarítva meg.
    • Turbo rendszer: nagyobb teljesítményt biztosít a gyorsabb és hatékonyabb levegőtisztítás érdekében, különösen akkor, ha intenzív tisztításra van szükség.
    • Megtelt tartály jelző: ez a funkció figyelmeztet, amikor a páramentesítő és légtisztító egyben víztartálya megtelik, így időben ki lehet üríteni, hogy a készülék hatékonyan működjön.
    • Kijelző: számos páramentesítő légtisztító készülék rendelkezik digitális vagy LED kijelzővel, amelyen nyomon követhetők az aktuális légtisztítási paraméterek, például a páratartalom vagy a levegőminőség.
    • Időzítő: ez a funkció lehetővé teszi, hogy előre beállíthasd, mikor kapcsoljon be vagy ki a légtisztító és páramentesítő, így automatikusan működhet az általad megadott időpontokban.
    • Szénszűrő: segít eltávolítani a kellemetlen szagokat és gázokat a levegőből, így friss és tiszta levegőt biztosít.
    • Ionizáció: ez a funkció negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, amelyek összecsapódnak a pozitív töltésű szennyeződésekkel és részecskékkel, ezáltal nehezebbé teszik azokat és segítenek a levegő tisztításában.

    i

    A párátlanító légtisztító kiválasztásában vásárlóink véleménye is segíthet. Ezek gyakran rávilágítanak arra, milyen a légtisztító és páramentesítő egyben tényleges teljesítménye, mennyire működik jól, mekkora a tényleges zajszintje, vagy milyen a szűrők tényleges élettartama.

    A leírás elrejtése
    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

    Legtöbbet eladott

    1.
    MeacoDry Arete One 25L, 5 év garancia Szállításra kész > 5 db
    Páramentesítő - max. 90 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 l/napos páramentesítő kapacitás, 4,8 l-es tartály, 42 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, érintőpanel, auto-defrost és automatikus újraindítás, tömege 16 kg
    138 190 Ft

    2.
    Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 6,5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14,25 kg
    123 590 Ft

    3.
    Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14,6 kg
    117 990 Ft

    Még több
    34 termék
    4,7 48×
    Rohnson R-9577 Ionic + Air Purifier + 5 év kiterjesztett garancia
    Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14,6 kg
    117 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: ROHOD659
    5,0 12×
    MeacoDry Arete One 25L, 5 év garancia
    Páramentesítő - max. 90 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 l/napos páramentesítő kapacitás, 4,8 l-es tartály, 42 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, érintőpanel, auto-defrost és automatikus újraindítás, tömege 16 kg
    138 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: MEAOV777
    4,9 28×
    MeacoDry Arete One 12L + 5 év garancia
    Páramentesítő - max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 l/napos páramentesítő kapacitás, 2,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és automatikus újraindítás, tömege 10,9 kg
    88 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MEAOV958
    CONCEPT OV1210 Perfect Air fekete - Páramentesítő
    Típusok
    3,9 51×
    CONCEPT OV1210 Perfect Air fekete
    Páramentesítő - max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 0,75 l/napos páramentesítő kapacitás, 1 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás és automatikus kikapcsolás, tömege 2,7 kg
    42 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: CONOD808
    Concept OV2216 Perfect Air Smart - Páramentesítő Típusok
    4,3 42×
    Concept OV2216 Perfect Air Smart
    Páramentesítő - 16 l/napos páramentesítő kapacitás, 3,5 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 10,5 kg
    97 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: CONOV555
    4,2 43×
    Rohnson R-9920 Genius 20 Wi-Fi ION & UV-C + 5 év kiterjesztett garancia
    Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 6,5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14,25 kg
    123 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: ROHOD673
    4,7 67×
    Rohnson R-91110 True Ion & Air Purifier + kiterjesztett 5 éves garancia
    Páramentesítő - max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 l/napos páramentesítő kapacitás, 2 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 10 kg
    74 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: ROHOD642
    Concept OV2120 Perfect Air Smart - Páramentesítő Típusok
    4,3 42×
    Concept OV2120 Perfect Air Smart
    Páramentesítő - 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 3,5 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 13,5 kg
    116 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: CONOV548
    Concept OV2220 Perfect Air Smart - Páramentesítő Típusok
    4,3 42×
    Concept OV2220 Perfect Air Smart
    Páramentesítő - 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 3,5 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 13,5 kg
    114 290 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: CONOV562
    4,6 48×
    Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier + 5 év kiterjesztett garancia
    Páramentesítő - max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 l/napos páramentesítő kapacitás, 2,5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és szénszűrő, tömege 9,2 kg
    71 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: ROHOD581
    4,3 33×
    Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry + kiterjesztett 5 éves garancia
    Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 2,8 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14 kg
    106 290 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: ROHOD710
    4,2 10×
    Rowenta DH4236F0 Intense Compact
    Páramentesítő , ajánlott helyiségméret: 100 m3, párátlanító kapacitás: 16 l / nap, zajszint: 54 dB, 3 páratartalom-beállítás, légtisztítás, kettős szűrés - por- és allergénszűrő, turbófunkció a ruhák szárításához, fagyásgátló funkció, automatikus kikapcsolás a kívánt páratartalom elérésekor , víztartály térfogata 2,4 l, alacsony vizet jelző, súlya 10,5 kg, kerekek és fogantyú a könnyű áthelyezéshez
    102 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: ROWOD037
    CONCEPT OV1200 Perfect Air fehér - Páramentesítő Típusok
    3,9 51×
    CONCEPT OV1200 Perfect Air fehér
    Páramentesítő - max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 0,75 l/napos páramentesítő kapacitás, 1 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás és automatikus kikapcsolás, tömege 2,7 kg
    53 290 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: CONOD792
    5,0
    MeacoDry Arete One 10L + 5 év garancia
    Páramentesítő - max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 l/napos páramentesítő kapacitás, 2,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és automatikus újraindítás, tömege 10,7 kg
    86 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MEAOV941
    4,0
    MeacoDry Arete One 20L + 5 év garancia
    Páramentesítő - max. 32 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 4,8 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, érintőpanel és automatikus újraindítás, tömege 15 kg
    127 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: MEAOV746
    3,6 17×
    Airbi SPONGE
    Páramentesítő - max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 0,75 l/napos páramentesítő kapacitás, 1 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, anti-freeze és automatikus kikapcsolás, tömege 2,8 kg
    44 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BIBOV496
    3,0
    Rohnson R-9916W Genius 16 Wi-Fi ION and UV-C + 5 év kiterjesztett garancia
    Páramentesítő - max. 100 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 16 l/napos páramentesítő kapacitás, 6,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és érintőpanel, tömege 13 kg
    111 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: ROHod25
    4,7 48×
    Rohnson R-9577 Ionic + Air Purifier + 5 év kiterjesztett garancia
    Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14,6 kg
    112 090 Ft
    Felbontott raktáron
    Termékkód: ROHOD659
    4,7 48×
    Rohnson R-9577 Ionic + Air Purifier + 5 év kiterjesztett garancia
    Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14,6 kg
    106 190 Ft
    Újszerű raktáron
    Termékkód: ROHOD659
    4,2 43×
    Rohnson R-9920 Genius 20 Wi-Fi ION & UV-C + 5 év kiterjesztett garancia
    Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 6,5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14,25 kg
    117 390 Ft
    Felbontott raktáron
    Termékkód: ROHOD673
    4,2 43×
    Rohnson R-9920 Genius 20 Wi-Fi ION & UV-C + 5 év kiterjesztett garancia
    Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 6,5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14,25 kg
    111 190 Ft
    Újszerű raktáron
    Termékkód: ROHOD673
    4,3 42×
    Concept OV2120 Perfect Air Smart
    Páramentesítő - 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 3,5 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 13,5 kg
    110 990 Ft
    Felbontott raktáron
    Termékkód: CONOV548
    4,3 42×
    Concept OV2120 Perfect Air Smart
    Páramentesítő - 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 3,5 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 13,5 kg
    105 090 Ft
    Újszerű raktáron
    Termékkód: CONOV548
    4,3 42×
    Concept OV2220 Perfect Air Smart
    Páramentesítő - 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 3,5 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 13,5 kg
    108 590 Ft
    Felbontott raktáron
    Termékkód: CONOV562
    légtisztítóA legjobb légtisztítók 2022-ben Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai környezetet? Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő készüléket? Összehasonlításunknak köszönhetően nemsokára könnyebb lesz ezt a kérdést megválaszolni. Átfogó képet...
    Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni környezetben sem kímélik az embert. A probléma kiküszöbölése azonban egyszerű, csak állítsd szolgálatba a Dyson Purifier légtisztítók valamelyikét, amelyek nem mellesleg...

    Páramentesítő légtisztítók

    A Páramentesítő légtisztítók kategóriában összesen 34 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó páramentesítő légtisztítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább páramentesítő légtisztítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb páramentesítő légtisztítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: páramentesítő légtisztítók vélemények
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ