we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Shop roku Shop roku

Gőzsütők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sütőprogramok
Gőzölős sütés
(26)
Grill
(24)
Hőlégbefúvás
(20)
Alsó sütés
(20)
Légkeverés
(17)
Teljesítmény
1750 W
3650 W
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(15)
Függő rácsok
(6)
Préselt
(4)
Szín
Fehér
(2)
Fekete
(19)
Inox
(1)
Narancssárga
(1)
Ezüst
(5)
Felszereltség
Belső világítás
(21)
Kijelző
(20)
Időzítő
(19)
Gyerekzár
(16)
Csillapított ajtózárás
(16)
Energiaosztály
A++
(3)
A+
(17)
A
(5)
Űrtartalom
34 l
77 l
-
Szűrés

A gőzsütők az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak. A gőzben való főzés és gőzsütés számos egészségügyi előnnyel jár, és az így elkészített ételek gyakran sokkal ízletesebbek. Mit tud egy gőzsütő, és hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb készüléket? Olvass tovább.

Tovább

A gőzsütő ideális eszköz a modern konyha számára

A gőzsütő az egészségesebb ételkészítés lehetőségével és multifunkcionalitásával örvendeztet meg. Nemcsak sütéshez, hanem főzéshez, grillezéshez, pároláshoz és kiolvasztáshoz is használhatod. A forrólevegő funkcióval pedig ropogós héjú ételeket készíthetsz. Milyen egyéb előnyökkel jár még a gőzsütő?

  • Egészséges ételek készítése, a legtöbb vitamin és ásványi anyag megőrzésével.
  • Az elkészített ételek diétásak, mivel nem szükséges hozzáadni egy gramm extra zsírt sem.
  • A sütemények jobban megemelkednek, és a sült hús aranybarna kérget kap a felszínen, de belül szaftos marad.
  • A kombinált gőzsütő képes főzni, sütni, grillezni.
  • A multifunkcionális gőzsütő teljes mértékben helyettesíti a mikrohullámú sütőt, a légkeveréses sütőt és a párolóedényt.
  • Magasabb beszerzési költség.

Hogyan működnek a gőzsütők, és miben különböznek a párolófunkcióval ellátott sütőktől?

Az önálló gőzsütő rendelkezik egy víztartállyal, amelyet a magas hőmérséklet gőzzé alakít át, majd ezt egyenletesen szétoszlatja a sütő teljes terében. A beépíthető sütők pároló funkcióval viszont úgy működnek, hogy a vizet közvetlenül az aljára öntik, így a gőz eloszlása nem egyenletes, és nem történik teljes értékű gőzsütés. Így a gőzfunkciós sütő inkább kompromisszumot jelent a gőz- és a hagyományos sütő között.

A gőzsütők és a légkeveréses sütők egy és ugyanazon készülékek

Nem tudod, hogy légkeveréses sütő vagy gőzsütő mellett dönts, és hogy miben különbözik ez a két készülék? A klasszikus légkeveréses sütő főként professzionális konyhákban használatos, ami kiváló méreteiben is megmutatkozik. A légkeveréses sütők esetében háztartási gőzsütőről beszélünk, tehát nincs különbség ezek között a készülékek között.

A gőzsütők kiválasztása hogyan történhet?

A gőzsütő kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venned. Mivel a gőzsütő beépített, a legfontosabbak az építéshez szükséges méretek, amelyeket alaposan meg kell vizsgálni. Mire érdemes még figyelni?

Milyen térfogatú legyen egy gőzsütő?

A gőzsütők kiválasztásakor a térfogat nagyon fontos paraméter. Ahhoz, hogy a gőzsütő elég nagy legyen, figyelembe kell venned mind a háztartásod tagjainak számát, mind a használat gyakoriságát.

  • Egy 35-43 literes gőzsütő elegendő a háztartásban élő 1-2 személy számára.
  • A 3-4 fős háztartás számára egy 40-70 literes kapacitású gőzsütő az ideális.
  • A több mint 4 fős háztartások számára a 70 liternél nagyobb kapacitású gőzsütők alkalmasak.

A légkeveréses sütők számos programot kínálnak

Mielőtt a gőzsütő mellett döntesz, azt is érdemes átgondolnod, hogy milyen ételeket készítesz leggyakrabban, és ennek megfelelően nézd meg a készülék programkínálatát. A légkeveréses sütők szinte ugyanazokat a programokat kínálják, mint a hagyományos sütők. A megszokottak mellett, mint például a felső vagy alsó sütés, kevésbé hagyományos programokat is találhatsz.

  • Az igazi forró levegő biztosítja, hogy tökéletesen átsült, ropogós héjú ételeket fogyaszthass, így a gőzsütő klasszikus sütővé válik, miközben továbbra is élvezheted a gőzfőzés előnyeit.
  • A ventilátor az egész sütőben forró levegőt fúj, így az ételek egyenletesen átsülnek. Egyszerre legfeljebb két tepsi sütésére alkalmas.
  • A kör alakú fűtőszál lehetővé teszi, hogy egyszerre két vagy több szinten több étel is megsüljön, így minden étel megfelelően átsül, és az egyes ízek nem keverednek.
  • A kiolvasztás lehetővé teszi a húsok és más ételek kiolvasztását a lehető legkíméletesebb módon.
  • A pizza fokozat pontosan az ízlésednek megfelelően süti meg kedvenc csemegédet.
  • A grillprogram lehetővé teszi, hogy otthonod kényelmében grillezett finomságokat készíts.
  • Az előre beállított programok az éppen készülő ételnek megfelelően állítják be a hőmérsékletet, a sütési időt és a páratartalmat. Számos recept közül választhatsz.
  • A mikrohullámú melegítés az ételek gyors és egyszerű felmelegítésére szolgál. Az ezzel a funkcióval rendelkező sütő teljes mértékben helyettesíti a mikrohullámú sütőt.
  • A statikus sütés a sütő összes fűtőszálát aktiválja, így az ételek teljesen egyenletesen sülnek meg. Ideális például kenyér, élesztős ételek és desszertek sütéséhez.

A beépített gőzsütő el kell férjen a konyhaszekrényben

Ahhoz, hogy az új gőzsütő a lehető legjobban illeszkedjen a konyhaszekrénybe, mindenképpen ellenőrizd alaposan a beépített sütő méreteit. A sütő méreteinek nem feltétlenül kell megegyezniük a konyhapultban lévő nyílással. A gőzsütők többféle méretben kaphatók. Így, ha kevesebb hely van a konyhádban, könnyen beszerezhetsz egy kisebb méretű légkeveréses sütőt is.

Melyik a legjobb gőzsütő és honnan tudom? Ha bizonytalan vagy a megfelelő gőzsütő kiválasztásában, a vásárlói vélemények és tapasztalatok garantáltan támpontot adnak.

A karbantartás is szerepet játszik. Milyen programokat kínálhat egy gőzsütő?

A sütőtisztítás nem népszerű tevékenység, ezért a gyártók igyekeznek azt a lehető legkönnyebbé tenni. A gőzsütő egyik nagy előnye, hogy könnyebben karbantartható. A gőzsütők általában öntisztító funkcióval vannak felszerelve, és a következő technológiák közül választhat.

  • A gőztisztítás a gőzsütő technológiának köszönhetően a legelterjedtebb. Mindössze annyit kell tenned, hogy vizet öntesz a sütőbe, elindítod a programot, majd egy ronggyal letöröld a laza szennyeződéseket.
  • A pirolitikus gőzsütő úgy működik, hogy a sütőt 500 °C-ra hevíti fel, hogy elégesse a szennyeződéseket, zsírokat és lerakódásokat. A visszamaradt hamu szintén letörölhető egy ronggyal.
  • A katalitikus tisztítás speciális felülettel rendelkező gőzkemencéket használ. Ez a sütés során magába szívja a zsírt, és azonnal eltávolítja azt, így a sütő tiszta marad.

A gőzsütő teleszkópos vagy függesztett rácsokkal is rendelkezhet

A különböző modellek a rácsok kialakításában is különböznek egymástól. Ha a gőzsütő teleszkópos kihúzható rácsokkal rendelkezik, a tálcák és serpenyők kezelése sokkal biztonságosabb - anélkül húzhatod ki őket, hogy meg kellene fognod őket. A függő rácsok ezzel szemben ezt nem teszik lehetővé.

i

A gőzsütés és a sütés az ételkészítés modern módja. A gőzsütők számos gyártótól kaphatók. A legismertebbek közé tartozik az AEG, a Bosch és az Electrolux.

Milyen egyéb funkciókat kínálhat még egy gőzsütő?

Magukon a főzőprogramokon kívül a gőzsütő kiválasztásakor figyelembe kell venned a gőzsütő által kínált egyéb funkciókat is. Ha csak alkalmanként sütsz, akkor az alapfunkciók is elegendőek lesznek. A mindennap sütögető háztartásokban vagy a kisgyermekes családokban azonban más funkciókra lesz szükség.

  • Az időzítő lehetővé teszi a sütési idő beállítását, így biztos lehetsz benne, hogy nem égeted meg az ételt.
  • A tompított ajtózár biztosítja, hogy a sütő ajtaja csendesen és mindenekelőtt finoman záródik.
  • A kisgyermekes háztartások értékelni fogják a hideg sütőajtót Bármilyen hőmérsékleten sütsz, az ajtó hűvös marad, így biztonságos.
  • A hűtés az égési sérülések kockázatának minimalizálását is szolgálja, ráadásul megakadályozza a hőveszteséget.
  • A termoszonda figyeli a beállított hőmérsékletet az étel belsejében, amit különösen értékelni fogsz hússütéskor. Egyszerűen szúrd bele a húsba, és állítsa be a kívánt hőmérsékletet.
  • A gyermekzár megakadályozza, hogy az óvatlan kisujjak kezelhessék a sütőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BOSCH HRA334EB1 Szállításra kész 3 db
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség grill, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3400 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés és termosztát, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, katalitikus tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
180 990 Ft

2.
Electrolux EOD5C70BX 600 PRO SteamBake Szállításra kész > 5 db
Beépíthető sütő - mérete 59 × 59,4 × 56 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 65 l, felszereltség grill, alsó sütés, forrólevegős, 2750 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, termosztát és belső világítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
124 390 Ft

26 termék
5,0
BOSCH HRG5580S0
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség 10 sütőprogram, gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, pizza program, légkeverés, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, katalitikus tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
290 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOTRO79
5,0
BOSCH HRA334EB1
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség grill, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3400 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés és termosztát, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, katalitikus tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
180 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOTRO80
4,5
Electrolux EOD5C70BX 600 PRO SteamBake
Beépíthető sütő - mérete 59 × 59,4 × 56 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 65 l, felszereltség grill, alsó sütés, forrólevegős, 2750 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, termosztát és belső világítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
124 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXTR056
5,0
GORENJE BCS747S34X PureSteam
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, 3400 W teljesítmény, időzítő, hűtőrendszer, csillapított ajtózárás, nagyméretű grill és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Leárazás -31 %
239 490 Ft 347 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GORTR002
BOSCH HSG7361B1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH HSG7361B1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
669 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BOTRO104
FAGOR 8H-875TCN - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
FAGOR 8H-875TCN
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, sütési útmutató, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3600 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűvös sütőajtó és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
352 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: FAGTR007
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex
Beépíthető sütő - mérete 59,6 × 59,5 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 76 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, sütési útmutató, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hőérzékelő és csillapított ajtózárás, Wi-Fi kapcsolat, SmartThings kompatibilis, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Leárazás -17 %
539 290 Ft 650 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SAMTR014
BOSCH HSG636BB1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
BOSCH HSG636BB1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség 10 sütőprogram, grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, függő rácsok, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, csillapított ajtózárás, nagyméretű grill és belső világítás, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
564 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOTRO48
BOSCH HSG656XS1 - Beépíthető sütő
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH HSG656XS1
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3600 W teljesítmény, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
643 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BOTRO50
BOSCH HSG636XS6 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH HSG636XS6
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3600 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hőérzékelő és csillapított ajtózárás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect kompatibilis, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
584 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BOTR018
5,0
GORENJE BSA6737ORAW
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség forrólevegős, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, hűtőrendszer, ujjlenyomat elleni felület, csillapított ajtózárás és belső világítás, katalitikus tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
249 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GORTR078
GORENJE BSA6747A04XWI - Beépíthető sütő Típusok
4,8 11×
GORENJE BSA6747A04XWI
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, tányérmelegítő program, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, ujjlenyomat elleni felület, hűvös sütőajtó és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, ConnectLife kompatibilis, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
205 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORTR080
GORENJE BSA6747A04BGWI - Beépíthető sütő Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
GORENJE BSA6747A04BGWI
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, tányérmelegítő program, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, hőérzékelő és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, ConnectLife kompatibilis, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
430 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORTR079
BOSCH CSG7361B1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH CSG7361B1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 45,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 47 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, függő rácsok, 3300 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
561 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOTRO99
BOSCH HSG7361W1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH HSG7361W1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
645 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOTRO105
BOSCH HSG7364B1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH HSG7364B1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
739 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOTRO106
BOSCH CDG714XB1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH CDG714XB1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 45,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 38 l, felszereltség sütési útmutató, kiolvasztás funkció, légkeverés, oldalrácsok, 1750 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és hangvezérlés, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, tápkábel csatlakozóval mellékelve
495 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOTRO109
GORENJE BSAX6737E08BG
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban,, A energiaosztály, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
195 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GORTR093
HAIER HWO45NM6SXB2 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HWO45NM6SXB2
Beépíthető sütő - mérete 45,5 × 59,6 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 34 l, felszereltség grill, körkörös fűtőelem, forrólevegős, légkeverés, oldalrácsok, 3200 W teljesítmény, időzítő, kijelző, érintéses vezérlés és belső világítás, 2 tepsi a csomagban, hOn kompatibilis, gőzzel tisztítás, A++ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
650 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HAIVT018
HAIER HWO45NM6SXB1 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HWO45NM6SXB1
Beépíthető sütő - mérete 45,5 × 59,4 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 34 l, felszereltség grill, alsó sütés, statikus sütés, légkeverés, oldalrácsok, 3200 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés és belső világítás, 2 tepsi a csomagban, gőzzel tisztítás, A++ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
641 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HAIVT007
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex
Beépíthető sütő - mérete 59,6 × 59,5 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 76 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, sütési útmutató, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hőérzékelő és csillapított ajtózárás, Wi-Fi kapcsolat, SmartThings kompatibilis, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
517 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SAMTR014
GORENJE BSA6747A04BGWI - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
GORENJE BSA6747A04BGWI
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, tányérmelegítő program, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, hőérzékelő és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, ConnectLife kompatibilis, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
365 690 Ft
Használt raktáron
Termékkód: GORTR079
HAIER HWO45NM6SXB1 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HWO45NM6SXB1
Beépíthető sütő - mérete 45,5 × 59,4 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 34 l, felszereltség grill, alsó sütés, statikus sütés, légkeverés, oldalrácsok, 3200 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés és belső világítás, 2 tepsi a csomagban, gőzzel tisztítás, A++ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
577 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HAIVT007
WHIRLPOOL W7 OS4 4S2 H BL - Beépíthető sütő
Ingyenes
szállítás boltjainkba
WHIRLPOOL W7 OS4 4S2 H BL
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség körkörös fűtőelem, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, 3650 W teljesítmény, időzítő és gyerekzár, 1 rács a csomagban, vízzel tisztítható, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, klasszikus design, fekete kivitel
327 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 05. 03.
Termékkód: WHTR045

Gőzsütők

gőz sütőGőzsütés, az egészséges ételek elkészítésének legmodernebb módja – gőzsütős receptek Egy új beépíthető sütő beszerzését fontolgatod? Akkor ki ne hagyd a modern sütők új irányzatát. A klasszikus sütést lassan felváltja a gőzsütés, ami egészségesebb, kényelmesebb és gyakran gyorsabb. Ha további információkat szeretnél megtudni erről a témáról, valamint...
A sütőn látható szimbólumok számos olyan funkciót jeleznek, amelyet a modern sütők kínálnak. De honnan tudjuk, hogy mit jelentenek pontosan a sütőn lévő jelek? Erre fókuszálunk jelen cikkünkben, amely segít tisztázni, hogy mit is takarnak a konkrét szimbólumok? 
A sütő tisztítása nem kell, hogy akkora fejfájás legyen, mint ahogyan az a belsejébe nézve tűnhet. Megmutatjuk, hogy kell kitisztítani a zsírt és az odaégett ételmaradékokat a sütőből anélkül, hogy a kezed belefáradna. Vegyszermentes módszert keresel a sütő...
sütőFőzünk, sütünk, szárítunk és befőzünk a sütőben A légkeveréses sütő minden háztartásban nélkülözhetetlen berendezés, és ráadásul nem csak főzésre és sütésre használható. Nagyszerű eszköz például különböző élelmiszerek szárítására vagy befőzésére egyaránt, ezért ne félj nekilátni, és kipróbálni a légkeveréses sütőkre...
Az innovatív öntisztító funkcióval rendelkező modern sütők jelentősen megkönnyítik a karbantartást, és megoldják a sütő tisztításának gyakori kérdését. Azonban többféle öntisztító funkció létezik, ezért itt egy rövid áttekintés és leírás arról, hogyan működik a...
További cikkek

Gőzsütők

A Gőzsütők kategóriában összesen 26 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gőzsütők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gőzsütők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gőzsütők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gőzsütők vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ