Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Páragyűjtők Budapest

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
ORION
(3)
Szűrés
Ezen az oldalon a(z) Páragyűjtők kategóriába tartozó termékeket találsz, amelyek Budapest üzletünkben vannak raktáron.
Időt és pénzt takaríthatsz meg, ha a kiszállítás helyett a személyes átvételt választod. Az összes termék megvásárolható webáruházunkban és az Alza mobilalkalmazásában. A mobilalkalmazás ráadásul ki is állja a sort helyetted, így a megrendelésed budapesti bemutatótermünkben rendszerint 5 percen belül át is veheted.
Válassz boltot vagy települést
3 termék
5,0
Pót tabletta páramentesítőbe 832336 TABLET levendula 450 g
Utántöltő - Tabletta - a páramentesítő utántöltő levendula illattal, tökéletes a 832336 páramentesítő pót tölteteként, de univerzális, és alkalmas más általánosan páramentesítőkhöz is, magába szívja a levegő nedvességét és felhalmozza a tartályban. A tabletta körül levegő áramlik, így a páramentesítés még hatékonyabb. A páramentesítő tabletták használata hozzájárul az egészséges otthoni környezethez. A tabletta hatékonysága fokozatosan csökken, majd elveszik, ha hatása megszűnik, új tabletta szükséges - az élettartama a szoba méretétől és nedvességtartalmától függ. Rendkívül széles körű használat - pincék, garázsok, apartmanok, nyaralók. Méret: 450 g, átm. 10 cm, ma. 3,8 cm.
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIOV850
4,6 38×
DUO szagsemlegesítő hűtőszekrénybe 120 g
Szagtalanító - a mentesítő megszünteti az összes olyan illatot és szagot, amelyek a különféle ételektől a hűtőszekrényben keverednek. Kétkamrás - a kamrák fokozatosan szabadulnak fel. Az egyik kamra kiürítése után - amikor a gél eltűnik, a következő rész szabadul fel. Élettartama a hűtőszekrény méretétől függ - az egyik rész körülbelül 3 hónapig tart, így összességében az abszorber körülbelül 6 hónapon át távolítja el a szagokat. Kiürülést követően dobd el és használj egy újat. Anyaga: műanyag + gél, amely semlegesíti a kellemetlen szagokat. Citrom aroma. Mérete: 120 g, 8,5 x 4,5 x 8 cm.
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIOV911
4,9 16×
Orion HUMI utántölthető 0,6 l
Páragyűjtő - 0,6 l tartálytérfogat, 450 g granulátumhoz, teljes térfogata 0,9 l
2 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIPV209

A(z) Páragyűjtők kategória termékei az alábbi városokban, az alábbi üzleteinkben vannak raktáron

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ