A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Ionos párásítók akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Siguro
(1)
Funkció
Időzítő
(1)
Ionizáció
(1)
Távirányító
(1)
Ebben a kategóriában megfelelő ionos párásítók találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a ionos párásítók kategóriában. A legolcsóbb ionos párásítók keresed? Akkor nézd meg a olcsó ionos párásítók kategóriát.
1 termék
4,5 12×
Siguro FN-M460W Misty Wind
Ventilátor - álló, párásító funkcióval az extra frissességért és ionizáció a levegő tisztításához, max. zajszint: 52 dB, 90 W teljesítményfelvétel, 3 sebesség, 3 program, oszcilláció és éjszakai üzemmód, digitális kijelző, időzítő, távirányító, 4 kerék a könnyű mozgatás érdekében, 2,5 l-es víztartály, kábel hossza: 1,8 m, méretek: 40 × 25 × 73 cm, ventilátor lapát átmérője: 28,5 cm, tömege: 6 kg, alkalmas beltéri és kültéri használatra, 3 év garancia
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_M460W
Ivona HroníkováBeurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ