A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Párásítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott szobaméret
10 m2
120 m2
-
Víztartály kapacitása
0,25 l
300 l
-
Zajszint
22,5 dB
65 dB
-
Párásító típusa
(24)
Aroma diffúzoros
(27)
Lemezes
(15)
Természetes párolgás
(3)
Funkció

A párásító készülék egy remek segítőtárs, ha szeretnéd bebiztosítani a megfelelő páratartalmat a háztartásban. Jótékony hatással van a légutakra, de az alvás minőségét is nagyban befolyásolja. Nézzük meg, milyen technológiákat kínálnak, hogy a párásító készülék mire jó, hogy mi mindenre kell gondolni a választáskor, valamint milyen funkciók jöhetnek jól.

Tovább

Párásító készülék és annak elhelyezése a háztartásban

A párásító készülék minden háztartásban megállja a helyét, ahol nem elegendő a páratartalom. Az ideális beltéri páratartalom 40 és 65% között mozog. A száraz levegő irritálja a bőrt és a légutak nyálkahártyáit, melyeken így könnyebben megtapadnak a baktériumok, vírusok, és különböző szennyeződések, melyek köhögést vagy asztmát is okozhatnak. A szobai párásító készülék főleg fűtési szezonban hasznos, hogy kéznél legyen, de a nyári napokon is megvan a maga haszna.

A megfelelő párásító készülék kiválasztása

  1. Gondold át, milyen helyiségben szeretnéd elhelyezni a párásító készüléket.
  2. Válaszd ki azt a párásító technológiát, ami a leginkább megfelel az igényeidnek.
  3. Tartsd szemmel a különböző paramétereket, beleértve a zajszintet és az energiafogyasztást is.
  4. Ne becsüld alá a víztartály méretét és a további funkciókat sem, amellyel a párásító készülék rendelkezik.

Milyen típusú párásító készülékek léteznek?

Melegpárásító

A melegpárásítók a forró gőz elvén működnek. A víz felmelegszik, így az esetlegesen benne található baktériumok elpusztulnak. A melegpárásító megemelheti működésével a szoba hőmérsékletét, amit különösen télen fogsz értékelni.

  • Elpusztítja a baktériumokat.
  • Hatékony és magas teljesítményű.
  • Nagyobb fogyasztás.
  • Fennáll a sérülés veszélye.

Hidegpárásító

A hidegpárásító készülék a legtermészetesebb, és a víz elpárolgásának elvén működik, amelyet a szűrőn keresztül ventilátorok fújnak a levegőbe. Ezenkívül a hidegpárásító eltávolítja a levegőben lévő szennyeződéseket.

  • Csendes működés.
  • Alacsony fogyasztás.
  • Nem pusztítja el az allergéneket.
  • A szűrőket szükséges cserélni.

Ultrahangos párásító

Az ultrahangos párásító finom gőzzé változtatja a víztartályban található vizet, melyet ventilátoron keresztül kienged a légkörbe. Az apró cseppek könnyedén elkeverednek a levegővel, és szinte azonnal eltűnnek benne.

  • Nem termel mikroszkopikus méretű ásványianyag port.
  • Alacsonyabb fogyasztás.
  • Szükséges az ásványianyag-szűrő cseréje.

NanoCloud párásító

A NanoCloud technológiával ellátott párásító háromszoros védelemmel rendelkezik, amely egy abszorpciós szűrő segítségével összegyűjti a port és a nagyobb szennyeződéseket, valamint a baktériumok akár 99%-át is elpusztítja. Ezenkívül a párologtató készülék a párásított levegőt az egész helyiségben eloszlatja.

  • Elpusztítja a baktériumokat és a szennyeződéseket.
  • Nem hagy nedves foltokat.
  • Higiénikus.
  • A szűrő cseréje szükséges.

Párásító készülék növényeknek

A levegő páratartalma nagyon fontos tényező a növények számára. A párásítás történhet közvetlenül, amikor a növények leveleit permetezzük, vagy pedig közvetett módon, amikor magát a környezetet párásítjuk. Ez utóbbit egy klasszikus párásító készülék beszerzésével érhetjük el. Egyszerűen helyezd a párásító készüléket a növények mellé, és hagyd működni. Ezzel folyamatos és ideális páratartalmat biztosíthatsz a növényeidnek, amelyeknek garantáltan jól fog esni egy ilyen felfrissülés.

  • Nagy választék.
  • Hatékony és nagyon kedvező a növények számára.
  • A szűrő cseréje szükséges lehet a modelltől függően.

i

Még mindig nem vagy biztos benne, hogyan válassz párásító készüléket? Útmutatónk segít megválaszolni a legalapvetőbb kérdéseket, amelyeket a vásárlás előtt tudnod kell.

Párásító - hová helyezzük el?

A párásító készülék nyugodtan elhelyezhető a háztartás bármelyik helyiségébe. A legideálisabb egy szabad helységben, a padlóra elhelyezni, hogy a pára ne kerüljön kapcsolatba a bútorokkal. A párásító nem alkalmas olyan helyiségekbe, ahol a nedvességre és vízre érzékeny tárgyak találhatóak (papír, képek, úszópadló és egyebek).

Párásító gyerekszobába

A párásító készülék már a legkisebb gyermekek számára is ajánlott. A száraz levegő nem tesz jót a gyermekeknek, és csökkenti a védekezőképességüket. A párásító gép megelőzi és enyhíti a jövőbeni, légutakkal kapcsolatos problémákat, melyekkel például az asztmások, allergiások, vagy az atópiás ekcémában szenvedő személyek találkoznak.

A fűtőtesten elhelyezhető párologtató készülék jó választásnak tűnhet, de nem olyan hatékony, mint egy elektromos párásító. Ha légúti panaszokkal küzdesz, jól gondold át a radiátorra helyezhető párologtató készülék megvásárlását.

Párásító készülék és funkciói, melyek mindenkit elkápráztatnak

Maga a párásító készülék számos olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a használatát. Térjünk ki a legérdekesebbekre, amelyek mindig hasznosak lehetnek.

  • Az automata kikapcsolással rendelkező párásító egy előre meghatározott idő után, vagy a víztartály kiürülésekor leállítja a légpárásító folyamatot, amire a készülék hangjelzéssel figyelmeztet.
  • Az ionizálóval felszerelt párásító készülék megtisztítja a levegőt a pozitív töltésű ionoktól, melyek negatív hatással vannak az emberi szervezetre és allergiát, vagy asztmát okozhatnak.
  • A páratartalom mérővel felszerelt párásító elárulja, mennyire száraz vagy nedves a légkör az adott helyiségben. Így a pontos adatok mindig kéznél lesznek.
  • Az aromaterápiás párásító megadja a testnek és a léleknek egyaránt a szükséges harmóniát, de nem mindegyik készülék alkalmas az olajok használatára.
  • Az aroma diffúzorok közül is kedvünkre válogathatunk. A párásító készülékkel ellentétben valóban sokoldalúak. Párásít, illatosít és bármely belső tér mutatós kiegészítőjévé is válhat. Egyaránt elektromos és ultrahangos aroma diffúzorokat is találsz a kínálatban.
  • A különböző fokozatokkal rendelkező párásító segít beállítani a vízgőz eloszlását úgy, hogy ne csak a felhasználónak, de az adott helyiségnek is megfeleljen.

i

A párásító kiegészítők kategóriájában a szükséges szűrőket találhatjuk, melyek biztosítják a készülék problémamentes működését.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
171 termék
4,1 34×
ETA Azzuro 0626 90000
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 115 W teljesítményfelvétel, 400 ml/óra párásítási teljesítmény, 7,6 l-es tartály, funkciók: időzítő, ionizáció, páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, állítható párakibocsátás, három párásítási fokozat, forgó párafúvóka, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), aromaterápia (illóolajokhoz) és automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után (+ riasztás), méretei: 18,2 × 39,7 × 25,9 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZV547
4,8
TESCOMA FANCY HOME Zen 4.6 l
Párásító - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 4,6 l-es tartály, funkciók: időzítő, páratartalom megőrzés, állítható párakibocsátás, háttérvilágítás, automatikus kikapcsolás és aromaterápia (illóolajokhoz), fehér kivitel
27 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESZV248
4,2 110×
ETA Airco 162990000
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 W teljesítményfelvétel, 5 l-es tartály, funkciók: időzítő, méretei: 208 × 332 × 218 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
18 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAAI162
4,5
Rowenta HU4020F0 Aqua Boost
Párásító - ultrahangos, alkalmas 50 m2-es helyiségbe, teljesítmény 115 W, párásítási kapacitás 380 ml/óra, tartály kapacitása 2,5 l, 30 dB zajszint, LED kijelző, 360°-os irányított légkivezetések, hideg és meleg vízpermet funkció, amely a vízcseppekben lévő baktériumok 99,9%-át elpusztítja, 3 állítható párásítási üzemmód, automatikus üzemmód, éjszakai üzemmód és manuális üzemmód, páratartalom beállítása 30% és 70% között, időzítő, a páratartalom fenntartása és mérése, automatikus kikapcsolás, könnyű felső vízfeltöltés, üres víztartály kijelző, méretek: 210×275×210 mm (Szé×Ma×Mé), fehér és ezüst színben, 15 év javíthatósági garancia
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWz001
3,4
Rohnson R-9587 Anti-gravity 2in1
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 8 W teljesítményfelvétel, 50 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,68 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, háttérvilágítás, aromaterápia (illóolajokhoz), usb csatlakozás, aromadiffúzor, párásító, érintéses vezérlés és csendes működés, méretei: 174 × 244 × 192 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHzv00
TrueLife AIR Humidifier H3 - Párásító Típusok
3,6 35×
TrueLife AIR Humidifier H3
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 21 W teljesítményfelvétel, 150 ml/óra párásítási teljesítmény, 3 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 215 × 275 × 143 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLZV628
TrueLife AIR Humidifier H5 Touch - Párásító Típusok
3,6 35×
TrueLife AIR Humidifier H5 Touch
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 W teljesítményfelvétel, 150 ml/óra párásítási teljesítmény, 3 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 215 × 275 × 143 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
21 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLZV635
5,0
VENTA LW15 Original Levegőmosó Fekete
Párásító - lemezes párásítás, max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 4 W teljesítményfelvétel, 161 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 32 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 280 × 260 × 310 mm (Sz×H×Mé), antracitszürke kivitel
56 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENZV006
4,2 42×
Concept ZV2010 Perfect Air
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 56 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 90 W teljesítményfelvétel, 400 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,5 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: időzítő, páratartalom megőrzés, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és automatikus üzemmód, méretei: 195 × 320 × 195 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONZV764
4,4 13×
ETA Aura 7634 90000
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 18 W teljesítményfelvétel, 80 ml/óra párásítási teljesítmény, 1,3 l-es tartály, funkciók: páratartalom megőrzés, háttérvilágítás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 158 × 224 × 158 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZV873
3,0
VENTA LW25 Comfort Plus Levegőmosó Fekete
Párásító - lemezes párásítás, max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 8 W teljesítményfelvétel, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 7 l-es tartály, 44 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 300 × 300 × 330 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
105 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: VENZV002
CONCEPT ZV1005 Perfect Air Wood - Párásító Típusok
4,3 25×
CONCEPT ZV1005 Perfect Air Wood
Párásító - hideg párásítás, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 W teljesítményfelvétel, 40 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,3 l-es tartály, 25 dB zajszint, funkciók: időzítő, háttérvilágítás, automatikus kikapcsolás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), kettő párásítási fokozat és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 160 × 126 × 160 mm (Sz×H×Mé)
12 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONZV093
5,0
Duux BEAM 2 SMART Black
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 27 W teljesítményfelvétel, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 32 dB zajszint, funkciók: időzítő, páratartalom mérés, állítható párakibocsátás, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányító, automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, párásító és csendes működés, méretei: 220 × 675 × 220 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
82 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DUUZV106
Venta AH902 Professional szürke - Párásító Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Venta AH902 Professional szürke
Párásító - lemezes párásítás, max. 70 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 32 W teljesítményfelvétel, 12 l-es tartály, 47 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 300 × 520 × 610 mm (Sz×H×Mé), szürke kivitel
422 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VENZV013
5,0
Venta LW45 Original, fekete antracit
Légtisztító - párásítóval, 4,5 m³/h légtisztító teljesítmény, 8 W teljesítményfelvétel, 55 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 24 - 45 dB(A), víz szűrő, funkciók: automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, 1 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, felszereltség: aromadiffúzor, méret: 33 × 45 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
126 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENCV007
4,7
Airbi STAR 2022
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 110 W teljesítményfelvétel, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 6 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: automatikus üzemmód és aromadiffúzor, méretei: 180 × 350 × 260 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AIRZV748
5,0
Duux BEAM Mini 2 SMART White
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 W teljesítményfelvétel, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 3 l-es tartály, 32 dB zajszint, funkciók: időzítő, páratartalom mérés, állítható párakibocsátás, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányító, automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, párásító és csendes működés, méretei: 180 × 400 × 180 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
59 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DUUZV021
5,0
Airbi PRIME
Párásító - hideg párásítás, max. 60 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 15 W teljesítményfelvétel, 450 ml/óra párásítási teljesítmény, 7 l-es tartály, 36 dB zajszint, funkciók: ionizáció, páratartalom megőrzés és páratartalom mérés, méretei: 330 × 405 × 330 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
Leárazás -6 %
126 490 Ft 134 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAD044
4,5
Airbi MAXIMUM Párásító és légtisztító
Párásító - hideg párásítás, max. 85 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 W teljesítményfelvétel, 750 ml/óra párásítási teljesítmény, 9 l-es tartály, 46 dB zajszint, funkciók: ionizáció, páratartalom megőrzés és páratartalom mérés, méretei: 325 × 420 × 410 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
177 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAD045
3,0
Meaco Mist Deluxe 202
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 65 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 105 W teljesítményfelvétel, 400 ml/óra párásítási teljesítmény, 5,3 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: időzítő, ionizáció, páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, automatikus kikapcsolás, állítható párakibocsátás, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, integrált hidrosztát, forgó párafúvóka, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányító, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), kézi beállítás, automatikus üzemmód, aromaterápia (illóolajokhoz), aromadiffúzor, párásító, előmelegítés, érintéses vezérlés, allergiásoknak, csendes működés, éjszakai mód, érintőpanel és levegő ionizálás, méretei: 255 × 335 × 150 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
61 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEAZV166
5,0
Rohnson R-9507CF
Párásító szűrő Antibakteriális vízkőszűrő 2in1
Leárazás -35 %
1 890 Ft 2 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHFZ285
VENTA LW15 Original párásító, fehér
Párásító - lemezes párásítás, max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 4 W teljesítményfelvétel, 161 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 32 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 280 × 310 × 260 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
56 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: VENZV003
4,4
Airbi CUBIC
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 35 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 110 W teljesítményfelvétel, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: három párásítási fokozat, forgó párafúvóka és automatikus kikapcsolás, méretei: 193 × 294 × 193 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AIRZV510
5,0
Duux TAG 2 White
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 W teljesítményfelvétel, 200 ml/óra párásítási teljesítmény, 2,5 l-es tartály, 34 dB zajszint, funkciók: állítható párakibocsátás, háttérvilágítás, automatikus kikapcsolás, aromaterápia (illóolajokhoz) és párásító, méretei: 260 × 310 × 190 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
37 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DUUZV949

Párásítók

Párásítók

A párásító készülék egy olyan eszköz, amely növeli a beltéri levegő páratartalmát. Megszünteti a túl száraz levegőt, ami viszont számos jótékony hatással van az emberekre és növényekre egyaránt. Különösen alkalmas a fűtési szezonban, amikor a beltéri levegő túlmelegszik és esetenként túlzottan kiszárad. Olyan helyiségekben, ahol párásító van elhelyezve, az emberek megkönnyebbülést éreznek a légzés során, kevésbé kapar a torkuk, kevésbé kavarog a por, valamint az allergének.

A párásító készülék típusai

A párásító gép, működési elve szerint gőzpárásító, ultrahangos párásító, valamint hidegpárásító kategóriákra osztható. A gőzpárásítók a vizet felforralják, majd lehűtik és a helyiségbe engedik. Ez elpusztít minden baktériumot, de hátrányuk a nagyobb fogyasztás. Az ultrahangos párásító viszont azon az elven működik, hogy mikrocseppeket hoz létre egy magas frekvenciájú ultrahangos oszcillátor segítségével.

Ultrahangos- és hidegpárásító

Az ultrahangos párásító látható finom gőzt termel, és népszerűek alacsony energiafogyasztásuk, valamint csendes működésük miatt. A hidegpárásítók a természetből ismert légpárásító egyszerű elvét alkalmazzák. A szűrő felfogja a vízcseppeket, amelyeket egy ventilátor fúj a helyiségbe. A párásítók fejlesztésére szakosodott cégek közé tartozik például a Bionaire, népszerűek a Sencor párologtató készülékek is, a Medisana párologtatók pedig az ultrahangos modellek között számítanak komoly tényezőnek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó párásítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább párásítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb párásítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: párásítók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ