AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Vizes ventilátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Maximális zajszint
55 dB
66 dB
-
Típus
Álló
(12)
Padló
(5)
Szín
Fehér
(11)
Fekete
(7)
Ezüst
(1)
Szűrés

Gondolkodtál már azon, hogy frissítsed a kerted vagy teraszod levegőjét? Lehet, hogy hallottál már a kültéri ventilátor előnyeiről, de még nem tudod pontosan, hogy hogyan működik? Ez az útmutató bemutatja neked a kültéri ventilátor világát, a működési elvét, a kiválasztási szempontokat és még sok más érdekes információt. Olvass tovább!

Tovább

Mi is az a kültéri ventilátor?

A kültéri ventilátor olyan innovatív készülék, amely kombinálja a hűtést és a párásítást, hogy kellemes és egészséges belső környezetet teremtsen. A vízpermetes ventilátor nemcsak frissítő hideg levegő generálását végzi, hanem párát is ad a levegőhöz, ami segít csökkenteni a szárazságot és javítja a beltéri levegőminőséget.

A kültéri párásító ventilátor előnyei

A kültéri párásító ventilátor számos előnnyel jár. Először is, a hűtő hatásának köszönhetően ideális választás a meleg időszakban, amikor frissítő levegőre van szükségünk. Ezenkívül, a vízpermetes ventilátor párásító funkciója segít csökkenteni a szárazságot, ami különösen fontos lehet a téli hónapokban, amikor a fűtési rendszerek kiszáríthatják a levegőt. A párásított levegő segít megőrizni a bőr hidratáltságát, megakadályozza a torok és az orr kiszáradását, valamint enyhíti a légúti irritációkat.

Hogyan működik a kültéri ventilátor?

A terasz ventilátor működése rendkívül egyszerű és hatékony. A készülék rendelkezik egy víztartállyal, amelyben víz van elhelyezve. Amikor bekapcsoljuk a terasz ventilátor készülékünket, a beépített ventilátor mozgatja a levegőt és közben a víztartályból vízpárát permetez a levegőbe. Ez a vízpermet segít nedvesíteni és hűteni a levegőt, ami kellemes és frissítő érzést nyújt.

A teraszhűtő ventilátor főbb komponensei és jellemzői

A teraszhűtő ventilátor több fontos komponest tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a hatékony működéséhez. Ezek közé tartozik a víztartály, a ventilátor, a vízpermetező rendszer, valamint a sebesség- és párásítási beállítások. A vízpárás ventilátor víztartályának kapacitása változhat, és a nagyobb tartályok hosszabb üzemidőt biztosítanak anélkül, hogy gyakran újra kellene tölteni őket. A víztartályos ventilátor sebessége és a párásítás intenzitása szabályozható, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek és a környezeti feltételeknek.

A megfelelő ventilátoros párásító kiválasztása

A megfelelő kültéri ventilátor kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy optimális eredményeket érjünk el. A következő szempontokat érdemes figyelembe venni:

  • Szoba mérete és terhelés: Először is, fontos meghatározni, hogy a kültéri ventilátor mekkora méretű helyiségben fog működni. Kisebb helyiségek esetén egy kompakt és kevésbé erős terasz ventilátor modell is elegendő lehet, míg nagyobb terekben erősebb és nagyobb kapacitású terasz ventilátor modellre lehet szükséged.
  • Párásító teljesítmény: A párásító teljesítmény meghatározza, mennyi nedvességet képes a kültéri párásító ventilátor a levegőbe juttatni. Ha nagyobb szárazságot szeretnél enyhíteni, válassz olyan kültéri ventilátor modellt, amely magasabb párásítási kapacitással rendelkezik.
  • Víztartály kapacitása: A víztartály kapacitása meghatározza, mennyi ideig üzemeltethető a terasz ventilátor anélkül, hogy újra kellene tölteni a vizet. Nagyobb kapacitású tartályok hosszabb üzemidőt biztosítanak, ami kényelmesebb használatot eredményez.
  • Zajszint: Ha a teraszhűtő ventilátor hálószobában vagy dolgozószobában lesz használva, fontos szempont lehet a csendes működés. Olyan vízpermetes ventilátor modellt válassz, amely alacsony zajszinttel rendelkezik.
  • Energiahatékonyság: Az energiahatékonyság szempontjából érdemes olyan teraszhűtő ventilátor modellt választani, amely kisebb energiafogyasztással rendelkezik. Ez segít csökkenteni az üzemeltetési költségeket és környezetbarátabb megoldást jelent.
  • További funkciók: Néhány kültéri ventilátor további funkciókkal rendelkezik, mint például időzítő, távirányító vagy automatikus leállítás. Ezek a funkciók növelhetik a kényelmet és használhatóságot.

Telepítés és használati tippek a kültéri ventilátor megfelelő működtetéséhez

A terasz ventilátor telepítése és használata egyszerű, de néhány hasznos tipp segíthet az optimális eredmények elérésében

Fontos a kültéri ventilátor helyes elhelyezése

A kültéri ventilátor helyes elhelyezése kulcsfontosságú a hatékony működés érdekében. Fontos megválasztani a megfelelő helyet a kültéri párásító ventilátor számára a maximális hatás elérése érdekében. Elsődlegesen azt kell figyelembe venni, hogy mely területen szeretnénk élvezni a vízpermetes ventilátor által biztosított előnyöket, például az hálószobában, a nappaliban vagy az irodában. Legjobb, ha közvetlenül arra a területre irányítod, ahol a legtöbb időt töltöd, például az ágy vagy az íróasztal közelébe.

Ügyeljünk a kültéri ventilátor tartályának feltöltésére

Fontos megjegyezni, hogy a tartályba ne töltsünk túl sok vizet, és ne lépjük túl a maximális töltöttségi szintet. A legtöbb terasz ventilátor rendelkezik egy skálával, amely segít, hogy a megfelelő szintig töltsük fel a vizet. Ha túl kevés vizet töltünk a tartályba, akkor nem lesz elegendő párásítási hatás, míg túl sok víz túlcsordulhat vagy akadályozhatja a párásító ventilátor megfelelő működését. Ideális esetben használj desztillált vizet, hogy minimalizáld a vízkőlerakódásokat és a készülékben lévő szennyeződéseket.

álló kültéri ventilátor
Álló kültéri ventilátor

padló terasz ventilátor
Padló terasz ventilátor

Sebesség és párásítási beállítások

A vízpermetes ventilátor általában több sebességfokozattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a légáramlás intenzitását a saját preferenciáinak megfelelően állítsa be. A különböző sebességek lehetővé teszik, hogy finom hangoljuk a légáramlat erősségét. Emellett a teraszhűtő ventilátor képes lehet különböző párásítási szintek beállítására is, amelyeket az adott környezeti viszonyokhoz és igényekhez lehet igazítani. Egyes vízpárás ventilátor modellek akár beépített vízmennyiség-szabályozással is rendelkezhetnek, amely lehetővé teszi, hogy pontosan szabályozzuk a párásítás mértékét.

i

Néhány víztartályos ventilátor beépített negatív ionizációs funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a készülék negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, amelyek segíthetnek csökkenteni a levegőben lévő allergének, szennyeződések számát.

A kültéri ventilátor tisztítása és karbantartása

A terasz ventilátor megfelelő tisztítása és karbantartása rendkívül fontos annak érdekében, hogy a készülék hatékonyan működjön és a levegőminőség javuljon. A víztartályt rendszeresen ki kell üríteni és tisztítani, hogy elkerüljük a penész, a baktériumok és egyéb lerakódások kialakulását. Kövesd az útmutatóban található utasításokat a megfelelő tisztítási és karbantartási módszerekhez.

Használat időtartama

Ne hagyjuk a kültéri párásító ventilátor készüléket folyamatosan üzemelni, ha nincs szükség rá. Ajánlott használni egy időszakon keresztül, majd pihentetni egy ideig, hogy elkerüljük a túlzott párásítást. Az időtartamot befolyásolhatja a napi használat időtartama is. Például, ha a kültéri ventilátor rendszeresen hosszabb ideig üzemel, akár egész nap vagy éjszaka, akkor ez hatással lehet a készülék teljesítményére és élettartamára is. Fontos betartani a gyártó által ajánlott használati időt és pihenőidőt, hogy elkerüljük a túlzott terhelést és a meghibásodást.

Még mindig nem tudod, melyik vizes ventilátor modellt válaszd? Tekintsd meg a vásárlóink véleményét az egyes modellekről.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
17 termék
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Léghűtő - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
3,7 58×
Siguro FC-C35 Velvet Wind White
Léghűtő - teljesítmény 60 W, tartály térfogata 6 l (jégkockák használhatók a további hűtésre, vagy hűtőbetétek, amelyek a csomag részét képezik), 20 m2-es szobához, 3 sebesség, vízszintjelző, automatikus kikapcsolás vízhiány esetén, érintő panel, távirányító akkumulátorral, 1–4 óra időzítő (1 óra után), maximális légáramlási sebesség 2100(+-100)/perc, 360°-os rezgés, zajszint ≤57 dB, vízszűrő 627 cm2 (19×33×2,5 cm), méretek 69×30×38,5 cm, súly 7,3 kg, kábel hossza 1,8 m, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
58 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_C350W
4,5 12×
Siguro FN-M460W Misty Wind
Ventilátor - álló, párásító funkcióval az extra frissességért és ionizáció a levegő tisztításához, max. zajszint: 52 dB, 90 W teljesítményfelvétel, 3 sebesség, 3 program, oszcilláció és éjszakai üzemmód, digitális kijelző, időzítő, távirányító, 4 kerék a könnyű mozgatás érdekében, 2,5 l-es víztartály, kábel hossza: 1,8 m, méretek: 40 × 25 × 73 cm, ventilátor lapát átmérője: 28,5 cm, tömege: 6 kg, alkalmas beltéri és kültéri használatra, 3 év garancia
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_M460W
3,0
Black+Decker BXAC7E
Ventilátor - padló típusú, funkciók: kijelző és kerekekkel, időzítő, léghűtés, tisztítja a levegőt, párásít, magassága 76 cm, 61 dB zajszint, 65 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér és fekete kivitel
49 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: DBLDOV031
3,4
TRISTAR VE-5884
Ventilátor - álló, beépített ködszóró, 130 cm magas, 2 l-es kivehető víztartály, 40 cm-es átmérő, 3 sebességfokozat: 880, 1100 és 1150 fordulat/perc, 3 üzemmód: normál, természetes, éjszakai, légmennyiség 3108 m3/óra, 59 dB zajszint, 85°-os oszcillálás, állítható 25°-os szögben, túlmelegedés elleni védelem, távirányító, időzítő funkció, kerekek a könnyebb áthelyezéshez, méretek: 45 × 38 × 130 cm, 70 W teljesítmény
75 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRISV919
ARGO 398000624 POLIFEMO ION
Ventilátor - padló típusú, funkciók: tároló hely a távirányítónak, kijelző, ionizáló és kerekekkel, időzítő, léghűtés, párásít, magassága 88,5 cm, 65 dB zajszint, 90 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel
73 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: DARGOV869
3,7 58×
Siguro FC-C35 Velvet Wind White
Léghűtő - teljesítmény 60 W, tartály térfogata 6 l (jégkockák használhatók a további hűtésre, vagy hűtőbetétek, amelyek a csomag részét képezik), 20 m2-es szobához, 3 sebesség, vízszintjelző, automatikus kikapcsolás vízhiány esetén, érintő panel, távirányító akkumulátorral, 1–4 óra időzítő (1 óra után), maximális légáramlási sebesség 2100(+-100)/perc, 360°-os rezgés, zajszint ≤57 dB, vízszűrő 627 cm2 (19×33×2,5 cm), méretek 69×30×38,5 cm, súly 7,3 kg, kábel hossza 1,8 m, 3 év garancia
55 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_FC_C350W
3,7 58×
Siguro FC-C35 Velvet Wind White
Léghűtő - teljesítmény 60 W, tartály térfogata 6 l (jégkockák használhatók a további hűtésre, vagy hűtőbetétek, amelyek a csomag részét képezik), 20 m2-es szobához, 3 sebesség, vízszintjelző, automatikus kikapcsolás vízhiány esetén, érintő panel, távirányító akkumulátorral, 1–4 óra időzítő (1 óra után), maximális légáramlási sebesség 2100(+-100)/perc, 360°-os rezgés, zajszint ≤57 dB, vízszűrő 627 cm2 (19×33×2,5 cm), méretek 69×30×38,5 cm, súly 7,3 kg, kábel hossza 1,8 m, 3 év garancia
52 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_FC_C350W
4,5 12×
Siguro FN-M460W Misty Wind
Ventilátor - álló, párásító funkcióval az extra frissességért és ionizáció a levegő tisztításához, max. zajszint: 52 dB, 90 W teljesítményfelvétel, 3 sebesség, 3 program, oszcilláció és éjszakai üzemmód, digitális kijelző, időzítő, távirányító, 4 kerék a könnyű mozgatás érdekében, 2,5 l-es víztartály, kábel hossza: 1,8 m, méretek: 40 × 25 × 73 cm, ventilátor lapát átmérője: 28,5 cm, tömege: 6 kg, alkalmas beltéri és kültéri használatra, 3 év garancia
53 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_FN_M460W
3,0
Black+Decker BXAC7E
Ventilátor - padló típusú, funkciók: kijelző és kerekekkel, időzítő, léghűtés, tisztítja a levegőt, párásít, magassága 76 cm, 61 dB zajszint, 65 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér és fekete kivitel
47 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DBLDOV031
3,4
TRISTAR VE-5884
Ventilátor - álló, beépített ködszóró, 130 cm magas, 2 l-es kivehető víztartály, 40 cm-es átmérő, 3 sebességfokozat: 880, 1100 és 1150 fordulat/perc, 3 üzemmód: normál, természetes, éjszakai, légmennyiség 3108 m3/óra, 59 dB zajszint, 85°-os oszcillálás, állítható 25°-os szögben, túlmelegedés elleni védelem, távirányító, időzítő funkció, kerekek a könnyebb áthelyezéshez, méretek: 45 × 38 × 130 cm, 70 W teljesítmény
71 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TRISV919
BLACK+DECKER BXMF75E
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, időzítő, párásít, magassága 125 cm, 40 cm lapát átmérő, 75 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
62 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: BLDVE180
3,8 17×
Home AF1838KH 5 az 1-ben HEPA szűrővel
Léghűtő - 5 funkció - hűt, felmelegít, tisztít, ventilál és párásít, felfűt meghatározott hőmérsékletre, és fenn is tartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőkonténerek, amelyeket le lehet fagyasztani fagyasztóban és ezután a vízbe bele lehet tenni, méretei 346 × 314 × 823 mm
54 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: szli05
PHILIPS 2000i CX2050/00
Ventilátor - padló típusú, funkciók: kijelző és LED jelzés, időzítő, tisztítja a levegőt, párásít, 250 m³/h légáramlás, 4 sebességfokozat, fehér kivitel
28 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PHIVE579HU
3,7
Proficare PC-VL 3069 LB
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, időzítő, párásít, magassága 43,5 cm, 40 cm lapát átmérő, 80 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, ezüst kivitel
49 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PROSV903
BLACK+DECKER BXMF75E
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, időzítő, párásít, magassága 125 cm, 40 cm lapát átmérő, 75 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
78 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BLDVE180
Ardes Hydro M39
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, időzítő, léghűtés, párásít, 40 cm lapát átmérő, 57 dB zajszint, 70 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
55 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ARDSV498

Vizes ventilátorok

A Vizes ventilátorok kategóriában összesen 17 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vizes ventilátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vizes ventilátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vizes ventilátorok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ