Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Parrot Bebop 2 FPV Skycontroller Cockpit Glasses VR

Termékkatalógus
Parrot Bebop 2 FPV Skycontroller Cockpit Glasses VR
5 1 értékelés
Drón - Quadcopter + VR szemüveg, 4x propeller, külső és belső repülésre is alkalmas, Wi-Fi-n történő irányítás, 14 MPx kamera (4096x3072p), FullHD video 1920x1080p (30fps), 8 GB belső memória, 16 m/s sebesség, USB, microUSB, MCX, HDMI, iOS/Android kompatibilitás, 1x akkumulátor (2700mAh), 14 éves kortól ajánlott
Kód:  FTBA008fg3 Termékszám:  PF726233AA

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Bebop 2 FPV Skycontroller Cockpit Glasses VR Megszűnt

Parrot Bebop 2 FPV Skycontroller Cockpit Glasses VR

Fedezze fel a világot egy új távlatokból, más szemszögből a forradalmi Parrot Bebop 2 FPV quadcopterrel. Csatlakoztassa okostelefonját a VR szemüveghez a virtuális valóság élményéhez, hozza működésbe a drónt és fedezze fel az eddig ismeretlen világot! Nem fog hinni a szemének! A virtuális szemüveg viselésével úgy érezheti majd, mintha csak a pilótafülkében volna. De ez még nem minden! A Parrot Bebop 2 ennél sokkal többet kínál Önnek. A könnyű hordozhatóság érdekében tervezték meg, használatakor lélegzetelállító kilátást biztosít, emellett automatikus le- és felszállás opciókkal is ellátták.


Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű és hordozható drón virtuális valóság szemüveggel
  • Egyszerű és intuitív kezelés
  • Nézze meg a világot madártávlatból
  • Külső és belső használatra is alkalmas
  • Minden vezérlés WiFi-n keresztül történik
  • 4 kiváló minőségű propellerrel van felszerelve
  • Professzionális videó készítése FullHD minőségben 14 megapixeles kamerával

Érdekes és egyben profi felvételek

Nem kell korlátok közt élnie, repüljön el a drónnal ahová csak szeretne, a nagy kapacitású 2700 mAh-s akkumulátornak köszönhetően akár 25 perc időtartamig is. A drónnal felfedezheti a külső nyitott tereket, vagyis a természet szépségét, vagy akár az érdekes tárgyakat az épületek belsejében, belső használatkor. A választás csak az Öné. Minden utazás élmény a beépített 14 megapixeles kamerának köszönhetően, amely gond nélkül  képes kezelni a teljes HD felbontást  (1920 x 1080 pixel), a képek közvetítéséhez és felvételéhez. A felvett anyagot ezután a 8 GB-os belső tárolón is tarthatjuk .

Egyszerű és biztonságos működés

A vezérlés és a kommunikáció egy egy biztonságos WiFi kapcsolaton keresztül működik, amely lehetővé teszi az élő képek okotelefonra vagy tablet-re való átvitelét. A drón jelenleg akár 2 km-es távolságra tud repülni Öntől, így ne fogja vissza magát, aggódnia pedig egyáltalán nem kell, mert bár nem biztos, hogy mindig látni fogja a készüléket, de az irányítást mindig szilárdan tartja majd a kezében. Ha még mindig kétségei lennének a drón nyomon követése felől: az intelligens szoftvernek hála automatikusan felméri a leszállási lehetőségeket a szárazföldet tekintve.

Hihetetlen élmény a VR szemüveggel

A szett részeként találkozik majd a virtuális szemüveggel is, amely a repülés eddig új, ismeretlen dimenzióját tárja majd Ön elé. Így olyan környezetben találja majd magát, ahol eddig még soha sem járt, és az élmény egyszerűen csodás lesz! Az egész folyamat rendkívül egyszerű. Csatlakoztassa a szemüveget az okostelefonjához, amely szemüveg kompatibilis a legtöbb okostelefonnal, majd ezután rögtön élvezheti is a szórakozást és a luxus szintű igazi élményeket. A szemüveg kényelmes párnázása és minőségi kivitelezése garantálja majd a tökéletes illeszkedést a repülési idő teljes tartama alatt.

Intuitív SkyController 

A SkyControllert a mérete miatt tényleg mindenhova magával viheti. De ez még nem minden. Ezen felül a vezérlő további előnye, hogy lehetővé teszi a  Quadcopter nagyon pontos szabályozását, mindezt a WiFi kapcsolat segítségével. Szeretne gyorsítani, lassítani, esetleg kikerülne valamit, vagy más vágya van az irányítást illetően? Bármire is legyen szüksége a vezérlő két precíziós botkormánnyal akár 8 programozható gombbal rendelkezik, amelynek mindegyikéhez hozzárendelhet egy funkciót. Ezt követően már nincs más dolga, csak rögzíteni, amit lát, majd kreativitásának és felfedezőképességének eredményeként  mindezzel büszkélkedhet az interneten. 


Technikai információk

Interfész csatlakozó:

  • Csatlakozás: WiFi 802.11 a / b / g / n / ac
  • Hálózat: Kétsávos MIMO
  • Frekvencia WiFi 2,4 és 5 GHz-es
  • Csatlakozók: USB, microUSB, MCX, HDMI

Videó és fotó:

  • Érzékelő: CMOS 14 MP
  • Optika / Objektív: Fény 180 ° halszem optika: 1/2.3" 
  • Képstabilizátor: 3 tengely / digitális
  • Videó kódolás: H264
  • Fotó formátum: JPEG, RAW, DNG
  • Belső memória: 8GB flash-

Parrot Skycontroller 2 vezérlő:

  • Tömeg: 500 g
  • Méretek: 200 x 180 x 110 mm
  • Egyéb: 2 × joystick, 8 gomb, USB csatlakozó

 Parrot VR COCKPIT GLASSES szemüveg:

  • Súly: 390 g
  • Látószög: 90 °
  • Kompatibilitás: okostelefonokkal (átlós a negyedik7 "5/7") és tablettel

A csomag tartalma:
Quadcopter Bebop 2 × 1 nagy kapacitású akkumulátor, 1 x töltő, 1 x USB kábel, 1 x Parrot Skycontroller 2, 1 x smartphone vagy tablet tartó, 1 x Parrot Cockpitglasses (VR szemüveg)

 

Paraméterek

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-Ion Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS Kész!

Kamera

Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Akkumulátor

A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-Ion Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
500 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Bebop 2 FPV Skycontroller Cockpit Glasses VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Bebop 2 FPV Skycontroller . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Bebop 2 FPV Skycontroller. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Bebop 2 FPV Skycontroller. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Bebop 2 FPV Skycontroller.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ