AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Parrot Bebop 2 Skycontroller Fekete

Termékkatalógus
Parrot Bebop 2 Skycontroller Fekete
Távirányító - Parrot Bebop 2
Kód:  FTBA009h1 Termékszám:  PF725003AA

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Bebop 2 Skycontroller Fekete Megszűnt

Parrot Bebop 2 Skycontroller Fekete

Jelentősen magasabb szintre helyezheti a repülést a Skycontroller távirányítóval! Irányítsa drónját egy egészen új szinten és tapasztalja meg a fantasztikus reptetés élményét! Egyszerűen csak csatlakoztassa tablet eszközét a vezetőhöz, szinkronizálja a Bebop-al WiFi-n keresztül, a felhasználóbarát Freeflight 3 alkalmazásban és merüljön el a teljesítmény látványában! A vezérlő 2 kilométeres távolságban működik, így gyakorlatilag arra reptetheti a drónt, amerre csak szeretné. Minden mozdulatot nyomon követhet eszközén. Figyeli a magasságot, sebességet, az akadályokat az úton és még sok egyéb dolgot.

Legfontosabb jellemzők

  • Kétsávos WiFi MIMO akár 2 km-es távolságra
  • Vezérlő magas fokú pontossággal
  • Beépített GPS akár otthoni használatra is
  • Akkumulátor és drón-figyelő
  • Kompatibilis az FPV-rendszer elemeivel

Intuitív

A minőségi ergonomikus kezelésnek köszönhetően a vezérlő tökéletesen illeszkedik kezébe, így Önnek csak a repülésre kell koncentrálnia. Két ultraérzékeny joysticket is tartalmaz a csomag, melyeket 180°-ban vezérelhet és teljes mértékben kezében tarthatja a repülőt. A kijelző folyamatosan informálja a drón akkumulátorának töltöttségi szintjével, a vezérlővel és a WiFi jelerősséggel kapcsolatban. A Return Home funkció visszarepíti a drónt a kiindulóponthoz bármely probléma esetén, amely megakadályozhatná a biztonságos visszarepülést oda, ahonnan a drón felszállt.

Koncentráción a hangsúly

A Parrot Bebop Skykontrollerhez egy összehajtható kijelzőt is találhat, amely kiküszöböl mindent fényt, ami akadályozhatná a működést. Remekül hordozható, így magával viheti bármelyik alkalommal. A kényelmes használat lehetővé teszi Önnek, hogy csupán a repülőre kelljen koncentrálnia, semmi ne vonja el a figyelmét. A Skycontroller USB és HDMI nyílásokkal rendelkezik, amelyek akkor vehetőek igénybe, amikor úgy dönt, hogy át szeretné alakítani a First Person keresőszemüveget - First Person View.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Bebop 2 Skycontroller Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Bebop 2 Skycontroller Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Bebop 2 Skycontroller Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Bebop 2 Skycontroller Schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ