A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Parrot Airborne Cargo Mars

Termékkatalógus
Parrot Airborne Cargo Mars
Drón 4x propeller, alkalmas repülés a külső és belső ellenőrzési Bluetooth Intelligens (hatótávolsága: 20 m), amelynek célja a Apple iPhone, iPod Touch, iPad iOS 7.1 vagy telefon / tabletta futó Android támogatja a Bluetooth 4.0, az ajánlott 14 éves
Kód:  FTBA008a5 Termékszám:  PF723305AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Airborne Cargo Mars

Kvadrikoptéra Parrot Airborne fényűzően feldolgozott repülő játék, amely örömet gyermekek és felnőttek, és úgy tervezték, hogy mind repül a külső és belső. Ez kvadrikoptéra tud repülni a maximális sebesség 18 km / h, és szabályozható a Apple iPod, Apple iPhone, Apple iPad, vagy telefonon futó Google Android, amellyel kommunikál Bluetooth kapcsolaton keresztül. Pro přípravu k letu stačí jediné – stáhnout si zdarma aplikaci FreeFlight 3 na AppStore nebo na Google Play.

A képernyőn a készülék repülés közben fogja vetíteni a képeket a beépített kamera, amely arra irányul, függőlegesen lefelé. Kromě zlepšení navigace při přistávání ji můžete využít pro pořízení fotografií z výšky. Képek vannak mentve a 1 GB memóriát.Parrot Airborne Cargo képesek hordozni a kísérleti vagy más játékszer miniatűr darab kit.

3-tengelyes gyorsulásmérő és giroszkóp elemezni minden mozgás és dönthető modell és autopilot folyamatosan kiegyenlíti a pozícióját. Parrot Airborne is kezeli ügyes trükköket, mint felborulása körülbelül 90 ° vagy 180 °, azonnali gyorsulást és a gyors irányváltások bal és jobb ellop az ujját a képernyőn. A nagy teljesítményű propeller poliamid megvédi a testet, így nem kell aggódnia, hogy azok megsemmisítését becsapódáskor.

Műszaki adatok:

Maximális sebesség:
18 km / h

Az akkumulátor élettartama:
9 perc nélküli torzó
Gyors töltés 25 perc alatt (a 2,6A töltő nélkül)

Paraméterek

Vezérlés
Mobillal Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!
Csomag tartalma
Akkumulátor a drónhoz Kész!

Repülés

Vezérlés
Mobillal Kész!

Kamera

Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor a drónhoz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Airborne Cargo Mars Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Airborne Cargo Mars. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Airborne Cargo Mars. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Airborne Cargo Mars. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Airborne Cargo Mars.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ